Gratis levering vanaf €50
Afhalen en betalen in 27 winkels
Gratis retourneren
14 dagen bedenktijd
Binnen 15 min af te halen in de winkel
-

Assassin s creed valhalla pc

Sorteer op
-
pic
25.99
brandlogo

Assassin's Creed: Valhalla NL/FR Xbox One

Daag jezelf uit met de meest gevarieerde verzameling dodelijke vijanden ooit in een Assassin's Creed game. . Een Middeleeuwse Open Wereld. Assassin’s Creed Valhalla maakt gebruik van de Smart Delivery technologie. Daag jezelf uit met de meest gevarieerde verzameling dodelijke vijanden ooit in een Assassin's Creed game.
25.99
Gratis levering
In voorraad
pic
29.99
brandlogo

Assassin's Creed: Valhalla NL/FR PS5

Daag jezelf uit met de meest gevarieerde verzameling dodelijke vijanden ooit in een Assassin's Creed game. . Een Middeleeuwse Open Wereld. Daag jezelf uit met de meest gevarieerde verzameling dodelijke vijanden ooit in een Assassin's Creed game. In Assassin's Creed® Valhalla speel je als Eivor, een dappere Viking die grootgebracht is met verhalen over gevechten en glorie.
29.99
Gratis levering
In voorraad
pic
29.99
brandlogo

Assassin's Creed: Valhalla NL/FR PS4

Upgrade naar de PlayStation®5 versie: de Blu ray Disc™ van de PlayStation®4 versie van Assassin's Creed Valhalla moet in een PlayStation®5 console zijn ingevoerd om de corresponderende digitale versie van Assassin’s Creed Valhalla voor PlayStation®5 gratis te kunnen spelen, zodra deze versie beschikbaar is. Daag jezelf uit met de meest gevarieerde verzameling dodelijke vijanden ooit in een Assassin's Creed game. . Een Middeleeuwse Open Wereld. Daag jezelf uit met de meest gevarieerde verzameling dodelijke vijanden ooit in een Assassin's Creed game.
29.99
Gratis levering
In voorraad
Meer producten tonen