Gratis levering vanaf €20
Afhalen en betalen in 27 winkels
Gratis retourneren
14 dagen bedenktijd
Binnen 15 min af te halen in de winkel
-

Canon Ixus

Sorteer op
-
pic
209.-
brandlogo

CANON Compact camera IXUS 285 HS (1079C001AA)

Maak eenvoudig schitterende foto's en full hd-video's en deel die moeiteloos via wi-fi en nfc.stijl in zakformaatde ultraslanke, stijlvolle en metalen ixus is gemakkelijk mee te nemen en beschikt over een flexibele 25 mm ultrabreed 12x optische zoomlens met 24x zoomplus; zodat je heel eenvoudig elk moment dichtbij of veraf kunt vastleggen in foto's of video's van fantastische kwaliteit. Ervaar de creatieve veelzijdigheid van het opnemen van video's met de optische zoom en profiteer toch van prachtige, scherpe resultaten dankzij de dynamic image stabilizer.snel aan te sluitensluit aan op je compatibele smartphone of tablet met slechts een tik via wi-fi met dynamic nfc om eenvoudig opnamen te delen. De ultraslanke, stijlvolle en metalen ixus is gemakkelijk mee te nemen en beschikt over een flexibele 25 mm ultrabreed 12x optische zoomlens met 24x zoomplus; zodat je heel eenvoudig elk moment dichtbij of veraf kunt vastleggen in foto's of video's van fantastische kwaliteit.
209.-
Gratis levering
In voorraad
pic
199.-
brandlogo

CANON Compact camera IXUS 190 Essential kit (1797C010AA)

Dankzij geweldige wireless connectiviteit kun je je camera gemakkelijk en snel koppelen met je smartphone of tablet en de canon connect-app gebruiken om je creaties te delen en opnamen op afstand te maken mikken, klikken en creëer. naadloze connectiviteitdankzij geweldige wireless connectiviteit kun je je camera gemakkelijk en snel koppelen met je smartphone of tablet en de canon connect-app gebruiken om je creaties te delen en opnamen op afstand te maken.. Gewoon 'mikken en klikken' om fantastische foto's of video's te maken met easy auto, die de perfecte camera-instellingen voor je kiest, en geniet van de verschillende gemakkelijke creatieve modi leuke, eenvoudige hd-video's.
199.-
Gratis levering
In voorraad
pic
199.-
brandlogo

CANON Compact camera IXUS 190 Essential kit (1794C011AA)

(1)
"Zeer goede gebruiksaanwijzing die van internet moet halen. Maar wifi verbinding met mijn PC w..."
199.-
Gratis levering
Uitverkocht in onze webwinkel!Koop gerust in een van onze lokale winkels.
pic
37.99
brandlogo

HAMA 77343 Canon Nb-6L

Verzekerde kwaliteit dankzij de voortdurende controle van de veiligheidselektronica en een betrouwbare capaciteitaanwijzing. Vergulde contacten voorkomen roest en bieden een optimale stroomlevering. Cellen met merknaam garanderen een langere levensduur en stabiele levenscycli.
37.99
Gratis levering
In voorraad
pic
24.99
brandlogo

HAMA Batterij Canon NB-11L (77437)

Zo kan u de camera gedurende lange tijd gebruiken cellen met merknaam garanderen een langere levensduur en stabiele levenscycli veiligheidselektronica die de cellen beschermt polyswitch blokkeert de stroom in geval van schade of oververhitting verzekerde kwaliteit dankzij de voortdurende controle van de veiligheidselektronica en een betrouwbare capaciteitaanwijzing vergulde contacten voorkomen roest en bieden een optimale stroomlevering. Li-ion batterij dp437 voor canon nb-11l lithium-ionbatterij met uitzonderlijk lange levensduur. verzekerde kwaliteit dankzij de voortdurende controle van de veiligheidselektronica en een betrouwbare capaciteitaanwijzing .
24.99
Gratis levering
In voorraad
Meer producten tonen