Gratis levering vanaf €50
Afhalen en betalen in 27 winkels
Gratis retourneren
14 dagen bedenktijd
Binnen 15 min af te halen in de winkel
-

Game Of Thrones Blu-Ray

Sorteer op
-
pic
34.99
brandlogo

Game Of Thrones: Seizoen 2 - Blu-ray

In het tweede seizoen van de epische HBO® serie Game of Thrones dingen allerlei koningen uit het fi ctionele continent Westeros naar de IJzeren Troon. Dat betekent nog meer gevaar voor Jon Snow en de Nachtwacht, terwijl Daenerys Targaryen probeert haar afgebrokkelde macht in het Oosten te herstellen met haar drie pasgeboren draken. Game of Thrones gebaseerd op de succesvolle boekenserie van George R. R. Martin is een verhaal over onbetrouwbaarheid en verraad, edelmoedigheid en rechtschapenheid, en verovering en overwinning.
34.99
Gratis levering
In voorraad
pic
34.99
brandlogo

Game Of Thrones: Seizoen 1 - Blu-ray

Het is een verhaal van bedrog en verraad, van adelheid en eer, van overwinningen en triomf. Geïnspireerd op de sage van de succesvolle fantasieboeken Een Lied van IJs en Vuur van George R. R. Martin, speelt deze nieuwe HBO® dramaserie zich af in een fantasiewereld waar zomers jaren kunnen duren en winters zelfs een heel leven lang. In Game of Thrones is het winnen of sterven.
34.99
Gratis levering
In voorraad
pic
34.99
brandlogo

Game Of Thrones: Seizoen 3 - Blu-ray

In het derde seizoen van de succesvolle HBO® dramaserie Game of Thrones weten de Lannisters zich met moeite aan de macht vast te klampen na de brutale zee invasie van Stannis Baratheon. Robb Stark, Koning van het Noorden, krijgt met zware rampspoed af te rekenen wanneer hij probeert zijn overwinningen op de Lannisters uit te bouwen. Over de Muur zetten Mance Rayder en zijn gigantisch wildlingenleger hun onstuitbare mars naar het zuiden voort.
34.99
Gratis levering
In voorraad
pic
34.99
brandlogo

Game Of Thrones: Seizoen 5 - Blu-ray

  • Productiejaar : 2015
  • Talen : Nederlands
  • Totale looptijd : 550 min
34.99
Gratis levering
In voorraad
pic
34.99
brandlogo

Game Of Thrones: Seizoen 6 - Blu-ray

Na de schokkende gebeurtenissen aan het einde van seizoen 5 bereiden de overlevenden uit alle windstreken van Westeros en Essos zich voor om, onverbiddelijk, hun eigen onzekere lotsbestemming in vervulling te doen gaan. De strijd om de IJzeren Troon woedt onverminderd voort in Game of Thrones seizoen 6. Vertrouwde gezichten smeden nieuwe verbonden om hun strategische overlevingskansen te verhogen, terwijl nieuwe personages hun opwachting maken om in alle windstreken de balans van de gevestigde orde te verstoren.
34.99
Gratis levering
In voorraad
pic
44.99
brandlogo

Game Of Thrones: Seizoen 8 - Blu-ray

De meest bekroonde Emmy® Award serie Game of Thrones is terug met een laatste seizoen vol bedrog en verraad, adel en eer… en een legendarische strijd tussen de levenden en de doden. Jon, Dany en hun legers bereiden zich voor op de komst van het leger van de Night King. De ontknoping die al acht seizoenen op zich laat wachten nadert en zal antwoord geven op de ontelbare vragen over het lot van de hoofdpersonages.
44.99
Gratis levering
In voorraad
pic
199.-
brandlogo

Game Of Thrones: Complete Series + Throne - Blu-ray

“When you play the Game of Thrones, you win… or you die. ” Deze legendarische serie, naar de bestsellers van George R. R. Martin, won meerdere Emmy's®. In acht bloedstollende seizoenen wordt het verhaal verteld van de adellijke families van Westeros in hun strijd om de IJzeren Troon.
199.-
Gratis levering
In voorraad
pic
34.99
brandlogo

Game Of Thrones: Seizoen 4 - Blu-ray

Stannis Baratheon bouwt zijn leger weer op bij Dragonstone; de Night’s Watch lijkt het af te leggen tegen het optrekkende leger van Mance Rayder; en Daenerys Targaryen staat met een drietal draken op het punt om de Iron Throne te heroveren. Terwijl de Lannisters worstelen om hun eigen ego’s te overwinnen en het gezag over de Iron Throne te behouden, dreigt er voortdurend gevaar van buitenaf. Omschrijving.
34.99
Gratis levering
In voorraad
pic
34.99
brandlogo

Game Of Thrones: Seizoen 7 - Blu-ray

Tijdens zeven zinderende afleveringen richt het voorlaatste seizoen zich op verschillende legers en ego’s die na jarenlange dreiging op spectaculaire wijze tot botsing komen. De winter is aangebroken. Omschrijving.
34.99
Gratis levering
In voorraad
pic
129.-
brandlogo

Game Of Thrones: Seizoen 1-8 - Blu-ray

  • Gegevensdrager : Blu-ray
  • Genre : Fantasy
  • Totale looptijd : 4013 min
129.-
Gratis levering
In voorraad
pic
199.-
brandlogo

Game Of Thrones: Complete Serie - 4K Blu-ray

Deze televisieserie over hun epische machtsstrijd won talloze Emmy® Awards en is gebaseerd op de fantasy boekenreeks Het lied van ijs en vuur van George R. R. Martin. Geweld, intriges, verraad: alles is geoorloofd in de strijd om de IJzeren Troon voor de belangrijkste families van Westeros in Game of Thrones. We volgen de heerszuchtige inwoners van het denkbeeldige continent Westeros bij hun persoonlijke queeste die samenvalt met een gemeenschappelijke dreiging die opkomt vanuit het noorden: een schijnbaar onverslaanbaar zombieleger.
199.-
Gratis levering
Uitverkocht in onze webwinkel!Koop gerust in een van onze lokale winkels.
pic
54.99
brandlogo

Game Of Thrones: Seizoen 1 - 4K Blu-ray

Het is een verhaal van bedrog en verraad, van adelheid en eer, van overwinningen en triomf. Geïnspireerd op de sage van de succesvolle fantasieboeken Een Lied van IJs en Vuur van George R. R. Martin, speelt deze nieuwe HBO dramaserie zich af in een fantasiewereld waar zomers jaren kunnen duren en winters zelfs een heel leven lang. In Game of Thrones is het winnen of sterven.
54.99
Gratis levering
In voorraad
Meer producten tonen