Gratis levering vanaf €20
Afhalen en betalen in 27 winkels
Gratis retourneren
14 dagen bedenktijd
Binnen 15 min af te halen in de winkel
-

Lego Batman 3

Sorteer op
-
pic
19.99
brandlogo

Lego Batman 3 : Beyond Gotham NL/FR PS4

  • Genre : Actie
  • Taal : Nederlands / Frans
  • Titel : Lego Batman 3 : Beyond Gotham
19.99
In voorraad
pic
19.99
brandlogo

Lego Batman 3 : Beyond Gotham NL/FR PS4

Batman bundelt zijn krachten met de superhelden van het dc comics universum om de aarde te beschermen tegen de kwaadaardige brianiac. Met de kracht van de lantern ringen verkleint brainiac hele werelden om ze toe te voegen aan zijn weerzinwekkende collectie van miniatuursteden uit het hele universum. Nu moeten de beste superhelden en de sluwste schurken samenwerken en naar de verschillende lantern werelden reizen om de lantern ringen te verzamelen en brianiac te stoppen voor het te laat is.
19.99
Uitverkocht in onze webwinkel!Koop gerust in een van onze lokale winkels.
pic
24.99
brandlogo

Lego Batman Movie - 3D Blu-ray

Nu beleeft zelfbenoemd leider lego® batman zijn eigen avontuur op het grote scherm. De wereldwijd succesvolle lego® movie zette vrolijk en brutaal de toon. Er broeit iets in gotham en als hij de stad uit handen wil houden van the joker zal onze eenzame strijder moeten gaan samenwerken.
24.99
Gratis levering
In voorraad
pic
7.99
brandlogo

Lego DC Batman: Family Matters - DVD

Ze moeten de kwaadaardige red hood stoppen, die alle schurken van gotham city samenbrengt om wraak te nemen op de dark knight. Er ontstaat ook een nieuw gevaar, waardoor brother eye zijn alerte en gevaarlijke blik op gotham zal richten. Na onheilspellende berichten aan het adres van de bat family beginnen de nachtelijke helden aan een race tegen de klok.
7.99
In voorraad
Meer producten tonen