Gratis levering vanaf €20
Afhalen en betalen in 27 winkels
Gratis retourneren
14 dagen bedenktijd
Binnen 15 min af te halen in de winkel
-

Philips Hue E27

Sorteer op
-
pic
79.99
brandlogo

PHILIPS HUE Philips Hue starterkit - warmwit licht - E27 (78523200)

In een handomdraai verhoog je zo de feeststemming op een feest, verander je je woonkamer in een filmzaal, breng je de inrichting van je huis tot leven met kleuraccenten en nog veel meer creëer de juiste sfeer met warm tot koelwit licht. Makkelijke slimme verlichtingdeze philips hue starterkit bestaat uit drie slimme white and color ambiance led-spotlampen met gu10-fitting en een hue bridge. Omdat de lampen volledig kunnen worden gedimd van zeer helder tot subtiele nachtlampjes, kun je de lampen instellen op de perfecte tint en helderheid voor elk moment creëer de perfecte lichtrecepten voor je dagelijkse activiteiten.
79.99
Gratis levering
In voorraad
pic
105.-
brandlogo

PHILIPS HUE Philips Hue starterkit - warmwit licht - E27 (67334500)

Omdat de lampen volledig kunnen worden gedimd van zeer helder tot subtiele nachtlampjes, kun je de lampen instellen op de perfecte tint en helderheid voor elk moment creëer de perfecte lichtrecepten voor je dagelijkse activiteiten. creëer de perfecte lichtrecepten voor je dagelijkse activiteitenervaar het gemak en de aangename sfeer van vier standaardlichtrecepten, speciaal voor je dagelijkse activiteiten: energie en concentratie, lezen en ontspannen. Deze kit bestaat uit drie slimme white ambiance led-lampen met e27-fitting, een hue bridge en een dimmer switch.
105.-
Gratis levering
In voorraad
pic
23.99
brandlogo

PHILIPS HUE HUE LED lamp WiFi E27 15.5 W (74799200)

 • Diepte : 13.1 mm
 • Gebruiksmodus : Netvoeding
 • Verpakkingsinhoud : LED lamp / Handleiding
23.99
Gratis levering
In voorraad
pic
24.99
brandlogo

PHILIPS HUE Draadloze dimmerset Warm wit E27 (78533100)

Bedien de slimme led-lamp met e27-fitting met de meegeleverde dimmer, via de philips hue bluetooth app, of maak verbinding met de hue bridge voor meer slimme verlichtingsfuncties, zoals het personaliseren van lichtscènes, het instellen van timers en nog veel meer Omschrijving. Ga aan de slag met de slimme philips hue draadloze dimmerset en geniet van warmwit licht dat vloeiend draadloos dimbaar is. De dimmerset is meteen klaar voor gebruik.
24.99
Gratis levering
In voorraad
pic
27.99
brandlogo

PHILIPS HUE Decoratieve globe E27 warmwit licht (68888200)

 • Energie-efficiëntie schaal eu : A++ to E
 • Hoogte : 150 mm
 • Producttype : Sfeerverlichting
27.99
Gratis levering
In voorraad
pic
19.99
brandlogo

PHILIPS HUE Bluetooth Ledlamp Warm wit E27 (68882000)

Makkelijke slimme verlichtinghet vintage ontwerp met de spiraalvormige gloeidraad van deze philips hue slimme decoratieve led-lamp met e27-fitting zorgt voor een gezellige, warmwitte gloed. Het vintage ontwerp met de spiraalvormige gloeidraad van deze philips hue slimme decoratieve led-lamp met e27-fitting zorgt voor een gezellige, warmwitte gloed. Deze slimme led-lampen zijn volledig in retrostijl en geven je interieur een gezellige uitstraling, gecombineerd met de kracht van slimme hue verlichting creëer de juiste sfeer met zacht, wit licht.
19.99
In voorraad
pic
24.99
brandlogo

PHILIPS HUE Bluetooth Ledlamp Warm wit E27 (68886800)

Die biedt toegang tot nog meer slimme verlichtingsfuncties, zoals lichtscenes personaliseren, timers instellen en nog veel meer bedien tot wel 10 lampen met de bluetooth-appmet de hue bluetooth app kun je de slimme hue lampen in elke kamer van je huis bedienen. Makkelijke slimme verlichtingdeze philips hue white slimme decoratieve led-lamp heeft een vintage ontwerp in edisonvorm met e27-fitting en een spiraalvormige gloeidraad. Deze slimme led-lampen zijn volledig in retrostijl en geven je interieur een gezellige uitstraling, gecombineerd met de kracht van slimme hue verlichting creëer de juiste sfeer met zacht, wit licht.
24.99
Gratis levering
In voorraad
pic
19.99
brandlogo

PHILIPS HUE Bluetooth Ledlamp warmwit licht E27 (78531700)

Bedien de philips hue white lamp direct via bluetooth of maak verbinding met een hue bridge voor toegang tot alle slimme verlichtingsfuncties, zoals het personaliseren van lichtscènes, het instellen van timers en nog veel meer bedien tot wel 10 lampen met de bluetooth-app. Bedien de philips hue white lamp direct via bluetooth of maak verbinding met een hue bridge voor toegang tot alle slimme verlichtingsfuncties, zoals het personaliseren van lichtscènes, het instellen van timers en nog veel meer. Voeg tot wel 10 slimme lampen toe en bedien ze allemaal heel eenvoudig met je smart phone of tablet creëer de juiste sfeer met zacht, warmwit licht.
19.99
In voorraad
pic
29.99
brandlogo

PHILIPS HUE Bluetooth ledlamp warmwit licht 7W E27 (27917900)

 • Aantal lampen : 1
 • Gebruiksmodus : Netvoeding
 • Lichtkleur : Warm wit
29.99
Gratis levering
In voorraad
pic
39.99
brandlogo

PHILIPS HUE Bluetooth ledlamp Warmwit licht 7W E27 (27913100)

 • Aantal lampen : 1
 • Compatibel met app : ja
 • Verpakkingsinhoud : LED lamp / Handleiding
39.99
Gratis levering
In voorraad
pic
149.-
brandlogo

PHILIPS HUE Starterkit wit en gekleurd licht E27 (70135200)

Makkelijke slimme verlichtinggeef elke kamer kleur met deze philips hue starterkit, bestaande uit twee slimme white and color ambiance led-lampen met e27-fitting, een hue bridge en een dimmer switch. Geef elke kamer kleur met deze philips hue starterkit, bestaande uit twee slimme white and color ambiance led-lampen met e27-fitting, een hue bridge en een dimmer switch. In een handomdraai verhoog je zo de feeststemming op een feest, verander je je woonkamer in een filmzaal, breng je de inrichting van je huis tot leven met kleuraccenten en nog veel meer creëer de juiste sfeer met warm tot koelwit licht.
149.-
Gratis levering
In voorraad
pic
55.99
brandlogo

PHILIPS HUE Bluetooth Ledlamp wit en gekleurd licht E27 (67310900)

Gebruik bluetooth om de verlichting direct te bedienen of maak verbinding met de hue bridge voor toegang tot alle beschikbare slimme verlichtingsfuncties, zoals het personaliseren van lichtscènes, het instellen van timers en nog veel meer bedien tot wel 10 lampen met de bluetooth-app. In een handomdraai verhoog je zo de feeststemming op een feest, verander je je woonkamer in een filmzaal, breng je de inrichting van je huis tot leven met kleuraccenten en nog veel meer creëer de juiste sfeer met warm tot koelwit licht. Voeg tot wel 10 slimme lampen toe en bedien ze allemaal heel eenvoudig met je smart phone of tablet creëer een persoonlijke beleving met gekleurd slim licht.
55.99
Gratis levering
In voorraad
pic
34.99
brandlogo

PHILIPS HUE Draadloze dimmerset Warm tot koelwit licht E27 (67320800)

Bedien de slimme lamp met de meegeleverde dimmer, via de philips hue bluetooth app, of maak verbinding met de hue bridge voor toegang tot alle beschikbare slimme verlichtingsfuncties, zoals het personaliseren van lichtscènes, het instellen van timers en nog veel meer Omschrijving. Met de meegeleverde white ambiance led-lamp met e27-fitting en dimmer switch kun je vier standaardlichtrecepten selecteren en vloeiend draadloos dimmen. Kies warm tot koelwit daglicht dat je helpt ontspannen, concentreren, lezen of energie opdoen.
34.99
Gratis levering
In voorraad
pic
27.99
brandlogo

PHILIPS HUE Bluetooth Ledlamp warmwit licht E27 2-pack (78527000)

Bedien de philips hue white lampen direct via bluetooth of maak verbinding met een hue bridge voor toegang tot alle slimme verlichtingsfuncties, zoals het personaliseren van lichtscènes, het instellen van timers en nog veel meer bedien tot wel 10 lampen met de bluetooth-app. Bedien de philips hue white lampen direct via bluetooth of maak verbinding met een hue bridge voor toegang tot alle slimme verlichtingsfuncties, zoals het personaliseren van lichtscènes, het instellen van timers en nog veel meer. Voeg tot wel 10 slimme lampen toe en bedien ze allemaal heel eenvoudig met je smart phone of tablet creëer de juiste sfeer met zacht, warmwit licht.
27.99
Gratis levering
In voorraad
pic
29.99
brandlogo

PHILIPS HUE Bluetooth Ledlamp warm tot koelwit licht E27 (67314700)

Bedien de lamp direct via bluetooth, of koppel de lamp aan een hue bridge voor toegang tot alle beschikbare slimme verlichtingsfuncties, zoals het personaliseren van lichtscènes, het instellen van timers en nog veel meer bedien tot wel 10 lampen met de bluetooth-app. Bedien de lamp direct via bluetooth, of koppel de lamp aan een hue bridge voor toegang tot alle beschikbare slimme verlichtingsfuncties, zoals het personaliseren van lichtscènes, het instellen van timers en nog veel meer. Voeg tot wel 10 slimme lampen toe en bedien ze allemaal heel eenvoudig met je smart phone of tablet creëer de juiste sfeer met warm tot koelwit licht.
29.99
Gratis levering
In voorraad
pic
39.99
brandlogo

PHILIPS HUE Bluetooth Ledlamp warm tot koelwit licht E27 2-pack (67336900)

Bedien de slimme standaardlampen direct via bluetooth of maak verbinding met een hue bridge voor toegang tot alle slimme verlichtingsfuncties, zoals het personaliseren van lichtscènes, het instellen van timers en nog veel meer bedien tot wel 10 lampen met de bluetooth-app. Bedien de slimme standaardlampen direct via bluetooth of maak verbinding met een hue bridge voor toegang tot alle slimme verlichtingsfuncties, zoals het personaliseren van lichtscènes, het instellen van timers en nog veel meer. Voeg tot wel 10 slimme lampen toe en bedien ze allemaal heel eenvoudig met je smart phone of tablet creëer de juiste sfeer met warm tot koelwit licht.
39.99
Gratis levering
Uitverkocht in onze webwinkel!Koop gerust in een van onze lokale winkels.
pic
82.99
brandlogo

PHILIPS HUE Bluetooth Ledlamp wit en gekleurd licht 2-pack E27 (67328400)

Gebruik bluetooth om de slimme lampen direct te bedienen of maak verbinding met de hue bridge voor toegang tot alle beschikbare slimme verlichtingsfuncties, zoals het personaliseren van lichtscènes, het instellen van timers en nog veel meer bedien tot wel 10 lampen met de bluetooth-app. In een handomdraai verhoog je zo de feeststemming op een feest, verander je je woonkamer in een filmzaal, breng je de inrichting van je huis tot leven met kleuraccenten en nog veel meer creëer de juiste sfeer met warm tot koelwit licht. Gebruik bluetooth om de slimme lampen direct te bedienen of maak verbinding met de hue bridge voor toegang tot alle beschikbare slimme verlichtingsfuncties, zoals het personaliseren van lichtscènes, het instellen van timers en nog veel meer.
82.99
Gratis levering
In voorraad
pic
144.-
brandlogo

PHILIPS HUE Philips Hue starterkit - wit en gekleurd licht - GU10 (62927400)

Makkelijke slimme verlichtinghaal meer uit je verlichting met een philips hue white starterkit e27, die bestaat uit drie hue white led-lampen die warmwit licht geven, een hue bridge en een draadloze dimmer switch. Haal meer uit je verlichting met een philips hue white starterkit e27, die bestaat uit drie hue white led-lampen die warmwit licht geven, een hue bridge en een draadloze dimmer switch. bedien je lampen met je stembedien je hue lampen ook met je stem door de bijgeleverde hue bridge te koppelen aan alexa, apple homekit of google assistent.
144.-
Gratis levering
In voorraad
pic
26.99
brandlogo

INNR Ledlamp Smart Bulb Colour E27 (RB 285 C)

 • Compatibel met app : ja
 • Energielabel : A+
 • Gebruiksmodus : Netvoeding
26.99
Gratis levering
In voorraad
pic
32.99
brandlogo

INNR Ledlamp Smart Bulb Comfort E27 (RB 278 T-2)

Deze bulb is de slimme led-variant van de klassieke gloeilamp, met instelbare tinten van wit licht, van warmwit tot koel daglicht. Naast dat je de kleurtemperatuur kan kiezen met de innr app, is de bulb ook dimbaar. De innr lampen zijn compatibel met philips hue Omschrijving.
32.99
Gratis levering
In voorraad
pic
49.99
brandlogo

INNR Ledlamp Smart Bulb Colour E27 2-pack (RB 285 C-2)

 • Energielabel : A+
 • Lichtkleur : Meerkleurig
 • Verpakkingsinhoud : 2 LED lampen / Handleiding
49.99
Gratis levering
In voorraad
Meer producten tonen