De wondere wereld van draadloos opladen

Wat houdt draadloos opladen met Qi-technologie eigenlijk in? Welke soorten Qi-technologieën bestaan er? Werken ze allemaal met uw iPhone, Samsung-telefoon of een ander apparaat? En op wat voor manier wordt er gebruik gemaakt van magnetische velden om sneller en veiliger draadloos te kunnen opladen? Als u meer wilt weten over hoe draadloos opladen werkt, lees dan verder bij ‘Zo werkt het’. Daar leggen we alles in begrijpelijke taal uit.

Ons assortiment

draadloos laadstation (10w)

contact maken

Het BOOST↑UP™ draadloze laadstation biedt optimaal draadloos opladen voor alle apparaten met Qi-ondersteuning. Deze snelle, universele lader met een laadvermogen tot 10 watt levert een optimale laadstroom van 7,5 watt voor de iPhone X, iPhone 8 en iPhone 8 Plus; tot 9 watt voor Samsung-apparaten; en tot 10 watt voor alle overige apparaten met Qi-ondersteuning, waaronder die van LG en Sony. Het laadstation is speciaal ontwikkeld om interferentie te minimaliseren en de functionaliteit van de telefoon te behouden tijdens het laden. De meegeleverde netvoedingsadapter met een kabel van 1,5 meter zorgt voor de juiste uitgangsstroom. Het laadstation is bovendien verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat u de lader kunt kiezen die bij uw persoonlijke stijl past.

Ontdek

draadloos laadstation voor de iPhone

Draadloze laadoplossing, geoptimaliseerd voor de iPhone

Maak opladen eenvoudiger met het BOOST↑UP™ draadloze laadstation. Belkin heeft in nauwe samenwerking met Apple een efficiënt en high-speed laadstation voor de iPhone ontwikkeld. U legt uw telefoon erop en deze wordt direct opgeladen, zonder gedoe met kabels. Het hoesje van uw iPhone hoeft u hierbij niet eens te verwijderen want het BOOST↑UP™ draadloze laadstation kan door de meeste lichte hoesjes heen opladen.

Ontdek

draadloze laadstandaard

Contact maken

De BOOST↑UP™ draadloze laadstandaard biedt optimaal draadloos opladen in alle standen. Deze snelle, universele lader met een laadvermogen tot 10 watt levert een optimale laadstroom van 7,5 watt voor de iPhone X, iPhone 8 en iPhone 8 Plus; tot 9 watt voor Samsung-apparaten; en tot 10 watt voor alle overige apparaten met Qi-ondersteuning, waaronder die van LG en Sony. Apparaten kunnen zowel in de liggende als staande stand worden opgeladen, waardoor de functionaliteit van het apparaat zoveel mogelijk behouden blijft. De meegeleverde netvoedingsadapter met een kabel van 1,5 m zorgt voor de juiste uitgangsstroom. De standaard is bovendien verkrijgbaar in twee kleuren zodat u de lader kunt kiezen die bij uw persoonlijk stijl past.

Ontdek

Waarom Belkin?

praktisch

Verbinding maken met een draadloze lader gaat sneller dan het aansluiten van kabels. U legt uw telefoon op de lader en hij wordt direct opgeladen. U hoeft uw andere hand dus niet leeg te maken om een kabel aan te sluiten. Draadloze laders beschermen uw telefoon bovendien tegen beschadiging die kan ontstaan door het steeds maar weer aansluiten en lostrekken van een kabel, en zijn veel robuuster dan laadkabels, die op een gegeven moment slijtage kunnen gaan vertonen.

Meer info

snelheid

Een draadloze lader werkt net zo snel als een conventionele lader. Een 5W-laadstation laadt uw smartphone net zo snel op als de 5W/1A-wandlader die doorgaans met uw smartphone meegeleverd wordt.

Meer info

apparaten altijd opgeladen

Stelt u zich eens voor dat de batterij van uw iPhone of Samsung-telefoon telkens als u hem neerlegt, een boost krijgt. Met draadloos opladen is dit mogelijk. Draadloze laders zijn er in alle soorten en maten. Als u er één op uw nachtkastje, één op uw bureau en zelfs één in de auto heeft, zorgt u er heel eenvoudig voor dat zelfs het meest gebruikte apparaat de hele dag door opgeladen blijft.

Meer info

Ons assortiment