MM logo red

Back to School 2024: alle elektronica voor studenten

Milan26 JANUARI 2024
unknown description

We gaan weer Back to School. Het is hoog tijd om je rugzak af te stoffen, want de voorbereiding op je nieuwe studieavontuur begint. Of je nu naar het volgende studiejaar gaat, met een tweede studie begint of naar je studentenkamer verhuist: met de elektronica-tips van MediaMarkt ben je er helemaal klaar voor.

De beste laptops voor studenten

De beste laptops voor studenten

Online colleges volgen, overleggen met je projectgroep, verslagen uitwerken of foto’s bewerken, ’s avonds – of tijdens de les – wat online shoppen, memes checken of gewoon doelloos scrollen: naast een gezonde dosis verstand is eigenlijk niets belangrijker dan een goede laptop. En je weet: laptops zijn er in verschillende soorten en maten. Op een krachtige laptop met een goede processor laat je zonder problemen meerdere zwaardere programma’s tegelijk draaien. Een compacte laptop van 13.3 inch neem je makkelijk overal mee naartoe. Met een 2-in-1 laptop ben je helemaal flexibel, die kun je door het touchscreen ook als tablet gebruiken. Of je nu onderweg bent, aan je bureau zit of ondersteboven op de bank hangt, er is altijd een laptop die bij jou past.

Tel je winst uit

Rekenmachine

Een en een is twee, dat weet je uit je hoofd. En je bent vast ook kampioen in breuken. Maar voor het berekenen van de kans dat je drie rode knikkers uit een volle pot pakt, bepalen hoeveel graden die ene hoek is en het missende bedrag op die winst-en-verliesrekening uitrekenen, heb je toch echt een rekenmachine voor nodig.

Tip: check voor je je (grafische) rekenmachine in je winkelmandje gooit even welke je tijdens je examens mag gebruiken.Helemaal in the zone met een goede koptelefoon

Helemaal in the zone met een goede koptelefoon

Je gaat online hoorcolleges volgen, overleggen met je projectgroepje, op verschillende plekken studeren en misschien ook nog reizen. Je merkt het: een koptelefoon of oordopjes zijn een goede investering. Met fijne muziek op heb je echt een moment voor jezelf. Wil je ongestoord je ding doen? Ga dan voor noise-cancelling. Vind je dat draadje vervelend? Ga dan voor draadloze oortjes of een draadloze koptelefoon.

Power to the printer

Power to the printer

Laten we eerlijk zijn: met al je afspraken zijn de momenten waarop jij je opdrachten ruim van tevoren af hebt op één hand te tellen. Printen is altijd een race tegen de klok. En dan zul je net zien: de printer is stuk en de printshop gesloten. Als je een nieuwe koopt, is dit probleem verleden tijd. Ga je alleen verslagen printen of ook foto’s? En wil je ook scannen? We hebben voor iedere situatie de juiste printer. Vergeet je je printpapier niet?

Je studentenkamer inrichten: huishoudelijke apparaten

Je studentenkamer inrichten: huishoudelijke apparaten

Begint jouw volgende studieavontuur op een nieuw adres en ga je op kamers? Kies dan voor een praktische en compacte koelkast voor al je (gezonde) snacks en wees je moeder voor door je huis schoon, opgeruimd en netjes te houden. Met een stofzuiger is je vloer na een feestje weer snel chips- en kruimelvrij vóór je ouders op de stoep staan. Ga je je eigen was doen? Dan mogen een wasmachine en strijkijzer eigenlijk ook niet ontbreken.

Vergeet niet te ontspannen

Vergeet niet te ontspannen

Het studentenleven is leuk, maar zorg je tussen het studeren, socializen en feesten door ook voor voldoende ontspanning? Trakteer jezelf op een mooie, betaalbare smart-tv zodat je makkelijk je favoriete programma’s, films en series streamt. Ben je een echte muziek-fan? Dan mag een draadloze speaker absoluut niet op je kamer ontbreken. Het fijnste van zo’n kleine box is dat je deze ook nog eens makkelijk meeneemt als je in je vrije tijd naar het strand of het park gaat.

Deze artikels kunnen ook interessant voor je zijn
EK 2024 in Duitsland: alles wat je nodig hebt om te genieten van de matchen
Seizoensitems

15. mei

EK 2024 in Duitsland: alles wat je nodig hebt om te genieten van de matchen

Van 14 juni tot en met 14 juli 2024 organiseert Duitsland het EK voetbal. Dat betekent weer tal van matchen bekijken, spanning, frustratie en plezier. We hebben alle benodigdheden voor je op een rijtje gezet, zodat je het EK 2024 thuis of onderweg zorgeloos kan beleven.

15. mei

Lees meer over
BTW-dagen bij MediaMarkt
Seizoensitems

27. februari

BTW-dagen bij MediaMarkt: shop met BTW-voordeel

Het beste moment om een smartphone, laptop of smart-tv te scoren? Markeer de BTW-dagen in je agenda, want tijdens deze actieweek betaal jij geen belasting op je aankopen van meer dan €100,-. Je kan kiezen uit een groot deel van ons assortiment, zowel online als in de winkel.

27. februari

Lees meer over
Wat is een TSA-slot en hoe stel je het in?
Seizoensitems

16. januari

Wat is een TSA-slot en hoe stel je het in?

Een TSA-slot is een essentieel reisaccessoire voor iedereen die naar of binnen de Verenigde Staten reist. Deze speciale sloten stellen de Transportation Security Administration in staat je bagage te inspecteren zonder schade te berokkenen. In dit artikel duiken we dieper in het hoe en waarom van TSA-sloten. Lees verder om meer te ontdekken.

16. januari

Lees meer over