Kies een winkel
Toon alle winkels

Seizoensitems

Singles
Seizoensitems

Singles Day: wat, wanneer en wat heb jij eraan?

Singles Day is kort gezegd de dag waarop we de zelfliefde vieren. Een beetje het tegenovergestelde van Valentijn dus. Wil jij weten wat deze feestdag exact inhoudt? Waar hij vandaan komt? En hoe je mee kunt vieren? Lees dan snel verder. Singles Day-deals bij MediaMarkt

Lees meer over
Cyber Monday
Seizoensitems

Cyber Monday bij MediaMarkt: wat is het, wanneer is het en wat zijn onze deals?

Lees meer over
Black
Seizoensitems

Black Friday 2023 bij MediaMarkt: wat is het, wanneer is het en wat zijn onze deals?

Lees meer over
Moeder
Seizoensitems

Moederdag 2023: verras je mama met een origineel moederdagcadeau

Lees meer over
Bekijk alle Seizoensitems artikelen (18)
Koffiedag - header
Seizoensitems

Internationale Koffiedag: zin in een kopje koffie?

Op 01 oktober is het Internationale Koffiedag. Deze dag is in 2015 voor het eerst geïnitieerd en gevierd door de Internationale Koffieorganisatie, met als doel het intense werk van koffieproducenten over de hele wereld te erkennen. Voor velen onder ons is koffie meer dan een dagelijkse gewoonte: het staat voor gezelligheid, welzijn en delen met familie en vrienden.

Lees meer over
Back to school - header
Seizoensitems

Back to School 2023: alle elektronica voor studenten

We gaan weer Back to School. Het is hoog tijd om je rugzak af te stoffen, want de voorbereiding op je nieuwe studieavontuur begint. Of je nu naar het volgende studiejaar gaat, met een tweede studie begint of naar je studentenkamer verhuist: met de elektronica-tips van MediaMarkt ben je er helemaal klaar voor.

Lees meer over
Kerstcadeautjes - header
Seizoensitems

Kerstcadeautjes: verras je familie en vrienden met een origineel geschenk

Ho ho h- … “Oh nee, ik heb nog een cadeautje nodig!” Komt die zin je maar al te bekend voor? De eindejaarsperiode is leuk – denk maar aan winterwandelingen, flikkerende lichtjes overal, feesten met je geliefden, héél veel kroketten eten … - maar er hoort meestal ook een grote zoektocht naar hét perfecte cadeau bij. Al dan niet op het allerlaatste moment. Maak het jezelf dit jaar gemakkelijk en bestel je cadeaus gewoon online. Bij MediaMarkt vind je altijd het perfecte cadeau. En we helpen je graag op weg met onze cadeaugids.

Lees meer over
WK 2022 header
Seizoensitems

WK 2022: alles voor de ultieme thuiswedstrijd

Haal de vlaggetjes van zolder en maak die WK-poule met je collega’s want het WK 2022 komt eraan. Op 20 november barst het wereldkampioenschap voetbal los en genieten voetbalfans wereldwijd van maar liefst 64 wedstrijden. Omdat het WK dit jaar in de winter is, hebben wij alles voor een gezellige thuiswedstrijd op een rij gezet. Van grote (en minder grote) tv’s, soundbars en draadloze oortjes tot koele drankjes, slimme verlichting en lekkere snacks. Niks staat een geslaagde voetbalavond nog in de weg. Dus bel je buren, bel je vrienden en laat ze maar komen!

Lees meer over
Dit zijn de best verkochte producten van 2022
Seizoensitems

Dit zijn de best verkochte producten van 2022

Oudjaar, nieuwjaar … de jaarwissel gaat niet alleen gepaard met feestjes, vuurwerk en de beste wensen, maar ook met talloze terugblikken op het afgelopen jaar. Daar doen wij maar al te graag aan mee, dus presenteren we je onze 4 topproducten van het afgelopen jaar. Ontdek dé bestsellers van 2022 (waar je ook in 2023 nog heel veel aan hebt).

Lees meer over
De ultieme festival checklist: jouw lijst met festival gadgets
Seizoensitems

De ultieme festival checklist: jouw lijst met festival gadgets

Kijk je ook reikhalzend uit naar de start van het nieuwe festivalseizoen? Dan denk je best vooraf al even na over wat je allemaal wilt meenemen naar de camping en de festivalweide. Of je nu elke zomer meerdere festivals afschuimt of het binnenkort je eerste keer is: met deze handige checklist ben je zeker dat je niets vergeet voor een zorgeloze festivalervaring.

Lees meer over