Kies een winkel
Toon alle winkels

Persberichten & PR

Heb je vragen over actuele ontwikkelingen omtrent MediaMarkt? Dan kun je een e-mail sturen naar: [email protected] of bel met onze perswoordvoerder: (+32) (0) 2 738 06 20. Let op! Dit nummer is alleen bedoeld voor vragen van journalisten, dat wil zeggen: voor pers- en PR-gerelateerde zaken. In alle andere gevallen verwijzen we je naar onze klantenservice.


05-07-2023

MediaMarkt breidt zijn samenwerking met SquareTrade in de Benelux uit

MediaMarkt BeNeLux, Europa's grootste retailer gespecialiseerd in consumentenelektronica, kondigt aan dat het een contractverlenging en -uitbreiding voor drie jaar heeft getekend met SquareTrade, wereldwijde aanbieder van verzekeringsplannen voor producten.

Download het bericht

3-04-2023

Inruilservice MediaMarkt is duurzaam en voordelig voor de consument

Om bij te dragen aan een duurzamere wereld biedt MediaMarkt klanten de mogelijkheid om hun oude elektronica in te leveren. Zowel online als in elke winkel in de Benelux kan gebruik worden gemaakt van de MediaMarkt Inruilservice.

Download het bericht

10-01-2023

Remko Rijnders lid van het Executive Committee MediaMarkt Saturn Retail Group

Per 1 februari 2023 zal Remko Rijnders (44), General Managing Director MediaMarkt Benelux, plaatsnemen in het Executive Committee van MediaMarkt Saturn Retail Group en wordt hij als Chief Operating Officer (COO) verantwoordelijk voor...

Download het bericht

28-12-2022

MediaMarkt sluit vestiging Machelen en zoekt nieuwe locatie

De vestiging van MediaMarkt in Machelen zal vanaf 30 december 2022 gesloten blijven. Deze vestiging deelt het pand met de Makro. Het besluit de vestiging te sluiten hangt samen met de sluiting van de Makro winkel in Machelen.

Download het bericht

21-12-2022

Turkse marketing professional benoemd tot Marketing en Experience Director MediaMarkt Benelux

Çağanur Atay Uçtu is per 1 januari 2023 benoemd tot Marketing en Experience Director bij MediaMarkt Benelux. Zij was directeur Marketing, e-Commerce en Corporate Communications en lid van de Extended Board in MediaMarkt Turkije.

Download het bericht

05-04-2022

MediaMarkt maakt met BetterWay duurzaamheid onderdeel bedrijfsstrategie

De grootste elektronica retailer van Europa wil bijdragen aan een duurzamere wereld en introduceert daarvoor het BetterWay logo. Dit logo komt op producten die wat betreft het productieproces, gebruik en end-of-life voldoen aan de strenge eisen die onafhankelijke instituten...

Download het bericht