MM logo red

De Nationale airfryer is online uitverkocht, maar nog wel beschikbaar in een groot deel van onze winkels!

Persberichten & PR

Heb je vragen over actuele ontwikkelingen omtrent MediaMarkt? Dan kun je een e-mail sturen naar: [email protected] of bel met onze perswoordvoerder: (+32) (0) 2 738 06 20. Let op! Dit nummer is alleen bedoeld voor vragen van journalisten, dat wil zeggen: voor pers- en PR-gerelateerde zaken. In alle andere gevallen verwijzen we je naar onze klantenservice.


27-05-2024

Uitbreiding retail media-aanbod: MediaMarkt introduceert Sponsored Brand Ads

MediaMarkt breidt zijn internationale retail media aanbod (advertentieaanbod) uit met Sponsored Brand Ads (SBA). Partners kunnen nu ook in België kiezen voor dit nieuwe product om hun merk meer zichtbaarheid en relevantie te geven op de platforms van Europa's toonaangevende consumentenelektronica-retailer.

Download het bericht

23-05-2024

Supporteren voor onze nationale ploeg met snacks uit de Nationale Airfryer

Miljoenen voetbalfans zitten vanaf 14 juni voor de televisie om alle wedstrijden van het EK voetbal te volgen. MediaMarkt, specialist in consumentenelektronica, startte deze week een campagne met het ultieme gadget: een Nationale Airfryer in het rood van onze nationale trots. Vanaf deze week tot en met zondag 2 juni ontvangen klanten bij een minimale besteding van €500 aan deelnemende producten, zowel in de winkels als online, zo’n limited edition airfryer.

Download het bericht

07-05-2024

MediaMarkt opent allereerste Urban Mobility Store van Europa in Antwerpen.

Binnen een paar dagen opent MediaMarkt zijn gloednieuwe Urban Mobility Store in de Antwerp Tower, in het hartje van ’t stad. Het is de allereerste winkel van MediaMarkt in Europa die volledig zal focussen op lichte elektrische vervoersmiddelen. Klanten vinden er een ruim e-mobility aanbod: e-(fat)bikes, e-steps, e-scooters en e-wheels, zoals e-skateboards en monowheels, maar ook alle nodige accessoires en laadoplossingen voor deze producten.

Download het persbericht

05-02-2024

MediaMarkt lanceert eerste Xpress-winkelformat in de Benelux in Wijnegem

De allereerste Xpress-winkel van MediaMarkt in de Benelux heeft haar deuren geopend in Wijnegem. Deze innovatieve, compacte winkelformule focust meer dan ooit op gemak voor de klant en nabijheid. De Xpress-winkel in Wijnegem bevindt zich in het winkelcentrum Shop Eat Enjoy, waardoor klanten ook tussen het winkelen door de winkel nog even kunnen binnenlopen voor hun elektronica-aankopen.

Download het bericht

10-01-2023

Remko Rijnders lid van het Executive Committee MediaMarkt Saturn Retail Group

Per 1 februari 2023 zal Remko Rijnders (44), General Managing Director MediaMarkt Benelux, plaatsnemen in het Executive Committee van MediaMarkt Saturn Retail Group en wordt hij als Chief Operating Officer (COO) verantwoordelijk voor...

Download het bericht

21-12-2022

Turkse marketing professional benoemd tot Marketing en Experience Director MediaMarkt Benelux

Çağanur Atay Uçtu is per 1 januari 2023 benoemd tot Marketing en Experience Director bij MediaMarkt Benelux. Zij was directeur Marketing, e-Commerce en Corporate Communications en lid van de Extended Board in MediaMarkt Turkije.

Download het bericht