Kies een winkel
Toon alle winkels

Samen op weg naar meer duurzaamheid


We leven in een technologisch gedreven wereld en daarom is elektronica niet meer weg te denken. Als grootste retailer van elektronica in Europa willen wij daarin onze verantwoordelijkheid nemen en bijdragen in de transformatie naar een duurzame wereld.

We hebben al wat stappen gezet en eerste resultaten bereikt. Zo wordt sinds 2020 ongeveer 80% van onze elektriciteit uit hernieuwbare energiebronnen gehaald. Tegelijkertijd hebben wij onze directe CO2-uitstoot in 2020 al met 75% verminderd (ten opzichte van 2015).

BetterWay - logo

Maar onze ambities gaan verder. En hoewel we ons realiseren dat we nog aan het begin van een lange weg staan, willen we ons met BetterWay structureel inzetten om meer te doen aan klimaatverandering, grondstoffen schaarste en sociale ongelijkheid. Daarom hebben we voor onszelf een aantal belangrijke doelstellingen gesteld. We zijn ervan overtuigd dat we daar, samen met onze miljoenen klanten, een positieve impact op kunnen hebben!

Om onze duurzaamheidsbelofte op transparante wijze in te lossen hebben we het BetterWay logo geïntroduceerd dat alles samenbrengt wat te maken heeft met duurzaamheid, sociale rechtvaardigheid en milieubescherming.

Duurzamer leven - Dit is wat je kunt doen

Bewust winkelen

Duurzaam winkelen betekent niet zonder. Met ons BetterWay Logo kies je altijd voor meer duurzaamheid.

Lees meer

Duurzaam gebruik

De meeste apparaten hebben veel meer duurzaamheidspotentieel dan je denkt. Hier lees je hoe je apparaten duurzamer kunt gebruiken.

Lees meer

Reparatie

Weg met de wegwerpmaatschappij, maar juist een de circulaire economie. Reparaties van apparaten zijn goed voor de portemonnee en voor het milieu.

Lees meer

Recycling

Recycling draagt actief bij aan het besparen van hulpbronnen en voorkomt dat gifstoffen in het milieu terechtkomen.

Lees meer

BetterWay-producten

In ons assortiment vind je al meer dan 1.000 producten met het BetterWay-logo voor meer duurzaamheid. Dit worden alleen maar meer producten.

Lees meer

Bewust gebruik van producten

Grondstoffenbesparend gebruik en efficiënt gebruik zijn voor ons bijzonder belangrijk.

Lees meer

Onze BetterWay-producten voor een duurzamer huishouden