MM logo red

Beste iPhone 2024: welke moet je kopen?

Jasper6 JUNI 2023
unknown description

Er zijn de laatste jaren heel wat verschillende modellen van iPhone uitgekomen. Als je op zoek bent naar een nieuwe iPhone heb je vandaag dan ook een ruime keuze. Het aanbod is zo groot dat je misschien even het bos door de bomen niet meer ziet. Maak je geen zorgen, want MediaMarkt helpt je graag op weg om dit jaar de beste iPhone te vinden die helemaal bij jou, je budget en je behoeften past.

Welke iPhone past bij mij?

Welke iPhone past bij mij? - Quel est le meilleur iPhone en 2023 ?

Het is niet altijd makkelijk om een iPhone te kiezen, want er zijn veel verschillende modellen op de markt. Elke iPhone heeft plus- en minpunten, afhankelijk van wat je precies zoekt. Zo stel je jezelf best de vraag hoeveel je wilt uitgeven. Voor de iPhone 14 tel je bijvoorbeeld meer neer dan voor een ouder model zoals de iPhone 11 of iPhone 12. Ook de nieuwste generatie iPhone SE is budgetvriendelijk zonder dat je aan kwaliteit inboet. Of misschien wil jij liever een iPhone 13 Mini die netjes in je broekzak past? Naast je budget en het formaat van je smartphone hangt je keuze ook af van de specificaties van de iPhone, zoals z’n batterijduur, scherm- en camerakwaliteit en opslagcapaciteit.

Welke verschillende iPhones zijn er?

Welke verschillende iPhones zijn er? - Quels sont les meilleurs iPhones toutes gammes confondues ?

Vandaag kun je verschillende generaties iPhone kopen naargelang je budget en de specificaties die je belangrijk vindt. De allernieuwste modellen vind je in de iPhone SE-reeks (3e generatie) en de iPhone 14-serie, die enkele verschillen heeft in vergelijking met iPhone 13. Als je liever gaat voor een iets ouder – en scherp geprijsd – iPhonemodel, dan kan dat natuurlijk ook.

Je kunt kiezen uit deze iPhones (van jong naar oud):

Beste iPhone: welke moet je kopen?

Beste iPhone: welke moet je kopen? - Quels sont les derniers iPhones ?

Wat voor jou de beste iPhone is, is heel persoonlijk. Ben je op zoek naar de iPhone met de allerbeste camerakwaliteit en de nieuwste technologie, dan is een iPhone 14 of iPhone 14 Pro wellicht jouw ideale keuze. Heb je liever een compacte gsm? Kies dan eerder voor de iPhone SE of een iPhone 13 Mini. Andere kenmerken die voor jou het verschil kunnen maken zijn de schermgrootte, opslagcapaciteit, batterijduur, schermkwaliteit of zelfs de waterdichtheid van de smartphone. De beste iPhone voor jou is dus het toestel dat alle functionaliteiten bundelt die jij belangrijk vindt.

Wat is de nieuwste iPhone?

Wat is de nieuwste iPhone? - Meilleur iPhone : lequel acheter ?

De nieuwste iPhones vind je in de iPhone 14-serie. Er zijn 4 verschillende modellen in allerlei kleuren: iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro en iPhone 14 Pro Max. De Pro-modellen hebben de krachtigste processor, beste camera en langste batterijduur. Verder hebben de iPhone 14 Plus en de iPhone 14 Pro hetzelfde formaat.

Op zoek naar een andere smartphone?