MM logo red

De beste smartphones van 2024

Jasper7 JUNI 2023
unknown description

Ben je op zoek naar een nieuwe smartphone? Twijfel je tussen Apple, Xiaomi, OPPO en Samsung? MediaMarkt helpt je kiezen door de beste smartphones van 2024 voor je op een rijtje te zetten.

Wat is de beste smartphone?

Wat is de beste smartphone?

Wat de beste smartphone is voor jou hangt af van wat je nodig hebt en wilt. Denk na over de criteria en functies die voor jou belangrijk zijn, zoals de camera, batterijduur, geheugencapaciteit en de chip. Het is ook essentieel om rekening te houden met het besturingssysteem dat je verkiest: iOS of Android. Bij MediaMarkt vind je alle iPhones, inclusief de recente modellen iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro en iPhone 15 Pro Max, en andere smartphones van merken als Samsung, Oppo, Xiaomi, Motorola en Google Pixel. Vergeet ook niet je smartphone te beschermen met een screenprotector, gsm-hoesje of een flipcover en andere specifieke iPhone-accessoires om beschadiging te minimaliseren. Indien nodig, bezoek de Smartbar in je dichtstbijzijnde MediaMarkt voor professionele en veilige reparaties.

Advies over smartphones

Advies over smartphones

Als je zoek bent naar meer details over smartphones, bekijk dan onze MediaZine-blog. Je vindt er al onze adviezen over de beste iPhones, de iPhone 15 en de verschillen tussen de iPhone 15 en 14. Heb je eerder een voorkeur voor Samsung of Xiaomi? MediaMarkt helpt je de juiste keuze te maken met dit artikel over de vergelijking van de nieuwste Samsung-smartphones van 2023 en de gids over de beste Xiaomi-smartphone van 2023. Neem de tijd om de informatie over de verschillende modellen grondig door te nemen voordat je een smartphone aanschaft.

Deze artikels kunnen ook interessant voor je zijn