Onze selectie:

Panasonic bij Media Markt

panasonic tv

Panasonic TV

Ultieme beeldkwaliteit zoals de filmmaker het voor ogen heeft.

panasonic home av

Panasonic Home AV

De volgende generatie Ultra HD Premium Blu-ray technologie brengt de magie van de bioscoop rechtstreeks naar je woonkamer, in spectaculair 4K.

panasonic compact camera

Panasonic Compact Camera

Prachtige foto's zijn dichterbij dan je denkt. Mis nooit meer het perfecte moment dankzij Panasonic.

panasonic hybride lenzen

Panasonic Hybride + Lenzen

LUMIX G systeemcamera's: Altijd en overal schitterende foto's.

panasonic camcorder

Panasonic Camcorder

Voor indrukwekkende 4K foto's van beslissende momenten en films van professionele kwaliteit. Het is makkelijker dan ooit dankzij de high-speed - hoge precisie autofocus: een meesterlijke 4K prestatie van Panasonic.

panasonic audio

Panasonic Audio

Luister naar wat je wilt, wanneer je dat wilt, waar je dat wilt. Geniet van muziek in perfecte Hi-Fi-kwaliteit in elke kamer.

panasonic telephone

Panasonic Telefonie

Communicatie gemakkelijk maken.

panasonic personal care

Panasonic Personal Care

Onze vooruitstrevende technologieën voor de productie van scheermesjes maken gebruik van oud Japans vakmanschap, en onze vele innovaties, die vaak de eerste ter wereld zijn, weerspiegelen onze bereidheid om elke uitdaging met passie aan te gaan.

panasonic keuken

Panasonic Keuken

Experience Fresh.

Geïnspireerd door de Japanse waardering voor smaak en gezond koken, hebben we bij Panasonic manieren bedacht om gezonde voedselervaringen op een eenvoudige manier waar te maken.

PANASONIC ‘A Better Life, A Better World’

Al sinds de oprichting van ons bedrijf in 1918 leveren wij een bijdrage aan het welzijn van mensen en staan mensen centraal bij al onze activiteiten. Ook in de toekomst zullen we, op basis van onze innovatieve technologieën, een grote hoeveelheid producten, systemen, en diensten leveren, van consumentenelektronica tot industriële apparatuur, bouwproducten en huisvesting. Wij zullen er alles aan doen om bij te dragen aan een comfortabeler leven omdat we 'A Better Life, A Better World' willen realiseren voor elke individuele klant.