volgel's flat

Je zit vaak recht voor je tv

Met een platte tv beugel van Vogel's hangt je tv zo dicht mogelijk tegen de muur. Hierdoor wordt de ruimte rondom je tv vergroot. Bovendien: je tv als een schilderij aan de muur ziet er strak uit!

Platte Tv beugels
volgel's tilt

Je wilt je tv wat hoger hangen

Een kantelbare tv beugel van Vogel's bied je de voordelen van een platte tv beugel plus de mogelijkheid om je tv te kantelen. Hierdoor kun je je tv wat hoger ophangen en het beeld naar je toe kantelen.

Kantelbare Tv beugels
volgel's turn

Je kijkt tv vanuit meerdere plekken

Een draai- en kantelbare tv beugel van Vogel's is de meest veelzijdige oplossing voor het ophangen van je tv. Met deze tv muurbeugel kun je thuis vanuit elke hoek in je kamer genieten van je favoriete serie, film of sportwedstrijd.

Draaibare Tv beugels

Waarom je kiest voor Vogel's

The qualty signature

Gebruiksgemak

Bij Vogel's draait het allemaal om een comfortabele gebruikerservaring. Hiermee bedoelen we niet alleen comfortabel, vlot en flexibel gebruiksgemak na montage. Bij Vogel's start gebruiksgemak al bij het uitpakken, en dat is slechts het begin. Dankzij het intuïtieve en zorgeloze gebruiksgemak is er een perfecte wisselwerking tussen onze producten en uw apparaten zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

Design

De kwaliteit van het design wordt niet bepaald door de prijzen die we winnen, noch door de aandacht te vestigen op ieder detail van elk element, zoals onze productontwikkelaars elke dag doen. Wat kwaliteitsdesign onderscheidt van het alledaagse, is dat je een goed gevoel krijgt als je ernaar kijkt, maar ook tijdens montage of gebruik. Daarom maken we producten die zowel bij je situatie of interieur passen als bij de intuïtieve manier waarop je gebruik maakt van apparaten.

design
Innovatie

Innovatie

Innovatie is de drijvende kracht achter de kwaliteit van onze toekomstige producten, en zorgt voor verdere ontwikkeling van nieuwe gebruiksvriendelijke toepassingen, gebruiksgemak, montage, functies en details. Innovatie is voor ons geen reden om alles te veranderen; alleen de dingen waardoor gebruikers nog meer van hun apparaten kunnen genieten. Bovendien is innovatie nooit een op zichzelf staand doel. Ons doel is om de nieuwe norm te ontwikkelen waaraan je snel gewend raakt. De beste innovaties voelen immers even comfortabel en logisch aan als wat je al kent, gebruikt en waarover je niet hoeft na te denken.

Betrouwbaarheid

Een betrouwbaar product van Vogel's is meer dan alleen een feilloos werkend product waar je op kunt rekenen. Voor ons staat betrouwbaarheid immers niet alleen voor optimale veiligheid, het grondig testen van producten, en het behalen van een TÜV-certificaat: echte betrouwbaarheid neemt niet mettertijd af, maar groeit met de dag.
Daarom zijn vrijwel al onze garanties op consumentenproducten levenslang.

Eenvoudige montage

Het spreekt voor zich dat een product van Vogel's vóór gebruik eerst gemonteerd dient te worden. Daarom speelt eenvoudige montage een belangrijke rol bij het ontwikkelen en produceren van onze producten. Bij al onze eenvoudig te monteren oplossingen treft u meteen onze bevestigingsmaterialen aan, de gebruiksvriendelijke handleiding, en de korte, verhelderende video's op ons YouTube-kanaal die het bevestigen nog eenvoudiger maken. En mocht u alsnog service of hulp nodig hebben, staat ons Advies- & Ondersteuningsteam altijd voor u klaar!

De TV Mount Guide begeleidt je stap voor stap bij het installeren van je tv beugel en helpt je bij het vinden van de perfecte positie voor je tv op de muur.

dyson

Ons productassortiment

volgel's base

NEXT

De NEXT tv muurbeugel biedt het allerbeste op het gebied van muurbeugeltechnologie, -ontwerp en -functionaliteit: er is aan alle details gedacht

Ontdek de Next serie
volgel's thin

THIN

Een stijlvolle, innovatieve tv muurbeugel die tevens de dunste is van allemaal: slechts enkele centimeters van de muur verwijderd

Ontdek de Thin serie
volgel's wall

WALL

Een stevige tv muurbeugel met een stijlvol, modern ontwerp, geschikt voor elke tv

Ontdek de Wall serie