Kies een winkel
Toon alle winkels

Verisure-alarmsysteem

Dankzij onze samenwerking met Verisure kunnen wij jou een optimale beveiligingsoplossing voor je woning of kleine onderneming bieden. Verisure is de toonaangevende dienstverlener voor gemonitorde alarmsystemen die zijn aangesloten op een meldkamer, waar agenten 24/7 actief zijn. Het bedrijf beschermt meer dan 4 miljoen klanten in 16 landen in Europa en Zuid-Amerika.

Verisure gebruiksgemak

Gebruiksgemak

Het Verisure-alarmsysteem biedt een maximale gemoedsrust dankzij de combinatie van de draadloze technologie, de vooruitstrevende componenten en een ongeëvenaard gebruiksgemak. Als een alarm afgaat, ontvangt de alarmcentrale rechtstreeks de nodige informatie en worden, afhankelijk van de situatie, de hulpdiensten of de politie ingelicht. Gebruikers hebben volledige controle over het alarm dankzij de Verisure-app. Waar je ook bent, je kan het systeem overal in- of uitschakelen, beelden raadplegen of controleren wat er zich ter plaatse afspeelt.

Verisure - Alles-in-één dienst

Alles-in-één-dienst

Interesse? Een veiligheidsadviseur van Verisure komt kosteloos langs voor een veiligheidsstudie om te bepalen welke zones risico lopen. Je ontvangt een persoonlijke en vrijblijvende offerte, afgestemd op jouw behoeften. De installateurs blijven ter beschikking en zorgen voor het onderhoud van het systeem (zoals vervanging van de batterijen, updaten van het systeem, vragen over het gebruik). Als de offerte aan jouw verwachtingen voldoet, kan het binnen 24 uur geïnstalleerd worden zonder bijkomende kosten. Kies voor Verisure en geniet elke dag van een gerust gemoed.

Maak nu gebruik van je gratis veiligheidsstudie en profiteer van de MediaMarkt-voordelen.

Online aanvraag:

 1. 1

  Stap 1

  Doe online je aanvraag.

 2. 2

  Stap 2

  Een Verisure-medewerker contacteert je voor een afspraak met een veiligheidsadviseur op het tijdstip dat het best voor jou past.

 3. 3

  Stap 3

  De veiligheidsadviseur komt langs voor een kosteloze veiligheidsstudie. Hij of zij bezorgt je een persoonlijke, vrijblijvende offerte.

 4. 4

  Stap 4

  Na de installatie van het Verisure-systeem wordt het complete alarmsysteem met je overlopen voor een optimaal gebruik.

 5. 5

  Stap 5

  De veiligheidsadviseur blijft in contact voor eventuele vragen over het gebruik van het systeem en voor het onderhoud.

 6. 6

  Stap 6

  Geniet van een optimale gemoedsrust, waar je ook bent!