GoPro_hero9
GoPro_hero9

GoPro: de meest veelzijdige camera's ter wereld.

GoPro is de meest populaire fabrikant van actiecamera's. Van de HERO-camera tot individuele beugels tot de juiste accessoires voor buiten, ons GoPro-assortiment bevat alles wat u nodig hebt voor uw avontuur.

Onze aanbevelingen voor u:

Zoeken op activiteit

Elke sport en elke activiteit heeft zijn eigen vereisten voor je camera, uitrusting en accessoires. Hier vindt u onze aanbevelingen voor producten en accessoires voor de meest populaire activiteiten. Of het nu op het land, in het water of elders is, deze aanbevelingen bevatten materialen en rekwisieten voor uw eigen persoonlijke avontuur.

GoPro-software

Voor het vastleggen van afbeeldingen tot het maken van video's, tot het delen met uw vrienden, onze apps vereenvoudigen alles.

GoPro

GoPro App

Download de GoPro-app en start.

Quik

Quik Icon

Vereenvoudigde realisatie van fantastische video's.

Quik is de snelste en gemakkelijkste manier om geweldige edits te maken met je GoPro- of smartphone-video's in slechts een paar klikken. Via Praktische video-analyse vindt quick de beste momenten en voegt prachtige overgangen, effecten en goede muziek toe. Videobewerking is nog nooit zo leuk geweest als met Quik.

  • Analyseer uw foto's en videoclips om de beste momenten te vinden.
  • Voegt overgangen en effecten toe en synchroniseert bewerkingen met het ritme van de muziek.
  • Personaliseer je verhalen met tekst, filters, muziek en meer.

GoPro-galerij

Of je nu op zoek bent naar video's vol actie, leuke foto's of gewoon geweldige vooruitzichten, je vindt in onze galerij een selectie van de mooiste foto's en video's van GoPro-camera's.

Ons assortiment

GoPro - het merk.

GoPro werd in 2002 opgericht door Nick Woodman, een surfer, skiër en autosportliefhebber op zoek naar een betere manier om zichzelf en zijn vrienden op het water te filmen. Het idee, dat begon met een 35-mm camera en een polsband gemaakt van oude duikpakken en stukjes plastic, is uitgegroeid tot het internationale bedrijf dat meer dan 26 miljoen GoPro-camera's heeft verkocht in meer dan 100 landen.

Hoger, sneller, verder: GoPro-camera's.

GoPro produceert de meest veelzijdige actiecamera's ter wereld. Omdat de camera je op je mountainbike begeleidt naar de hoogste bergentoppen, je met de duikuitrusting in de diepste zee terechtkomt. Dankzij een waterdichte beschermhoes kunnen de actiecamera's gemakkelijk waterdiepten tot 40 m weerstaan. Documenteer uw activiteiten met spannende foto's en video's in de 4K-modus, die u direct kunt delen met uw vrienden met behulp van de ingebouwde draadloze functie. GoPro-software voor pc en smartphone is de perfecte aanvulling, omdat het nog meer van je dynamische video's maakt. Of je nu professional of beginner bent, GoPro heeft het juiste apparaat voor elk type gebruiker en elk avontuur.

GoPro-accessoires en -mounts.

Voor unieke foto's zijn accessoires en de mounts bijna net zo belangrijk als de camera zelf, alleen de juiste montage biedt u een maximaal perspectief. Afhankelijk van het doel of de sport, hebt u verschillende camerahoeken nodig voor uw GoPro. Bevestig de camera bijvoorbeeld aan het lichaam met een hoofdband of borstriem. Van het stuur tot de skistok en de rolbeugel is bijna niets onmogelijk. Bovendien behoren veel reserveonderdelen tot het assortiment van de fabrikant. Zonder voorafgaande kennis kunnen bijvoorbeeld immersiefilters of andere nuttige toevoegingen aan de camera's worden bevestigd. De perfecte uitrusting maakt fotograferen gemakkelijker - gegarandeerd.