MM logo red

GoPro bij MediaMarkt

GoPro: de meest veelzijdige camera's ter wereld

Beleef het avontuur met de legendarische GoPro-actiecamera's. Maak kennis met de nieuwste modellen, elk uitgerust met hoogstaande functies voor een indrukwekkende videokwaliteit, verbeterde stabiliteit en meer. Dankzij een waaier aan bevestigingen, accessoires en handige apps zoals Quik, ben je helemaal klaar om je unieke verhalen vast te leggen en te delen met de ganse wereld. Ontdek de wereld van GoPro vandaag nog bij MediaMarkt en start je avontuur!Camera's

Meer info

Accessoires

Meer info

GoPro - het merk.

GoPro werd in 2002 opgericht door Nick Woodman, een surfer, skiër en autosportliefhebber op zoek naar een betere manier om zichzelf en zijn vrienden op het water te filmen. Het idee, dat begon met een 35-mm camera en een polsband gemaakt van oude duikpakken en stukjes plastic, is uitgegroeid tot het internationale bedrijf dat meer dan 26 miljoen GoPro-camera's heeft verkocht in meer dan 100 landen.

Hoger, sneller, verder: GoPro-camera's.

GoPro produceert de meest veelzijdige actiecamera's ter wereld. Omdat de camera je op je mountainbike begeleidt naar de hoogste bergentoppen, je met de duikuitrusting in de diepste zee terechtkomt. Dankzij een waterdichte beschermhoes kunnen de actiecamera's gemakkelijk waterdiepten tot 40 m weerstaan. Documenteer uw activiteiten met spannende foto's en video's in de 4K-modus, die u direct kunt delen met uw vrienden met behulp van de ingebouwde draadloze functie. GoPro-software voor pc en smartphone is de perfecte aanvulling, omdat het nog meer van je dynamische video's maakt. Of je nu professional of beginner bent, GoPro heeft het juiste apparaat voor elk type gebruiker en elk avontuur.

GoPro-accessoires en -mounts.

Voor unieke foto's zijn accessoires en de mounts bijna net zo belangrijk als de camera zelf, alleen de juiste montage biedt u een maximaal perspectief. Afhankelijk van het doel of de sport, hebt u verschillende camerahoeken nodig voor uw GoPro. Bevestig de camera bijvoorbeeld aan het lichaam met een hoofdband of borstriem. Van het stuur tot de skistok en de rolbeugel is bijna niets onmogelijk. Bovendien behoren veel reserveonderdelen tot het assortiment van de fabrikant. Zonder voorafgaande kennis kunnen bijvoorbeeld immersiefilters of andere nuttige toevoegingen aan de camera's worden bevestigd. De perfecte uitrusting maakt fotograferen gemakkelijker - gegarandeerd.