ok. betekent: het is goed

U kunt het stellen zonder overbodige extra’s? In ieder geval zonder hoge prijzen? Dan zijn elektronische apparaten van ok. als gemaakt voor u. Of het nu broodroosters, koelkasten of televisietoestellen zijn – het huismerk van MediaMarkt concentreert zich op het wezenlijke en voldoet aan de hieraan gestelde basiseisen. Niet meer, maar ook niet minder. Dat is eerlijk. Als klant mag u van ok. duurzame solide kwaliteit tegen een lage prijs verwachten. Het veelzijdige assortiment omvat (bijna) alles voor het dagelijks gebruik: van stofzuiger, via het televisietoestel tot en met de wasmachine. Ontdek de nieuwste generatie van ok.-producten in de onlineshop van MediaMarkt.

Onze selectie ok-producten:

ok

Goed amusement: ok. entertainment

ok. begrijpt iedereen. “Ok.” wil zeggen, het is goed. Punt uit! Met deze merkbelofte zullen u de producten van ok. overtuigen – in de keuken en in de huishouding, in beauty- en wellness-zaken, maar ook bij het home-entertainment. Bijvoorbeeld met solide en smarte tv-toestellen, hi-fi-installaties, digitale radio’s, dvd- en cd-players, die betrouwbaar functioneren, maar geen vermogen kosten. Tijdloos qua design en eenvoudig in de bediening zijn ze maar voor een doel bestemd – uw amusement!

Gut gespaard: ok. huishouding

Het beetje huishouding … wordt ook met ok. niet helemaal vanzelf afgehandeld. Maar de grote huishoudelijke apparatuur van ok. is een grote hulp tegen een lage prijs. U bespaart niet alleen tijd, maar ook energie. ok. wasmachines en droogautomaten kenmerken zich over het algemeen door goede efficiency-klassen. Hetzelfde geldt voor ok. koelkasten, diepvrieskasten en combi-apparaten voor de inbouw en om apart te plaatsen. Ook hier zullen u de apparaten met optimale energie-efficiencywaarden en lage bedrijfskosten weten te overtuigen. Of het nu om een groot gezin gaat of een studentenappartement: vaatwasmachines, fornuizen, ovens of eenvoudige kookplaten van ok. zijn voor iedere taak verkrijgbaar.

Goed eten: ok. koken

Voor kleinere taken in de keuken biedt ok. u naast betrouwbare klassiekers zoals waterkooktoestellen, broodroosters of koffiezetapparaten ook smarte helpers voor bijzondere gerechten of specialiteiten: Met de rijstkoker gaart u de sushirijst in een handomdraai, uw panini’s worden op de contactgrill heerlijk knapperig, crêpes lukken u perfect flinterdun op een crêpemaker. Door het eenvoudige gebruik en de ongecompliceerde reiniging helpen de kleine ok. keukenhulpen u bij al uw werkzaamheden.

Er goed uitzien: ok. beauty

Met ok. slaat u ook in de badkamer een goed figuur. Het wellness- en comfortassortiment omvat van stylingapparaten zoals haardrogers, stijlijzers of warmeluchtborstel via de baardtondeuse tot aan weegschalen toe vele nuttige apparaten voor uw persoonlijke welzijn.

De ok. merkenshop

In onze MediaMarkt onlineshop kunt u gericht zoeken naar ok.-producten, doordat u gewoon de merknaam het zoekvenster invoert. Vervolgens worden alle beschikbare apparaten van het merk ok. overzichtelijk weergegeven. U kunt het best meteen even naar de voordelige aanbiedingen kijken.