Kies een winkel
Toon alle winkels

OK. bij MediaMarkt

ok. Betekent: het is goed

U kunt het stellen zonder overbodige extra’s? In ieder geval zonder hoge prijzen? Dan zijn elektronische apparaten van ok. als gemaakt voor u. Of het nu broodroosters, koelkasten of televisietoestellen zijn – het huismerk van MediaMarkt concentreert zich op het wezenlijke en voldoet aan de hieraan gestelde basiseisen. Niet meer, maar ook niet minder. Dat is eerlijk. Als klant mag u van ok. duurzame solide kwaliteit tegen een lage prijs verwachten. Het veelzijdige assortiment omvat (bijna) alles voor het dagelijks gebruik: van stofzuiger, via het televisietoestel tot en met de wasmachine. Ontdek de nieuwste generatie van ok.-producten in de onlineshop van MediaMarkt.Inbouw koelkasten

Bekijk producten

Inbouw koel-vriescombinatie

Bekijk producten

Inbouw vaatwasser

Bekijk producten

Inbouw kookplaat

Bekijk producten

Koelkast - DiepvriezersBekijk producten

Schouwdampkap

Bekijk producten

Onderbouwdampkap

Bekijk producten

Microgolfoven

Bekijk producten

Koffiemachine

Bekijk producten

Keukenrobot - Mixer

Bekijk producten

Kleine keukenapparaten

Bekijk producten

Ventilator - Airconditioning

Bekijk producten

Reinigen - Stofzuigen

Bekijk producten

Strijkijzers

Bekijk producten

Haarverzorging

Bekijk producten

ok.

Met Basics bovenaan! ok. biedt voor elk moment van de dag de passende helper voor een ultieme instapprijs – neem alleen genoegen met meer! Hier vind je bijna alles voor alledaags gebruik: van een stevige stofzuiger tot een briljante televisie tot en met een efficiënte wasmachine.

Topkwaliteit: Regelmatig getest

En ze hebben allemaal één ding gemeen – een fabelachtige verhouding van prijs en prestatie! Zo heb je altijd en voor een lange periode veel plezier van je product.

Uitstekende functies, een tijdloos design

Wie zegt dan dat iets dat functioneel is er niet ook fraai uit kan zien? Onze producten overtuigen in die niet te kloppen combinatie ook de laatste die nog twijfelt!

Met liefde gemaakt

Als je het gevoel hebt dat de producten van ons huismerk speciaal voor jou gemaakt zijn – dan is dat omdat ze het ook echt zijn!

Duurzaamheid

Als lid van de amfori BSCI, die is opgericht ter bescherming van de rechten van werknemers in de productielocaties, zetten wij ons bovendien in voor de bescherming van bedrijven en het milieu, gezondheid en veiligheid op de werkplaats en nog veel meer.