TomTom bij MediaMarkt

Als pionier in gebruiksvriendelijke GPS-systemen leidt TomTom je overal vlot naartoe. In ons uitgebreide gamma ontdek je geavanceerde navigatietoepassingen voor professionele verplaatsingen en vrijetijd. Met onze innovatieve technologie helpen we je ook je sport- en fitnessprestaties opvolgen en verbeteren.

TomTom Go navigatie

Auto GPS

Beleef de ultieme rijervaring dankzij TomTom Go navigatie, die sneller en slimmer is dan ooit. Rij zonder stress en zonder ooit nog een kaart te kopen.

TomTom Rider

Motor GPS

Ga veilig op avontuur samen met TomTom Rider. Kies niet alleen een bestemming maar stel ook je reis samen. Met handschoenvriendelijk touchscreen en headset.

TomTom Go Professional

Truck GPS

Ontdek TomTom Go Professional, het navigatiesysteem voor vrachtwagens, bussen en bestelwagens. Om efficiënt te plannen, rijden en leveren.

TomTom sporthorloge

Sporthorloges

Verbeter je sportprestaties met een hightech TomTom sporthorloge. Registreer je sportactiviteiten en beweging, en hou alles bij in overzichtelijke statistieken.

logo TomTom

TomTom ontwerpt en ontwikkelt innovatieve navigatieproducten, software en diensten die honderden miljoenen applicaties wereldwijd mogelijk maken. Dit zijn onder meer toonaangevende location-based kaartentechnologieën, ingebouwde en draagbare navigatiesystemen en -apps, zoals auto GPS, motor GPS, truck GPS en sporthorloges, en de meest geavanceerde telematics fleetmanagement en connected car-diensten. We blijven de toekomst vormgeven en blijven leider op het gebied van autonoom rijden, smart mobility en slimmere steden.