TomTom bij MediaMarkt

Als pionier in gebruiksvriendelijke GPS-systemen leidt TomTom je overal vlot naartoe. In ons uitgebreide gamma ontdek je geavanceerde navigatietoepassingen voor professionele verplaatsingen en vrijetijd. Maar welk toestel je ook kiest: gebruiksvriendelijkheid staat zeer hoog in het vaandel bij TomTom. Dat is vaak dan ook de belangrijkste reden waarom gekozen wordt voor TomTom.

Auto GPS

Van een eenvoudig systeem zoals TomTom Start tot de meest geavanceerde TomTom GO’s: voor elke klant biedt TomTom een autonavigatiesysteem die voldoet aan zijn of haar eisen.

Premium navigatie

Onlangs introduceerde TomTom de GO Premium 5” en 6”. Dit zijn de meest geavanceerde navigatiesystemen van dit moment. Inclusief Lifetime Services en wereldkaarten, maar vooral de IFTTT functionaliteit biedt een hoop interessante nieuwe mogelijkheden.”

Motor GPS

Ook aan motorrijders is gedacht met de slimme Rider modellen. Met behulp van Spannende Route maak je een geweldige route in een handomdraai, zonder uren aan voorbereiding. Updates installeer je eenvoudig via Wi-Fi en het draaibare scherm is handschoenvriendelijk.

Grote voertuigen

Camperaars navigeren nog eenvoudiger en meer ontspannen dankzij de GO Camper. Vrachtwagenchauffeurs kiezen voor één van de GO Professional modellen, waarbij eenvoudig de hoogte, breedte, gewicht, lengte en meer ingegeven kan worden, zodat hier tijdens het navigeren rekening mee gehouden kan worden.

logo TomTom

TomTom is de toonaangevende onafhankelijke locatietechnologie specialist, die mobiliteit vormgeeft door middel van zeer nauwkeurige kaarten, navigatiesoftware, real-time verkeersinformatie en diensten.
Om onze visie van een veiligere wereld zonder files en emissies te realiseren, creëren we innovatieve technologieën die de wereld in beweging houden. Door onze jarenlange ervaring te combineren met toonaangevende zakelijke en technologische partners, maken we connected voertuigen, smart mobility en, uiteindelijk, autonoom rijden mogelijk.