Mediamarkt Logo
Kies een winkel
Toon alle winkels
MM logo red

TomTom bij MediaMarkt

TomTom bij MediaMarkt

Als pionier in gebruiksvriendelijke GPS-systemen leidt TomTom je overal vlot naartoe. In ons uitgebreide gamma ontdek je geavanceerde navigatietoepassingen voor professionele verplaatsingen en vrijetijd. Maar welk toestel je ook kiest: gebruiksvriendelijkheid staat zeer hoog in het vaandel bij TomTom. Dat is vaak dan ook de belangrijkste reden waarom gekozen wordt voor TomTom.

TomTom - gps auto

GPS auto

Van een eenvoudig systeem zoals TomTom Start tot de meest geavanceerde TomTom GO’s: voor elke klant biedt TomTom een autonavigatiesysteem die voldoet aan zijn of haar eisen.

Tomtom - gps motor

GPS motor

Ook aan motorrijders is gedacht met de slimme Rider modellen. Met behulp van Spannende Route maak je een geweldige route in een handomdraai, zonder uren aan voorbereiding. Updates installeer je eenvoudig via Wi-Fi en het draaibare scherm is handschoenvriendelijk.

TomTom - vrachtwagens en campers

GPS vrachtwagens & campers

Camperaars navigeren nog eenvoudiger en meer ontspannen dankzij de GO Camper. Vrachtwagenchauffeurs kiezen voor één van de GO Professional modellen, waarbij eenvoudig de hoogte, breedte, gewicht, lengte en meer ingegeven kan worden, zodat hier tijdens het navigeren rekening mee gehouden kan worden.

TomTom is de toonaangevende onafhankelijke locatietechnologie specialist, die mobiliteit vormgeeft door middel van zeer nauwkeurige kaarten, navigatiesoftware, real-time verkeersinformatie en diensten.
Om onze visie van een veiligere wereld zonder files en emissies te realiseren, creëren we innovatieve technologieën die de wereld in beweging houden. Door onze jarenlange ervaring te combineren met toonaangevende zakelijke en technologische partners, maken we connected voertuigen, smart mobility en, uiteindelijk, autonoom rijden mogelijk.