Kies een winkel
Toon alle winkels

Samsung bij MediaMarkt

samsung Logo

Samsung gelooft in de kracht van innovatie en wil u laten kennis maken met nieuwe technologische evoluties. Neem de wereld in eigen handen en ga op onderzoek uit in deze steeds veranderende wereld van mogelijkheden.

Samsung smartphones

Ontdek de “Galaxy” van mogelijkheden van de Samsung mobiele telefoons en hun accessoires. Voor iedere stijl en elk budget vind je een Samsung smartphone.

Samsung Galaxy Z Flip5

Samsung Galaxy Z Fold5

Samsung Galaxy S23

Samsung Galaxy A54

Alle Samsung smartphones

Accessoires

Alle smartphones

Samsung TV

Samsung QLED 8K geeft een nieuwe dimensie aan je kijkervaring. De krachtige Quantum Processor 8K, AI Upscaling, Quantum HDR en tal van andere functies zorgen voor ongeëvenaard realisme, beeld zo echt dat je het wilt aanraken.

Samsung Qled 8K

Samsung QLED 4K

Samsung Lifestyle TV

Samsung Crystal UHD TV

Samsung Full HD TV

Alle TV's

Samsung wasmachine

De Samsung wasmachines zien er mooi uit en wassen je kleding stralend schoon, zowel in koud als in warm water met een lager energieverbruik, dankzij de Samsungs Ecobubble™ technologie.

Samsung QuickDrive

Samsung wasmachines

Samsung droogkasten

Samsung was-droogcombinaties

Alle wasmachines

Samsung tablets

Van performante tablets voor presentaties en business tot fun en entertainment zoals de laatste films en series bekijken kan je met Samsung Android tablets.

Samsung Galaxy Tab S

Samsung Galaxy Tab A

Samsung Galaxy Book2

Tablet Accessoires

Alle tablets

Samsung soundbars

Maak de beleving compleet met Samsung soundbars. Met Q-Symphony schakelt de soundbar niet alle speakers van je Samsung QLED TV uit, maar werken ze harmonieus samen. Dé ideale match voor je QLED TV.

Samsung Cinematic Q-Series soundbar

Samsung All-in-one S-series soundbar

Samsung Essential T-Series soundbar

Samsung vrijstaand

Dankzij de slimme SpaceMax-techniek van de koelkasten heb je namelijk tot wel 30% meer ruimte. En door de uitgekiende koelingssysteem blijven je ingrediënten verser en behouden ze hun smaak.

Samsung koel-vriescombinaties

Samsung Amerikaanse koelkast

Samsung HotBlast microgolf

Samsung Galaxy watches

Bestuur al jouw smart devices en smartphone eenvoudig met jouw Galaxy smartwatch en laat jou assisteren voor jouw dagelijkse taken en al jouw sportieve uitdagingen.

Smartwatch

Accessoires

Alle smartwatches

Samsung stofzuiger

Of u nu kiest voor een zakloze stofzuiger, steelstofzuiger of robotstofzuiger, de sterke zuigkracht van de Samsung stofzuigers zorgt telkens voor een optimale reiniging.

Samsung Stofzuigers

Samsung Steelstofzuigers

Samsung Robotstofzuigers

Samsung inbouw

Koelkasten, ovens, inductiekookplaten, vaatwassers, schouwdampkappen, … Samsung rust je keuken uit met het volledig nieuwe assortiment inbouwkeukentoestellen.

Samsung inbouwkoelkast

Samsung inbouwoven

Samsung inbouwvaatwasser

Samsung dampkap

Samsung kookplaat

Ontdek Samsung

Samsung gelooft in de kracht van innovatie. Het doel van Samsung is om jou de beste ervaring te geven en om dat te bereiken werkt Samsung continu aan het verbeteren van hun huidige producten en innovaties. Een belangrijke ontwikkeling op dit moment is het verbinden van al jouw apparaten in huis zodat je met je Samsung smartphone, tablet of bijvoorbeeld smartwatch, andere producten kunt bedienen zoals je wasmachine en ijskast. Samsung, inspireer de wereld, creëer de toekomst. Wie aan prachtige tv's denkt, denkt aan Samsung. Al jaren is Samsung het grootste merk als het om tv's gaat. De 4K / Ultra HD schermen zorgen voor ongelofelijk scherp en gedetailleerd beeld. Samsung tv’s zijn niet alleen van superieure beeldkwaliteit maar de tv’s van Samsung hebben ook een prachtig design. De hoogwaardige omlijstingen zorgen ervoor dat je met een Samsung tv een waar kunstwerk in huis haalt.

Samsung laat de wereld kennismaken met fantastische nieuwe mogelijkheden. Dat doen ze met innovatieve en betrouwbare producten, getalenteerde mensen, een verantwoorde benadering van zakendoen en maatschappelijk verantwoord ondernemen.Samsung is ooit begonnen als klein handelsbedrijf. Sindsdien zijn ze uitgegroeid tot een onderneming van wereldklasse met uiteenlopende bedrijfsonderdelen en activiteiten. Variërend van geavanceerde technologie, semigeleiders, het bouwen van wolkenkrabbers en fabrieken tot petrochemie, mode, medicijnen, financiële dienstverlening, hotels en nog veel meer. Op al deze gebieden onderscheiden ze zich met ontdekkingen, uitvindingen en baanbrekende producten. Daardoor kunnen ze in al deze bedrijfssectoren vooroplopen en organisaties continu verder helpen op weg naar een succesvolle toekomst.