MM logo red

Alles over de nieuwste Samsung AI-televisies

Anouk26 APRIL 2024
unknown description

Ervaar een nieuw tijdperk van Samsung AI TV

Ervaar een nieuw tijdperk van Samsung AI-tv

De nieuwste Samsung-televisies bieden kwalitatieve beeldkwaliteit, een krachtige AI-processor en glashelder geluid. Zo geniet je automatisch van haarscherp beeld, een optimale geluidservaring en bespaar je energie. Hierdoor zijn de Neo QLED 4K, Neo QLED 8K en OLED-tv’s van Samsung een uitstekende keuze voor elke gamefanaat en filmliefhebber die van gemak, efficiëntie en kwaliteit houdt.

Bij aankoop van een deelnemend model Samsung 2024 Neo QLED, OLED TV of The Frame ontvang je tijdelijk een The Freestyle + rode Freestyle Case of een Ultra Slim Soundbar.

Deze promotie loopt van 8 april tot en met 26 mei 2024 (aankoopdatum) en zolang de voorraad strekt. Je kunt maximaal één keer deelnemen per aangekocht product en maximaal vier keer deelnemen per huishouden. Deze promotie kan niet worden gecombineerd met andere promoties op deelnemende modellen. Deze promotie is alleen geldig voor deelnemers vanaf 18 jaar.*

*85 inch alleen beschikbaar als QN85D.

Waarom kiezen voor een Samsung TV?

Samsung is al 18 jaar lang wereldwijd het bestverkochte tv-merk. Hierdoor weten ze exact wat gamefanaten en filmliefhebbers nodig hebben om het perfecte ontspanningsmoment te beleven.

Slimme schermtechnologie

Slimme schermtechnologie

De nieuwste Samsung TV's hebben een Neo QLED of OLED display en zijn dus uitgerust met slimme schermtechnologie.

  • Neo QLED 8K is een baanbrekende revolutie in beeldkwaliteit. Het 8K-scherm met een beeldresolutie van meer dan 33 miljoen pixels zorgt voor ongeëvenaard realisme.
  • OLED biedt indrukwekkende contrasten, hoge helderheid en een ruime kijkhoek, allemaal in een ultradun 4K-beeldscherm. Het resultaat is een meeslepende en indrukwekkende kijkervaring.

Je Samsung-tv en slimme apparaten bedienen met een handige app

Je Samsung TV en slimme apparaten bedienen met een handige app

Bestuur je Samsung TV en al je slimme apparaten efficiënt met de handige Samsung SmartThings-app. Deze app werkt via wifi en maakt het mogelijk om je tv, slimme lampen, sensoren, thermostaat en zelfs niet-Samsung apparaten te bedienen vanaf je smartphone of tablet. Dat is niet alleen handig, maar het helpt je ook om geld en energie te besparen. Het is namelijk mogelijk om het energieverbruik van je apparaten in de gaten te houden en te verminderen. Je ziet in een oogopslag hoeveel stroom je televisie, koelkast of wasmachine verbruikt en je krijgt tips om dit verbruik te verminderen. Bovendien is er sinds 2024 een nieuwe feature beschikbaar in de app: ‘3D Map View’. Deze extra functie zet plattegronden van je ruimtes om in virtuele afbeeldingen in de SmartThings-app. Zo is het simpeler dan ooit om je slimme apparaten te bedienen en hun verbruik te monitoren.

Ontvang duizenden films en tv-programma’s gratis bij je Samsung-tv

Ontvang duizenden films en TV programma’s gratis bij je Samsung TV

Sinds 2016 geniet elke eigenaar van een Samsung TV van ‘Samsung TV Plus’. Dat is een gratis streamingdienst waarop je duizenden films, tv’s programma’s en documentaires live, en op aanvraag, kan bekijken. Het enige dat jij nodig hebt, is een goede internetverbinding. Wil je toch nog andere apps of streamingdiensten gebruiken op je televisie waardoor je betaalgegevens dient te koppelen of wachtwoorden moet invoeren? Knox-security beschermt je gegevens.

NQ AI Processor: upscale elk moment

NQ AI Processor: upscale elk moment

De Samsung Neural Quantum AI Processor is het kloppende hart van de Neo QLED en OLED TV's en biedt verschillende voordelen:

  • Adaptive picture: je TV past zijn beeld automatisch aan op basis van het (zon)licht. Zo is en blijft alles perfect zichtbaar.
  • Adaptive sound: het volume past zich aan aan de omgeving en de akoestiek van de kamer waarin de tv staat.
  • AI Energy Mode: bespaar energie en kosten met de AI Energie Mode. Je TV optimaliseert zijn verbruik zonder dat jij op beeldkwaliteit inlevert.

OLED Glare Free: geniet zelfs op zonnige dagen van je favoriete film

Oled Glare Free: geniet zelfs op zonnige dagen van je favoriete film

Heb je een OLED S95D tv? Dan beschikt je televisie over een vernieuwde anti-reflectielaag, namelijk het OLED Glare Free-scherm. Zo heb je geen last van weerspiegelingen op het beeld als bijvoorbeeld de zon of een lamp op het tv-scherm schijnt. Stel je voor dat je overdag een film kijkt in een kamer met veel natuurlijk licht. Zonder een effectieve anti-reflectielaag zou het scherm reflecties van de zon of lampen in de kamer weerkaatsen, waardoor je de inhoud op het scherm moeilijk kan zien. OLED Glare Free minimaliseert of elimineert deze reflecties waardoor je kijkcomfort aanzienlijk verbetert.

Next level gaming

Next level gaming

De nieuwe Samsung AI TV's brengen niet enkel films, maar ook je games naar een nieuw niveau. Ze beschikken namelijk over 4 HDMI 2.1-poorten zodat je efficiënt meerdere consoles kunt aansluiten. Via deze poorten game je in 4K en een beeldfrequentie van tot wel 240 Hertz, afhankelijk van het model. Zo verlies jij je tegenstanders nooit uit het oog. Niet enkel beeld, maar ook geluid is enorm belangrijk voor een kwalitatieve game-ervaring. Daar zorgt de Object Tracking Sound voor. Bovendien hebben deze Samsung-tv’s een input lag van slechts 5.8 milliseconde waardoor ze razendsnel reageren op je controller. Heb je geen gameconsole in huis, maar wil je toch genieten van deze voordelen? Diverse Cloud gaming-apps maken het mogelijk om de tofste games gewoon via het internet te spelen. Denk bijvoorbeeld aan de Xbox-app waarop je meer dan 100 games rechtstreeks op je nieuwe Samsung TV speelt. Het enige dat je daarvoor nodig hebt, is een stabiele internetverbinding en een Xbox Game Pass.

Q-Symphony

Q-Symphony

Gebruik jij een Samsung Soundbar samen met je Samsung TV? Dan werkt je Soundbar dankzij Q Symphony in harmonie samen met de TV speakers zodat stemmen en surroundgeluid beter gescheiden zijn. Zo creëert Q-Symphony een realistischere en gedetailleerdere geluidservaring. Door deze functionaliteiten met de slimme schermtechnologie te combineren, krijg je hoogwaardige geluid- en beeldkwaliteit.

Koop nu een nieuwe Samsung televisie en profiteer van bundelvoordeel tot €200 directe korting als je ook een nieuwe soundbar aanschaft. Exclusief bij MediaMarkt. Actie geldig tot 30/06/2024.

Externe inhoud - Youtube

Omdat wij jou een aangename online ervaring willen bieden op onze website hebben we jouw toestemming nodig om de comfortabele cookies te activeren om de inhoud van partners te kunnen laten zien.

Deze artikels kunnen ook interessant voor je zijn
Welke soundbar kopen?
Speakers

Welke soundbar kopen? Wij geven je advies & tips

Lees meer over