Kies een winkel
Toon alle winkels

Dit zijn de best verkochte producten van 2022

unknown description

Oudjaar, nieuwjaar … de jaarwissel gaat niet alleen gepaard met feestjes, vuurwerk en de beste wensen, maar ook met talloze terugblikken op het afgelopen jaar. Daar doen wij maar al te graag aan mee, dus presenteren we je onze 4 topproducten van het afgelopen jaar. Ontdek dé bestsellers van 2022 (waar je ook in 2023 nog heel veel aan hebt).

1. LG smart-tv is de beste tv prijs-kwaliteit

LG smart-tv

Eén van de best verkochte producten van het afgelopen jaar is de LG OLED 55B26LA smart-tv. De slimme televisies zijn bijna niet meer uit onze huiskamers weg te denken, en dit 55 inch-model spant absoluut de kroon. Dankzij deep learning-technieken verbetert de LG a9 Gen 5 AI-processor constant objecten op voor- en achtergrond om meer natuurlijke diepte toe te voegen en je beeldervaring te verbeteren. Het meeslepende surroundgeluid neemt je mee middenin de actie, terwijl de smalle schermrand ervoor zorgt dat niets je blik afleidt. En ook dat nodeloos zoeken naar “wat we vanavond weer gaan kijken” is verleden tijd, want de slimme ThinQ-functie geeft je gepersonaliseerde aanbevelingen op basis van je smaak. De beste kijkervaring van het jaar!

2. De beste oortjes, dat zijn de Apple AirPods2

Apple AirPods2

Nog zo’n absolute bestsellers: draadloze oortjes. En de Apple AirPods2 staken er dit jaar met kop(telefoon, ha!) en schouders bovenuit. Alles gaat namelijk helemaal vanzelf met deze oortjes. Ze gaan automatisch aan en bijven verbonden met je toestellen terwijl ze in je oren zitten en pauzeren ook weer automatisch wanneer je ze uitdoet. Een keer (supersnel) opladen is bovendien goed voor zo’n 5 uur luistertijd en 3 uur gesprekstijd. De bediening is easy peasy want gewoon “Hé Siri” zeggen, volstaat om van nummer te veranderen, een telefoontje te plegen of de weg te vragen. Of je één of twee oortjes gebruikt, da’s aan jou. De H1-chip stuurt automatisch het geluid door. Handig? ’t Zal wel zijn!

3. De Miele Complete C3 Flex Powerline is verkozen tot de beste stofzuiger van 2022

Miele Complete C3 Flex Powerline

Sommige dingen veranderen nooit. En dus moesten we het ook in 2022 massaal opnemen tegen stof in huis. Enter dit topproduct: de Miele Complete C3 Flex Powerline stofzuiger. Deze krachtige stofzuiger met een actieradius van 12 meter doet alles wat je van een goede stofzuiger verwacht: hij is geschikt voor grote ruimtes, zachte en harde ondergronden, heeft heel wat kracht én is met een maximaal geluidsniveau van 74 dB best stil. Dankzij de HyClean stofzuigerzakken en het AirClean hygiënefilteringsysteem filtert dit apparaat 99% van het fijne stof. Daardoor is de uitgeblazen lucht zelfs nog properder dan de aangezogen lucht. Van een win-win gesproken!

4. Favoriet van de gamers: Microsoft Xbox Series S 512 GB Gilded Hunter Bundle

Microsoft Xbox Series S 512 GB Gilded Hunter Bundle

Ieder z’n voorkeuren, zeker op het vlak van gameconsoles, maar de Microsoft Xbox Series S en de bijhorende Gilded Hunter Bundle bleken toch een grote favoriet in 2022. Niet echt verbazingwekkend, want achter het futuristische design van de Series S schuilt een indrukwekkende hardware, die je met de speciaal ontwikkelde Solid State Drive (SSD) van 516 GB en hoogwaardige 1440p resolutie meteen midden in de actie zet. De beeldverversing van tot wel 102 FSP garandeert steeds vloeiende beelden, terwijl de geïntegreerde AMD FreeSync zorgt voor een naadloze game-ervaring met lage latentie. Die fantastische spelervaring kan je meteen ontdekken dankzij de Xbox Game Pass Ultimate, een collectie van meer dan 100 games waar je meteen in kan duiken. Ready, set, game!