Kies een winkel
Toon alle winkels

Huishouden & Verzorging

wasmachine stinkt - preview
Wassen & drogen

Stinkt je wasmachine? Dit is wat je er aan kunt doen

Een wasmachine of was-droogcombinatie stinkt doorgaans doordat vuil, wasmiddelresten en huidschilfers in de afvoerleidingen, filters en rubbers van het toestel achterblijven. Dat kan er trouwens ook voor zorgen dat de afvoer van je wasmachine verstopt of de wasmachine water lekt. Hier lees je hoe je een stinkende wasmachine aanpakt en ervoor zorgt dat zowel de machine als je was terug fris ruiken.

Lees meer over
Shark FlexStyle - preview
Huishouden & Verzorging

Shark FlexStyle: alles wat je moet weten

Lees meer over

Onze populairste producten

Bekijk alle Huishouden & Verzorging artikelen (73)
Zelf aan de slag om je thermostaat te vervangen
Smart home

Zelf aan de slag om je thermostaat te vervangen

Is je thermostaat aan vervanging toe en wil je deze klus graag zelf klaren? In deze blog geven we je enkele praktische tips om de installatie van je nieuwe thermostaat en thermostaatknop soepel te laten verlopen. Je leest hier ook over de voordelen van een slimme thermostaat in je woning.

Lees meer over
Wat is Samsung Tizen - preview
Smart home

Wat is Samsung Tizen?

Windows, iOS, Android en macOS zijn stuk voor stuk besturingssystemen die wellicht een belletje doen rinkelen. Maar wist je dat Samsung ook een eigen besturingssysteem heeft? Dat draagt de naam Samsung Tizen en is ontworpen voor verschillende soorten Samsung-apparaten, zoals smart-tv’s, smartwatches en andere slimme toestellen. Je leest er hier meer over.

Lees meer over
Hoeveel verbruikt een vaatwasser?
Huishouden & Verzorging

Hoeveel verbruikt een vaatwasser?

Het verbruik van water en elektriciteit bij vaatwassers verschilt per merk en model. Energielabels zijn hierbij cruciaal. Zuinige vaatwassers met een hoog label verbruiken minder. Belangrijk dus om hier bij de aankoop op te letten voor een milieuvriendelijke, kostenefficiënte keuze. Meer info vind je op deze pagina.

Lees meer over
WebOS en Tizen - preview
Smart home

Wat is het verschil tussen WebOS en Tizen?

WebOS en Tizen zijn geavanceerde besturingssystemen voor smart-tv's. Ontwikkeld door LG, staat WebOS bekend om zijn gebruiksvriendelijke interface en snelle prestaties. Tizen, gecreëerd door Samsung, blinkt uit in personalisatie en biedt een brede reeks apps en diensten. Beide bieden naadloze integratie met diverse apparaten en streamingdiensten.

Lees meer over
LG Thinq - preview
Smart home

Wat is LG ThinkQ en hoe installeer je het?

LG ThinQ, eerder LG SmartThinQ genoemd, is een innovatief merk van LG Electronics dat slimme thuis- en Internet of Things (IoT)-producten omvat en via internet met elkaar verbindt. Beheer en controleer je toestellen moeiteloos via een app op je smartphone of met eenvoudige spraakopdrachten. Je ontdekt meer over de indrukwekkende functies van LG ThinQ op deze pagina.

Lees meer over
Hoe maak je optimaal gebruik van je mobiele airco?-overview
Verwarming

Hoe maak je optimaal gebruik van je mobiele airco?

Ontdek de pluspunten van mobiele airco's: eenvoudige installatie, flexibel in gebruik en praktische overal inzetbaar. Essentieel is de correcte plaatsing van de afvoerslang naar buiten. Wil je weten hoe je optimaal profiteert van een mobiele airco? Lees verder voor alle details.

Lees meer over