Kies een winkel
Toon alle winkels

Huishouden & Verzorging

wasmachine stinkt - preview
Wassen & drogen

Stinkt je wasmachine? Dit is wat je er aan kunt doen

Een wasmachine of was-droogcombinatie stinkt doorgaans doordat vuil, wasmiddelresten en huidschilfers in de afvoerleidingen, filters en rubbers van het toestel achterblijven. Dat kan er trouwens ook voor zorgen dat de afvoer van je wasmachine verstopt of de wasmachine water lekt. Hier lees je hoe je een stinkende wasmachine aanpakt en ervoor zorgt dat zowel de machine als je was terug fris ruiken.

Lees meer over
Shark FlexStyle: alles wat je moet weten - Shark FlexStyle: tout ce qu'il faut savoir
Huishouden & Verzorging

Shark FlexStyle: alles wat je moet weten

Lees meer over

Onze populairste producten

Bekijk alle Huishouden & Verzorging artikelen (47)
Beste wasmachine 2023 - preview
Wassen & drogen

Dit zijn onze top 10 wasmachines van 2023

Op zoek naar de beste wasmachine van 2023? MediaMarkt biedt een breed gamma aan wasmachines in verschillende prijscategorieën, of je nu op zoek bent naar een budgetvriendelijk model, een middenklasse of een luxe versie. De prijs hangt af van de functies, energiezuinigheid en de kwaliteit van het toestel, wat ook de levensduur beïnvloedt. Ontdek hieronder meer over onze top 10 wasmachines van 2023.

Lees meer over
Radiatorventilator: wat is het en hoe werkt het?
Verwarming

Radiatorventilator: wat is het en hoe werkt het?

Wil je de warmte beter vasthouden en tegelijkertijd je elektriciteitsfactuur verlagen? Dan is een radiatorventilator precies wat je zoekt. Hij is uitermate geschikt om je kamer efficiënter te verwarmen en is eenvoudig op of onder je bestaande verwarming te installeren. Een praktisch en onmisbaar toestel, beschikbaar bij MediaMarkt, zowel online als in een winkel dicht bij jou.

Lees meer over
strijkijzer ontkalken - preview
Huishouden & Verzorging

Strijkijzer of stoomgenerator ontkalken

Regelmatig ontkalken is noodzakelijk om je stoomgenerator of strijkijzer in topconditie te houden. Als je een zwakke stoomproductie, vlekken op je kleren, water- of kalkspatten, een onderhoudslampje dat brandt of piept, een ongebruikelijk geluid of een volle kalkcollector vaststelt, dan is een grondige ontkalking nodig om optimale prestaties te waarborgen.

Lees meer over
AEG EcoLine
Huishouden & Verzorging

AEG EcoLine

AEG hecht veel belang aan duurzaamheid. Dat zie je terug in de AEG EcoLine-producten. Elke wasmachine, stofzuiger of vaatwasser in deze duurzame lijn is geselecteerd vanwege haar milieuvriendelijkheid gedurende de hele levensduur. Dankzij slimme technologieën blijft de impact van AEG EcoLine-producten op het milieu minimaal, zonder dat de prestaties verminderen. Ontdek de AEG EcoLine-producten.

Lees meer over
Tips om trillingen te verminderen bij jouw wasmachine
Wassen & drogen

Tips om trillingen te verminderen bij jouw wasmachine

Tijdens het centrifugeren draait de trommel van een wasmachine of was-droogcombinatie op hoge snelheid. Dat de wasmachine trilt, is dus normaal. Maar als jouw apparaat wel heel heftig schudt, bestaan er enkele snelle en eenvoudige oplossingen. Je leest er hier alles over. Toch liever een nieuwe wasautomaat? Maak het jezelf makkelijk en bekijk de favoriete wasmachines van MediaMarkt .

Lees meer over
Wasmachine ontkalken - preview
Wassen & drogen

Wasmachine ontkalken: dit zijn de beste manieren

Een wasmachine met kalkaanslag verbruikt meer energie. Bovendien kan kalk ook schade aan het verwarmingselement van de machine veroorzaken, waardoor het apparaat minder lang meegaat. Daarom is het verstandig om je wasautomaat af en toe te ontkalken. Hoe pak je dit precies aan en hoe vaak moet je de wasmachine ontkalken? Je leest het hier.

Lees meer over