Kies een winkel
Toon alle winkels

Televisie & Audio

Zo bepaal je de ideale hoogte om je tv op te hangen
Televisie

Zo bepaal je de ideale hoogte om je tv op te hangen

Je kent het wel: je hebt net een spiksplinternieuwe tv gekocht en nu wil je hem natuurlijk op de perfecte plek zetten of hangen. Maar hoe bepaal je nu de ideale kijkhoogte voor je tv? Je wilt namelijk niet te veel omhoog moeten kijken, maar te laag is ook niet fijn. Op deze pagina leggen we daarom uit hoe je bepaalt wat de beste hoogte is om je tv op te hangen.

Lees meer over

Bekijk onze populariste Televisie & Audio producten

Bekijk alle Televisie & Audio artikelen (34)
Welke Samsung-tv kies je het best?
Televisie & Audio

Welke Samsung-tv kies je het best?

Als ‘s werelds grootste tv-fabrikant heeft Samsung waarschijnlijk geen introductie meer nodig. Het merk heeft een uitgebreid aanbod hoogwaardige televisies voor elke smaak en ieder budget. Dat maakt de zoektocht naar de beste tv soms nogal overweldigend. Daarom hebben we een selectie uit onze favoriete modellen gemaakt. Ontdek snel de 5 beste Samsung-tv’s volgens MediaMarkt.

Lees meer over
Welke soundbar kopen - header
Televisie & Audio

Welke soundbar kopen? Wij geven je advies & tips

Je tv ziet er geweldig uit, maar klinkt flets. Wat jij nodig hebt, is een soundbar: een dunne speaker die onder je tv staat of hangt, en die series en films machtiger doet klinken. Er zijn veel soundbars op de markt; in dit artikel vertellen we je welke soundbar te kiezen die perfect bij jou past.

Lees meer over
Welke multiroom-speaker kopen? - header
Televisie & Audio

Welke multiroom speaker kopen? Wij geven je advies & tips

Wil je graag muziek in meerdere kamers beluisteren en je speakers allemaal via een app bedienen? Dan droom je van een multiroom-systeem dat via WiFi werkt. Het is de wens van elke muziekliefhebber: draadloze speakers en zelfs een multiroom-versterker of -soundbar die gewoon alle muziek afspeelt die je maar wilt. In dit artikel vertellen we je alles over multiroom-audio. Heb je nog bijkomende vragen, dan kun je altijd terecht in een MediaMarkt-winkel in de buurt. Of stel je vragen via mail of telefonisch aan de medewerkers van Mediamarkt.be.

Lees meer over
Welke bluetooth-speaker kopen?
Televisie & Audio

Welke bluetooth-speaker kopen? Wij geven je advies & tips

Een Bluetooth-speaker doet je muziek beter klinken en is eenvoudig te gebruiken, zowel thuis als buitenshuis. De juiste Bluetooth-speaker kiezen is echter niet eenvoudig, en daarom staat MediaMarkt klaar met de nodige raad. In dit artikel helpen we je de juiste Bluetooth-speaker kiezen, maar je kunt je vragen ook kwijt online, via e-mail, telefonisch of in een van de vele MediaMarkt-winkels.

Lees meer over
Welke hoofdtelefoon kopen?
Televisie & Audio

Welke hoofdtelefoon kopen?

Een hoofdtelefoon is precies wat je nodig hebt als je thuis, tijdens het pendelen of op reis naar muziek wilt luisteren. Maar welke hoofdtelefoon moet je kopen? Er zijn vele types en modellen, dus een juiste hoofdtelefoon kiezen is moeilijk. In dit artikel vertellen we je waar je op moet letten als je een hoofdtelefoon gaat kopen. Uiteraard kun je altijd in je lokale MediaMarkt-winkel terecht voor advies over welke hoofdtelefoon te kopen. Via mail of online kun je ook vragen stellen aan de MediaMarkt.be-webshop.

Lees meer over
Hoe verbind je een soundbar met je televisie?
Televisie & Audio

Hoe verbind je een soundbar met je televisie?

Beter tv-geluid krijg je door een extra toestel te installeren, zoals een soundbar, soundbase of AV-receiver. Je moet dat toestel verbinden met je tv. Moeilijk is dat niet. Je moet slechts een kabel verbinden - en in sommige gevallen zelfs geen enkele. Welke opties zijn er?

Lees meer over