Kies een winkel
Toon alle winkels

Televisie & Audio

Zo bepaal je de ideale hoogte om je tv op te hangen
Televisie

Zo bepaal je de ideale hoogte om je tv op te hangen

Je kent het wel: je hebt net een spiksplinternieuwe tv gekocht en nu wil je hem natuurlijk op de perfecte plek zetten of hangen. Maar hoe bepaal je nu de ideale kijkhoogte voor je tv? Je wilt namelijk niet te veel omhoog moeten kijken, maar te laag is ook niet fijn. Op deze pagina leggen we daarom uit hoe je bepaalt wat de beste hoogte is om je tv op te hangen.

Lees meer over

Onze populairste producten

Bekijk alle Televisie & Audio artikelen (64)
Dolby Vision & Atmos - preview
Televisie

Wat zijn Dolby Vision en Dolby Atmos?

Dolby Vision is een technologie die je tijdens het tv-kijken of gamen een optimale beeldweergave bezorgt. Dolby Atmos tilt ook de geluidskwaliteit naar een hoger niveau, zodat je thuis altijd van een meeslepende ervaring geniet. Hoe werken de technologieën achter Dolby Vision en Dolby Atmos precies en wat heb je nodig om zelf de beste beeldscherm- en audiokwaliteit te creëren? Je leest het hier.

Lees meer over
Sonos-speaker resetten - preview
Speakers

Hoe reset je je Sonos-speaker?

Er zijn verschillende redenen waarom je een Sonos-speaker zou resetten. Bijvoorbeeld om problemen met de wifiverbinding of software op te lossen. Ook als je het toestel wilt doorverkopen of schenken, is een harde reset een goed idee. Zo kan de nieuwe eigenaar met een schone lei beginnen. Hier lees je welke stappen je kunt volgen om je Sonos-speaker met succes te resetten.

Lees meer over
microfoon podcast - preview
Televisie & Audio

Hoe kies je de juiste microfoon voor je podcast?

Podcasting is uitgegroeid tot een invloedrijk medium om te communiceren en kennis te verspreiden, met miljoenen luisteraars die maandelijks afstemmen op frisse en leerzame content. De keuze van de juiste microfoon is cruciaal voor de kwaliteit van je podcast. Wij helpen je in dit artikel navigeren in de wereld van podcastmicrofoons om de geschikte match te vinden.

Lees meer over
JBL Flip 5 en Flip 6 - preview
Speakers

Wat is het verschil tussen de JBL Flip 5 en Flip 6?

De JBL Flip 6, opvolger van de JBL Flip 5, combineert draagbaarheid met superieur geluid. Beide speakers zijn licht en hebben 12 uur accuduur, maar de Flip 6 biedt krachtiger geluid, betere geluidskwaliteit met aanpasbare instellingen en is stofbestendig, ideaal voor naar het park of strand. Ontdek de voor- en nadelen van beide modellen.

Lees meer over
Wat is HDMI ARC en hoe werkt het?
Televisie & Audio

Wat is HDMI ARC en hoe werkt het?

HDMI ARC is een functie van HDMI-kabels die audio van je televisie naar je geluidssysteem stuurt. Dit elimineert de noodzaak voor aparte audiokabels en vereenvoudigt de setup. ARC laat je toe het geluid van je tv en verbonden apparaten via één kabel naar een soundbar of receiver te sturen. Dit artikel gaat dieper in op het gebruik en de werking van HDMI ARC.

Lees meer over
Apple Airplay - preview
Televisie

Wat is Apple AirPlay en hoe werkt het?

Apple AirPlay 2 laat je toe om content van je iPhone, iPad of iMac te streamen naar andere apparaten. Zo kan je een serie vanaf je telefoon met een simpele klik op het AirPlay-logo naar je televisie overbrengen, of muziek snel naar een speaker in je kamer sturen. Je ontdekt in dit artikel meer over de veelzijdigheid van Apple AirPlay 2.

Lees meer over