MM logo red

Keuken

diepvriezer - preview
Keuken

Welke diepvriezer kopen? Wij geven je advies & tips

Een diepvriezer is een onmisbaar toestel in de keuken. Hij is ideaal voor het bijhouden van etensrestjes en groenten uit de tuin, en laat toe dat je ingrediënten voor veel maaltijden in huis haalt. Maar wat moet je weten om een diepvriezer te kopen? Dat vertellen we je hier. Heb je nog vragen, aarzel dan niet om je lokale MediaMarkt-winkel binnen te stappen en advies te vragen. Je kunt ook terecht online of telefonisch bij onze webwinkel.

Lees meer over
keramische-inductiekookplaat - header
Keuken

Wat is het verschil tussen een keramische en een inductiekookplaat?

Lees meer over
Symbolen microgolf - preview
Keuken

Wat betekenen de symbolen op een combi-microgolfoven?

Lees meer over
Bekijk alle Keuken artikelen (90)
De beste diepvriezers: ons overzicht-preview
Koelkasten

De beste diepvriezers

Heb je een nieuwe diepvriezer nodig en wil je het allerbeste toestel uitkiezen? MediaMarkt helpt je op weg. We zetten de beste diepvriezers voor je op een rij. Deze lijst is gebaseerd op prijs-kwaliteitverhouding, betrouwbaarheid en klanttevredenheid . We geven je graag advies over hoe je de diepvriezer kiest die echt bij je past.

Lees meer over
Koelt je koelkast niet meer? Dit is wat je kan doen
Koelkasten

Koelt je koelkast niet meer? Dit is wat je kan doen

Merk je steeds vaker dat je drankjes niet koud uit de ijskast komen en dat je voedsel sneller bederft? Is het verbruik van je koelkast aanzienlijk gestegen? Zo ja, dan koelt je koelkast waarschijnlijk niet meer optimaal. Heel vervelend, vooral in de warme zomermaanden. Ontdek de oorzaak en hoe je dit probleem oplost.

Lees meer over
De beste friteuses van 2024
Airfryers

De beste friteuses van 2024

Lekker krokante frieten en kroketten bij het avondeten, of frituurhapjes bij je aperitief? Een friteuse in huis is onmisbaar. Ga je een nieuwe friteuse kopen en wil je de juiste keuze maken? In dit artikel ontdek je de beste frituurpannen van 2024 volgens MediaMarkt. Vergelijk hun kenmerken en achterhaal welke friteuse het meest geschikt voor jouw gezin is.

Lees meer over
energielabels koelkasten
Koelkasten

Wat houdt het energielabel van een koelkast in?

Wanneer je een nieuwe koelkast koopt, merk je vast en zeker de energielabels op. Ze gaan van A tot G en tonen aan hoeveel energie een koelkast verbruikt. Energielabel A is het zuinigst, label G het minst zuinig. Maar wat betekent dit nu eigenlijk in de praktijk? De experts van MediaMarkt leggen het graag voor je uit.

Lees meer over
Welke koelkast moet je kopen?
Koelkasten

Welke koelkast moet je kopen?

Op zoek naar een nieuwe koelkast? Dan vraag je je waarschijnlijk af welke je nu eigenlijk echt moet kopen. Want met meer dan 350 verschillende koelkasten in ons assortiment durft keuzestress wel eens de kop opsteken. In dit artikel leggen we je uit hoe je de koelkast koopt die helemaal aansluit bij jouw levensstijl.

Lees meer over
Een slimme koelkast: vereenvoudig je huishouden
Koelkasten

Een slimme koelkast: vereenvoudig je huishouden

Aan je koelkast een pastarecept vragen? In de supermarkt controleren of er nog melk in de frigo staat en de temperatuur wat verlagen? Slimme koelkasten maken het runnen van je huishouden een pak eenvoudiger. Dankzij wifi en geavanceerde technologie wordt je ijskast plots je beste vriend. Sommige slimme koelkasten sturen zelfs een technisch rapport naar de hersteldienst.

Lees meer over