Kies een winkel
Toon alle winkels

Keuken

Welke vaatwasser kopen - header
Keuken

Welke vaatwasser kopen? Wij geven je advies & tips

Een vaatwasser is een enorme upgrade voor je keuken. Gedaan met aan het ploeteren in het water na een maaltijd. De afwasmachine doet het voor je. Een nieuwe vaatwasser kopen is niet moeilijk, maar je kiest wel best geïnformeerd. Daarom vertellen we je in dit artikel alles wat je moet weten om de juiste vaatwasser te kopen. Heb je meer advies nodig, dan kun je altijd terecht in je lokale MediaMarkt winkel. Of vraag telefonisch of online advies via Mediamarkt.be.

Lees meer over
diepvriezers - header
Keuken

Welke diepvriezer kopen? Wij geven je advies & tips

Lees meer over
Bekijk alle Keuken artikelen (19)
koelkast schoonmaken - preview
Keuken

Een koelkast schoonmaken? Dat doe je zo!

Je koelkast schoonmaken is misschien niet meteen de prettigste klus, maar het levert wel enkele mooie voordelen op. Door de koelkast regelmatig te reinigen, voorkom je namelijk vieze geuren, bacteriën of schimmels, een verstopte afvoer én onnodig energieverbruik. Benieuwd hoe vaak je de frigo best poetst en hoe je deze taak aanpakt? We delen enkele handige tips.

Lees meer over
Wat kan er in de airfryer? - preview
Keuken

Wat kan er in de airfryer?

Heb je interesse om te ontdekken wat je allemaal met een airfryer kan klaarmaken? Op deze pagina verduidelijken we wat je in de heteluchtfriteuse kan bereiden, hoe je op verschillende wijzen een maaltijd kan klaarstomen en wat je best vermijdt in een airfryer. Zo kan je op een veilige wijze alle opties verkennen.

Lees meer over
Four vs airfryer - preview
Keuken

Verschil airfryer en oven

Wil je naast een oven ook een airfryer? Op deze pagina tonen we je de voordelen van een airfryer en leggen we uit waarom de heteluchtfriteuse een goede aanvulling in je keuken is. We vertellen je ook waarvoor je dit keukentoestel kan gebruiken.

Lees meer over
Friteuse vs airfryer - preview
Keuken

Verschil friteuse en airfryer

Zoek je een airfryer of een friteuse om je geliefde hapjes klaar te maken? We schotelen je de verschillen voor, zodat je een weloverwogen keuze kan maken. Ontdek hier alles over de mogelijkheden van airfryers en friteuses.

Lees meer over
airfryer schoonmaken - preview
Keuken

Hoe maak je een airfryer het beste schoon?

Om te zorgen dat je airfryer een lange levensduur heeft, is het belangrijk dat je het toestel goed kuist. Hieronder leggen we uit hoe dikwijls je de airfryer moet reinigen en geven we enkele tips om het schoonmaken van de heteluchtfriteuse te vereenvoudigen.

Lees meer over
Wat is een energiezuinige koelkast?
Keuken

Wat is een energiezuinige koelkast?

Het is verstandig om voor een energiezuinige koelkast te kiezen. Het is beter voor het milieu en je bespaart flink wat geld uit. Maar hoe weet je nu welke frigo je moet kiezen? En wat met die nieuwe energielabels? In dit artikel lees je er meer over.

Lees meer over