Kies een winkel
Toon alle winkels

Entertainment & Mobility

Top 10: de beste multiplayer-games voor PS4 - Meilleurs jeux multijoueurs PS4 : Top 10
Games

Top 10: de beste multiplayer-games voor PS4

Niets zo leuk als een fijne multiplayer-game spelen met je vrienden of familieleden. Of je nu graag samenwerkt of liever tegen elkaar speelt, een multiplayer bezorgt jou en je medespelers urenlang spelplezier. Als je een PlayStation 4 in huis hebt en op zoek bent naar nieuwe spelletjes voor 2 spelers of meer, dan helpen we je alvast op weg met onze top 10 van de beste multiplayer-games voor PS4.

Lees meer over
Alle Entertainment & Mobility artikelen (39)
Super Mario Bros Wonder - preview
Entertainment & Mobility

Super Mario Bros. Wonder: alle belangrijke informatie

De vermaarde Super Mario maakt zijn terugkeer naar Nintendo Switch op 20 oktober 2023, 6 jaar na Super Mario Odyssey. Super Mario Bros. Wonder staat garant voor verrassingen en vertier voor jong en oud. Je kan het spel online of rechtstreeks in je MediaMarkt-winkel bestellen. Ontdek alle belangrijke details in dit artikel en wees een van de eersten om het Bloemenrijk van Prins Florian te verkennen.

Lees meer over
Hoe sluit ik een PS4-controller aan?
Entertainment & Mobility

Hoe sluit ik een PS4-controller aan?

Om je PS4-controller aan te sluiten, heb je enkel een USB-kabel nodig die je in de controller en de PS4-console steekt. Druk vervolgens op de PS-knop op de controller om hem te activeren. Zo simpel is het om je controller te koppelen en meteen te beginnen met gamen.

Lees meer over
Forza Motorsport: alles wat je moet weten om hem als eerste te bemachtigen - preview
Games

Forza Motorsport: alles wat je moet weten om hem als eerste te bemachtigen

Forza Motorsport deel 8 is vanaf 10 oktober beschikbaar voor Xbox Series X en S en PC. Je kan de game vooraf online of in een MediaMarkt-winkel bij jou in de buurt bestellen. Xbox Game Studios belooft ons met deze nieuwe opus een realistische en meeslepende ervaring, en heeft plannen om na de release nog extra content toe te voegen. Lees dit artikel om helemaal op de hoogte te zijn en kom als eerste over de eindstreep.

Lees meer over
gran turismo - preview
Entertainment & Mobility

Gran Turismo movie

Op 11 augustus 2023 kwam de film "Gran Turismo" in de Belgische bioscopen uit. Deze film, gebaseerd op een waargebeurd verhaal, vertelt het verhaal van Jann Mardenborough, een van 's werelds beste Gran Turismo-racers. Hij zal zich bij het Nissan-team voegen in een digitale competitie waar hij het zal opnemen tegen de beste Gran Turismo-spelers voor een plek in het Nissan Pro Racing Team.

Lees meer over
spiderman 2 overview
Entertainment & Mobility

Marvel’s Spider-Man 2

Op 20 oktober 2023 verschijnt Marvel’s Spider-Man 2 voor de PS5. Pre-order de game bij MediaMarkt, zodat je op de releasedag met je spiderweb door New York City kan slingeren. Op deze pagina vind je meer informatie over deze game.

Lees meer over
project q - preview
Entertainment & Mobility

Project Q: de nieuwe handheld voor de PlayStation 5

Tijdens Sony's PlayStation Showcase eind mei 2023 kondigde Sony de nieuwe handheld console aan: Project Q. Wat weten we over deze spelconsole, wat kan je ermee doen en wanneer verschijnt hij?

Lees meer over