Kies een winkel
Toon alle winkels

Entertainment & Mobility

Top 10: de beste multiplayer-games voor PS4 - Meilleurs jeux multijoueurs PS4 : Top 10
Games

Top 10: de beste multiplayer-games voor PS4

Niets zo leuk als een fijne multiplayer-game spelen met je vrienden of familieleden. Of je nu graag samenwerkt of liever tegen elkaar speelt, een multiplayer bezorgt jou en je medespelers urenlang spelplezier. Als je een PlayStation 4 in huis hebt en op zoek bent naar nieuwe spelletjes voor 2 spelers of meer, dan helpen we je alvast op weg met onze top 10 van de beste multiplayer-games voor PS4.

Lees meer over

Onze populairste producten

Alle Entertainment & Mobility artikelen (61)
Logitech Gamesoftware - preview
Gaming hardware

Hoe download en installeer je Logitech Gaming Software?

Voor de beste ervaring met je Logitech gaming-uitrusting, download en installeer de vereiste Logitech-software direct van de officiële website van Logitech. Deze software is onmisbaar voor het updaten en op maat instellen van bijvoorbeeld je drivers. Na de eenvoudige installatie ben je helemaal klaar om het maximum uit je gaming-gear te halen. Meer informatie lees je in dit artikel.

Lees meer over
Star Wars: Eclipse - preview
Games

Star Wars: Eclipse

Star Wars: Eclipse bevindt zich nog in de beginfase van ontwikkeling en de release staat nog op stapel. In dit artikel gaan we echter al dieper in op wat we tot nu toe weten over deze adembenemende game, inclusief de setting en de geschatte releasedatum.

Lees meer over
Wat heb je nodig om te vloggen: camera, microfoon, statief
Entertainment & Mobility

Wat heb je nodig om te vloggen: camera, microfoon, statief

Als beginnende vlogger is het niet altijd vanzelfsprekend om meteen je weg te vinden. Welke vlogcamera schaf je bijvoorbeeld best aan en hoe zorg je voor de beste geluids- en beeldkwaliteit? Welke camera-accessoires zijn de moeite waard en hoe krijg je de beste belichting. MediaMarkt deelt enkele tips waarmee je als vlogger meteen aan de slag kunt.

Lees meer over
Wat is Remote Play en hoe gebruik je het?
Entertainment & Mobility

Wat is Remote Play en hoe gebruik je het?

De Remote Play voor PlayStation-gebruikers is de volgende fase in gamen. Omdat deze functie het mogelijk maakt om op verschillende, compatibele schermen te spelen, verbetert het je spelervaring. Wat weten we over Remote Play, werkt het ook op de Xbox en wat kan je er precies mee doen? Dat lees je hier.

Lees meer over
Nintendo Switch 2 - preview
Gaming hardware

Wat is er reeds bekend over de Nintendo Switch 2?

Wat weten we al over de nieuwste Nintendo Switch 2? Verschilt deze van de eerste versie (Nintendo Switch) en zijn opvolgers (zoals het Nintendo Switch Oled-model).? Je leest de geruchten hier.

Lees meer over
Welk gaming-toetsenbord is het meest geschikt voor jou? -overview
Gaming hardware

Welk gaming-toetsenbord is het meest geschikt voor jou?

Het kiezen van het juiste gaming-toetsenbord hangt af van je persoonlijke voorkeuren en speelstijl. Factoren zoals toetsaanslag (mechanisch of membraan), aanpasbare verlichting, programmeerbare knoppen en ergonomisch ontwerp spelen een rol. In dit artikel gaan we dieper in op hoe je het beste gaming-toetsenbord voor je behoeften kiest.

Lees meer over