MM logo red

Levering van je bestelling op zondag

Is je wasmachine, laptop of televisie kapotgegaan en heb je dringend een nieuwe nodig? Geen probleem! Wij leveren je online bestelling ook op zondag bij je thuis.

Welke producten leveren we op zondag?

We bezorgen zowel grote producten zoals huishoudapparaten, keukenapparaten en tv's, als kleinere artikelen zoals smartphones, tablets of kleinere huishoudelijke toestellen gratis tot aan de drempel van je woning. Voor een gering supplement vanaf € 9,99 bieden we ook onze installatieservice voor je nieuwe aanwinst.

Wanneer moet ik bestellen om zeker te zijn van levering op zondag?

Om er zeker van te zijn dat je jouw bestelling op zondag in huis hebt, moet je uiterlijk zaterdag voor 16.00 je bestelling plaatsen. Alle bestellingen die geplaatst worden na dit tijdstip zullen op maandag bezorgd worden.

Waar in België levert MediaMarkt op zondag?

Kleine producten en huishoudelijke apparaten bezorgen we door heel België van maandag tot en met zondag. Grote huishoudelijke apparaten en andere grotere items leveren we in de grote steden zoals Brussel, Antwerpen, Gent, Brugge, Luik en Charleroi.

Opgelet! Levering op zondagen die samenvallen met een feestdag is niet mogelijk.

Levering op zondag - Onze services

Welke services bieden we aan?

Standaard leveren we natuurlijk aan huis, waarbij we het toestel tot aan de drempel van je woning brengen. Daarnaast bieden we op zondag onze installatiedienst aan, zoals de basisinstallatie van je nieuwe tv of wasmachine.

Welke services zijn niet beschikbaar op zondag?
Onze premium services, zoals uitgebreide installatie en montage van je televisie of het plaatsen en installeren van je koelkast, worden op zondag niet uitgevoerd. Ook extra services zoals het kalibreren van je tv en het aanbrengen van screenprotectors zijn op zondag niet mogelijk.

Meest gestelde vragen levering op zondag