MM logo red

Koenic bij MediaMarkt

Uw hulp in de huishouding: een KOENIC

KOENIC is betrouwbaar, duurzaam, technisch volmaakt, energie-efficiënt, esthetisch vormgegeven en gedraagt zich decent tegenover uw banksaldo. Beter kan een hulp in de huishouding niet zijn. Bij KOENIC vindt u producten waarover u enthousiast zult zijn en die uw alledaags leven zullen vergemakkelijken. Het huismerk van MediaMarkt staat voor compromisloze kwaliteit en presenteert zich als sterke en zelfbewuste helper voor een moderne huishouding. Of het nu een wasmachine, magnetron, haardroger of waterkooktoestel is – in de KOENIC productportefeuille vindt u grote en kleine huishoudelijke apparatuur met innovatieve uitrustingskenmerken tegen faire prijzen, verpakt in een attractief design. Ontdek de nieuwste generatie KOENIC-producten meteen hier in de onlineshop van MediaMarkt.

Koenic wasmachines

Alle Koenic wasmachines

Koenic droogkasten

Alle Koenic droogkasten

Koenic vaatwassers

Alle Koenic vaatwassers

Koenic Koelkasten - Diepvriezers

Alle Koenic koelkasten - diepvriezers

Koenic inbouwapparatuur

Alle Koenic inbouwapparatuur

Koenic microgolfovens

Alle Koenic microgolfovens

Koenic keukenrobots en mixers

Alle Koenic keukenrobots en mixers

Koenic reinigen en stofzuigers

Alle Koenic stofzuigers

Koenic strijkijzers

Alle Koenic strijkijzers

Koenic kapsel en haarstyling

Alle Koenic kapsel en haarstyling

Koenic lichaamsverzorging

Alle Koenic lichaamsverzorging

KOENIC

Ontdek de superpower voor uw huishouden! Groot of klein – dat maakt niet uit, de slimme helpers van KOENIC in het leven van alledag zullen het leven in veel omstandigheden niet alleen makkelijker maar ook beter maken. Slimme wasmachines, praktische magnetrons, handige haardrogers of snelle waterkokers: In het productportfolio van KOENIC vind je voor je moderne huis innovatieve grote en kleine huishoudelijke apparatuur.

Topkwaliteit: Regelmatig getest

En ze hebben allemaal één ding gemeen – een fabelachtige verhouding van prijs en prestatie! Zo heb je altijd en voor een lange periode veel plezier van je product.

Uitstekende functies, een tijdloos design

Wie zegt dan dat iets dat functioneel is er niet ook fraai uit kan zien? Onze producten overtuigen in die niet te kloppen combinatie ook de laatste die nog twijfelt!

Met liefde gemaakt

Als je het gevoel hebt dat de producten van ons huismerk speciaal voor jou gemaakt zijn – dan is dat omdat ze het ook echt zijn!

Duurzaamheid

Als lid van de amfori BSCI, die is opgericht ter bescherming van de rechten van werknemers in de productielocaties, zetten wij ons bovendien in voor de bescherming van bedrijven en het milieu, gezondheid en veiligheid op de werkplaats en nog veel meer.