MM logo red

Televisie

Alle televisie artikelen (24)
Wat is een laser-tv of laserbeamer?
Televisie

Wat is een laser-tv of laserbeamer?

Dankzij zijn hoge helderheid, uitgebreid kleurengamma en flexibele installatieopties is een laser-tv een populaire keuze voor thuisbioscopen. Geniet jij graag van een film in ULTRA-HD, 4K of zelfs 8K? Dan is een laser-tv, ook wel gekend als laserbeamer of laserprojector, echt helemaal iets voor jou.

Lees meer over
Wat zijn de meest voorkomende afmetingen van tv's?
Televisie

Wat zijn de meest voorkomende afmetingen van tv's?

De geschikte tv-maat voor jou hangt vooral af van je persoonlijke omstandigheden. Zit je bijvoorbeeld graag relatief dicht bij je tv-scherm, dan is een kleinere tv vaak beter dan een groot model. Op deze pagina vind je een overzicht van gangbare tv-maten, zowel in inches als in centimeters, om je te helpen bepalen welke afmeting het beste bij je situatie past.

Lees meer over
Dolby Vision & Atmos - preview
Televisie

Wat zijn Dolby Vision en Dolby Atmos?

Dolby Vision is een technologie die je tijdens het tv-kijken of gamen een optimale beeldweergave bezorgt. Dolby Atmos tilt ook de geluidskwaliteit naar een hoger niveau, zodat je thuis altijd van een meeslepende ervaring geniet. Hoe werken de technologieën achter Dolby Vision en Dolby Atmos precies en wat heb je nodig om zelf de beste beeldscherm- en audiokwaliteit te creëren? Je leest het hier.

Lees meer over
Apple Airplay - preview
Televisie

Wat is Apple AirPlay en hoe werkt het?

Apple AirPlay 2 laat je toe om content van je iPhone, iPad of iMac te streamen naar andere apparaten. Zo kan je een serie vanaf je telefoon met een simpele klik op het AirPlay-logo naar je televisie overbrengen, of muziek snel naar een speaker in je kamer sturen. Je ontdekt in dit artikel meer over de veelzijdigheid van Apple AirPlay 2.

Lees meer over
telenet - preview
Televisie

Hoe kan Telenet jou van dienst zijn?

Telenet biedt internet, tv, mobiele en vaste telefoniediensten aan. Ze garanderen razendsnelle internetverbindingen, uitgebreide tv-pakketten, mobiele abonnementen en vaste telefonie. Bij het afsluiten van een tv-abonnement krijg je een Telenet tv-box of Digicorder thuisgestuurd, die je vervolgens eenvoudig kan installeren. Lees verder om te ontdekken hoe dit precies in zijn werk gaat.

Lees meer over