Kies een winkel
Toon alle winkels

Televisie

Zo bepaal je de ideale hoogte om je tv op te hangen
Televisie

Zo bepaal je de ideale hoogte om je tv op te hangen

Je kent het wel: je hebt net een spiksplinternieuwe tv gekocht en nu wil je hem natuurlijk op de perfecte plek zetten of hangen. Maar hoe bepaal je nu de ideale kijkhoogte voor je tv? Je wilt namelijk niet te veel omhoog moeten kijken, maar te laag is ook niet fijn. Op deze pagina leggen we daarom uit hoe je bepaalt wat de beste hoogte is om je tv op te hangen.

Lees meer over

Onze populairste televisies

Alle televisie artikelen (13)
telenet - preview
Televisie

Hoe kan Telenet jou van dienst zijn?

Telenet biedt internet, tv, mobiele en vaste telefoniediensten aan. Ze garanderen razendsnelle internetverbindingen, uitgebreide tv-pakketten, mobiele abonnementen en vaste telefonie. Bij het afsluiten van een tv-abonnement krijg je een Telenet tv-box of Digicorder thuisgestuurd, die je vervolgens eenvoudig kan installeren. Lees verder om te ontdekken hoe dit precies in zijn werk gaat.

Lees meer over
Welke tv moet je kiezen?
Televisie

Welke tv moet je kiezen?

Er is niets zo gezellig als een hele avond voor de buis met je favoriete serie of film – in goed gezelschap en met enkele snacks, natuurlijk! Omdat je elke dag al snel enkele uren tv-kijkt, is het belangrijk dat je televisie goed bij je past. MediaMarkt maakt je daarom wegwijs in de verschillende types tv’s, technologieën en formaten. Zo weet je waarop je moet letten als je een nieuwe tv uitkiest.

Lees meer over
Hoe kun je streamen naar de tv?
Televisie

Hoe kun je streamen naar de tv?

Je vrienden komen op bezoek en je wilt hen heel graag je vakantiefoto’s en -filmpjes tonen op een groot scherm. Maar hoe kun je de beelden vanop je gsm, tablet of laptop op je tv-scherm afspelen? Dat doe je eenvoudig door je content naar de tv te streamen via een draadloze verbinding. Op deze pagina vertellen we je hoe je jouw bestanden of apps in een handomdraai naar je televisie streamt.

Lees meer over
Oled vs. Qled
Televisie

Oled vs. Qled: wat zijn de verschillen en wat past het best bij jou?

De beeldkwaliteit van een televisie is zonder twijfel een van de belangrijkste specificaties waarop je moet letten als je een nieuwe tv kiest. Je komt dan al snel uit bij oled en Qled, 2 schermtechnologieën die de beeldkwaliteit van je tv of smart-tv bepalen. Wat zijn de verschillen tussen deze technieken en hoe beïnvloedt het je kijkervaring? MediaMarkt zet alle info over oled en Qled op een rij.

Lees meer over
Wat is hertz (Hz)?
Televisie

Wat is hertz (Hz)?

Nee, hertz is geen schattig dier met een gewei, wél een waarde die aangeeft wat de beeldfrequentie of verversingssnelheid van een tv is. Ben je nog geen haar wijzer? Geen zorgen, want we leggen je op deze pagina uit wat hertz is. We vertellen je meteen ook hoe het aantal hertz de beeldkwaliteit van je televisie beïnvloedt en waarop je moet letten in functie van jouw kijkbehoeften.

Lees meer over
Wat is een smart-tv?
Televisie

Wat is een smart-tv?

Smartphones hoeven we je waarschijnlijk niet meer te leren kennen, maar ben je ook al thuis in smart-tv’s? Met zo’n slimme televisie kun je veel meer dan alleen tv-kijken, want je kunt het toestel verbinden met internet. En dat heeft heel wat voordelen. Op deze pagina leggen we uit wat een smart-tv is en geven we je tips om de beste smart-tv voor jouw behoeften te kiezen.

Lees meer over