MM logo red

De beste tablets van 2024

Luca12 JUNI 2023
unknown description

De tablet is een veelzijdige metgezel die je overal mee naartoe kan nemen en eindeloos bruikbaar is. Ga je voor een iPad, Android-tablet, grafische tablet of toch een Samsung? Soms is kiezen lastig. Om je te helpen hebben we een lijst samengesteld, in willekeurige volgorde, van de beste tablets van 2023.

Wat is de beste tablet?

Wat is de beste tablet?

De keuze voor de beste tablet hangt af van je persoonlijke voorkeuren en behoeften. Welk besturingssysteem wil je gebruiken? Android of iPadOS? Apple iPads gebruiken iPadOS, terwijl andere tablets voornamelijk op Android draaien. Bekijk vervolgens de specificaties van elke tablet op basis van je wensen. Is geheugencapaciteit belangrijk voor jou, bijvoorbeeld als je veel foto's en video's bewerkt en opslaat? Ben je een grafisch talent en wil je je creativiteit de vrije loop laten? Bestudeer dan grondig de mogelijkheden van verscheidene tablets. Zoek je een tablet die geschikt is voor je kind? Er is een ruime keuze aan kindertablets. Wil je een recent model maar tegelijk besparen en bijdragen aan de circulaire economie? Overweeg dan een refurbished tablet.

Meer advies over tablets

Deze artikels kunnen ook interessant voor je zijn
iPad vs. Samsung-tablet
Tablets

7. mei

iPad vs. Samsung-tablet

iPads en Samsung-tablets zijn en blijven razend populair. Ze bieden je de vrijheid om overal te werken en ontspannen, zonder dat je een bureau of toetsenbord nodig hebt. Dat is handig voor onderweg. Deze tablets hebben overeenkomstige kwaliteiten en functies die goed op elkaar zijn afgestemd. Welke tablet is nu het meest geschikt voor jou? In dit artikel maken we een uitgebreide vergelijking.

7. mei

Lees meer over
Je iPad laadt niet op? Dit kun je doen
Tablets

8. april

Je iPad laadt niet op? Dit kun je doen

Wil je Apple iPad , iPad Air , iPad Mini of iPad Pro niet meer opladen? Dat komt helaas af en toe voor. MediaMarkt helpt je graag uit de nood, maar in vele gevallen kun je oplaadproblemen eenvoudig zelf oplossen. Bekijk hier enkele veelvoorkomende oorzaken van een iPad die niet meer oplaadt en hoe je ze aanpakt.

8. april

Lees meer over
iPad niet meer oplaadt
Tablets

26. januari

Wat te doen als je iPad niet meer oplaadt?

Het ervaren van oplaadproblemen met je iPad is behoorlijk vervelend, maar vaak zijn er simpele stappen die je snel weer op weg kunnen helpen. In dit artikel bespreken we een aantal praktische oplossingen en tips die je helpen om je iPad zonder al te veel moeite weer aan de praat te krijgen.

26. januari

Lees meer over