Kies een winkel
Toon alle winkels

De beste tablet naargelang jouw budget en wensen

unknown description

Heb jij al een tablet in huis? Op dit handige toestel kun je video’s en foto’s bekijken, surfen op het internet, e-books lezen en zelfs tekenen. Het is een veelzijdige bondgenoot die je overal mee naartoe kunt nemen. Omdat tablets er in allerlei soorten en maten zijn, is het vaak moeilijk om er eentje te kiezen. We helpen je op weg met een top 5 van de beste tablets in verschillende categorieën.

Beste iPad

Beste iPad - Le meilleur iPad  iPad Air 10.9 256 GB

Heb je al een iPhone, MacBook of iMac? Dan wil je wellicht graag een iPad als tablet. iPads heb je in verschillende modellen. De standaard iPad is een prima keuze voor het hele gezin. Een iPad Mini is dan weer handig voor onderweg dankzij z’n kleinere formaat. De iPad Air is een lichtgewicht en de iPad Pro is het meest luxueuze model voor wie graag meer doet met z’n tablet. Welke iPad je best kiest, hangt dus af van waarvoor je hem zoal wilt gebruiken. Ben je niet zeker? MediaMarkt raadt de iPad Air 10.9" 256 GB aan: een veelzijdig toestel met een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Beste Samsung-tablet

Beste Samsung-tablet - La meilleure tablette Samsung : Samsung Galaxy Tab S6 Lite

Als je verkocht bent aan je Samsung smartphone, dan is de kans groot dat je een Samsung tablet kiest. De tablets van Samsung zijn onderverdeeld in 2 series: de Samsung Galaxy Tab A en Tab S. Als je op zoek bent naar een standaardtablet voor dagelijks gebruik, dan volstaat een Samsung Tab A doorgaans. Wil je een tablet van de hoogste kwaliteit die je ook professioneel kunt gebruiken? Dan kies je beter een Samsung Galaxy Tab S-tablet, die een oledscherm en een krachtigere processor heeft. Een echte aanrader is de Samsung Galaxy Tab S6 Lite, een slimme metgezel voor elke dag.

Beste Android-tablet

Beste Android-tablet -  La meilleure tablette Android  Samsung Tablet Galaxy Tab A8 10.5

Misschien maakt het merk van je tablet voor jou niet veel uit. Dan kom je waarschijnlijk bij een Android-tablet uit, want dit besturingssysteem wordt door heel wat aanbieders gebruikt. Merken zoals Lenovo, Huawei of Samsung kunnen wel hun eigen draai geven aan Android, zodat elke Android-tablet toch weer net iets anders werkt. Een van de voordelen van een Android-tablet is dat dit toestel naadloos samenwerkt met Google-diensten. Zo kun je ‘m makkelijk gebruiken om foto’s op te slaan in de cloud of als GPS met Google Maps. Ben je op zoek naar de beste Android-tablet voor elke dag? Bekijk dan zeker eens de Samsung Tablet Galaxy Tab A8 10.5".

Beste tekentablet

Samsung Tablet Galaxy Tab S7

Op een tekentablet kun je moeiteloos grafische creaties maken met een stylus – een speciale pen voor touchscreens. Je gebruikt je tablet eigenlijk als digitaal canvas of kladblok voor je ontwerpen. Elke lijn die je tekent op je tekentablet wordt via een USB-kabel, bluetooth of een app doorgegeven aan je computer, zodat je creatie meteen op je computerscherm verschijnt. Er zijn natuurlijk ook luxueuzere tekentablets met een ingebouwd scherm, zodat je geen computer nodig hebt. Wat voor jou dus de beste tekentablet is, hangt af van je budget en of je het toestel professioneel of hobbymatig wilt gebruiken. Kijk alvast eens naar deze Samsung Tablet Galaxy Tab S7 SE met Stylus Pen.

Zelf een tablet kiezen die bij je past?

Zelf een tablet kiezen die bij je past? - Choisis la tablette faite pour toi

Ben je helemaal klaar om je perfecte tablet uit te zoeken? Let zeker op specificaties als de schermkwaliteit, het formaat van de tablet, de camera en de opslagruimte. Er zijn bovendien ook tablets voor kinderen, zodat je het leven van jouw eigen tablet niet riskeert en waarvoor je aangepaste software kunt gebruiken.