MM logo red

Microsoft Surface for Business

unknown description

De moderne werkplek begint met Surface for business Surface en Microsoft 365 geven mensen de vrijheid om overal te werken zoals zij dat willen, beschermd door Microsoft-beveiliging en moderne beheersbaarheid. De Surface for business devices komen met een Windows 10 Pro en 2 jaar Advanced Exchange.

Surface GO 2 for business

Surface GO 2 for business

Onze lichtste 2-in-1 heeft een groter scherm in hetzelfde compacte formaat. Dit toestel komt met Windows 10 Pro en 2 jaar Advanced Exchange.

Surface Laptop 3 for business

Surface Laptop 3 for business

De ultieme laptop, leverbaar in twee formaten: 13,5 en 15 inch. Dit toestel komt met Windows 10 Pro en 2 jaar Advanced Exchange (Voordat je het defecte apparaat terugstuurt, wordt een vervangend apparaat naar je locatie verzonden).

Surface Pro X for business

Surface Pro X for business

Strak en altijd verbonden dankzij Gigabit LTE in onze dunste 2-in-1 ooit. Dit toestel komt met Windows 10 Pro en 2 jaar Advanced Exchange.

Surface Pro 7+ for business

Surface Pro 7+ for business

Deze klassieke 2-in-1 is krachtiger, met optionele 4G LTE Advanced. Dit toestel komt met Windows 10 Pro en 2 jaar Advanced Exchange.

Surface Book 3 for business

Surface Book 3 for business

Prestaties plus veelzijdigheid met onze krachtigste Surface-laptop tot nu toe. Snelheid, grafische kracht en een lange levensduur van de batterij, met de flexibiliteit van een robuuste laptop, een tablet met krachtige processor en een draagbare studio. Dit toestel komt met Windows 10 Pro en 2 jaar Advanced Exchange.

Surface Studio 2 for business

Surface Studio 2 for business

De krachtige, alles-in-één-desktop met een schitterende grafische weergave. Dit toestel komt met Windows 10 Pro.

Personaliseer jouw Surface en druk jezelf uit

Surface Signature Type Cover

Surface Signature Type Cover

Koppel Surface Pro Signature Type Cover voor een volledige toetsenbordervaring overal met Surface Pro 7. Strak en compact, maar ook met toetsen met achtergrondverlichting en een groot trackpad.

Surface-pen - Stylet Surface

Surface-pen

De Surface-pen is beter en sneller dan ooit. Met kantelen voor schaduwtinten, grotere gevoeligheid en vrijwel geen vertraging. Om je te helpen je ideeën vast te leggen en meer gedaan te krijgen.

Surface Arc Mouse

Surface Arc Mouse

De Surface Arc Mouse is zo ontworpen dat hij comfortabel in je hand ligt en plat kan worden ingeklapt om in je tas te passen. Maakt verbinding via Bluetooth. Verkrijgbaar in verschillende prachtige kleuren als aanvulling op jouw stijl.

Deze artikels kunnen ook interessant voor je zijn