MM logo red

Eurovisie Songfestival 2024

Milan26 JANUARI 2024
unknown description

Ga jij ook naar het Eurovisie Songfestival kijken? Haal de juiste producten in huis zodat je het beste uit jouw Songfestivalervaring kunt halen en kunt genieten van een heerlijke, muzikale avond.

Wanneer is het Eurovisie Songfestival 2024?

Wanneer

Dit jaar start de 67e editie van het Eurovisie Songfestival, met het thema United by Music. De halve finales vinden plaats op 9 en 11 mei, de finale is op 13 mei 2023. De winnaar van het Eurovisie Songfestival 2022 was Oekraïne. Vanwege veiligheidsoverwegingen wordt het Songfestival niet in dit land gehouden, maar in het Verenigd KoninkrijkStef Caers aka Gustaph vertegenwoordigt dit jaar België. Hij treedt donderdag 11 mei op met het nummer Because of You. Angelique Vlieghe deelt dit jaar de punten namens België uit.

Goed geluid met een soundbar

Soundbar

Omring jezelf met muziek van het Songfestival door een goede speaker te gebruiken. Een soundbar koppel je met een kabel gemakkelijk aan je tv. Dit compacte apparaat leg je onder de tv of hang je aan de muur. In de meeste gevallen kun je met een soundbar genieten van surround-sound, zodat je het gevoel krijgt dat je onderdeel bent van je favoriete programma’s. Zo kun je op jouw manier deelnemen aan het Songfestival!

Gaan je huisgenoten naar het Songfestival kijken, maar ben jij niet in de stemming? Met een noise-cancelling-koptelefoon kun jij je helemaal afsluiten en concentreren op iets wat je op dat moment liever doet.

Zing de longen uit je lijf met karaoke

Zing

Wil je je zangvaardigheden verbeteren, zodat je tijdens het Songfestival onbeschaamd kunt meezingen met de optredens? Bij MediaMarkt vind je verschillende geluidsboxen en microfoons om je in een muzikale stemming te brengen. Zing je favoriete liedjes tijdens een gezellige karaoke-avond met vrienden en train je stem. Word jij het volgende zangtalent van Nederland?

Gezond snacken met een airfryer

Gezibd

Haal de lekkerste hapjes in huis voor een feestelijk avondje thuis. Houd je ervan om te snacken, maar wil je niet te ongezond eten? Met een airfryer gebruik je geen frituurvet of -olie. Hierdoor zijn je snacks minder vet, maar nog wel lekker knapperig. Bovendien kun je met een airfryer ook andere hapjes bereiden, zoals muffins en broodjes. Je kunt er zelfs groente en kippenpoten mee grillen. Heerlijk voor een avondje met vrienden of tijdens het kijken van het Songfestival!

Deze artikels kunnen ook interessant voor je zijn
EK 2024 in Duitsland: alles wat je nodig hebt om te genieten van de matchen
Seizoensitems

15. mei

EK 2024 in Duitsland: alles wat je nodig hebt om te genieten van de matchen

Van 14 juni tot en met 14 juli 2024 organiseert Duitsland het EK voetbal. Dat betekent weer tal van matchen bekijken, spanning, frustratie en plezier. We hebben alle benodigdheden voor je op een rijtje gezet, zodat je het EK 2024 thuis of onderweg zorgeloos kan beleven.

15. mei

Lees meer over
BTW-dagen bij MediaMarkt
Seizoensitems

27. februari

BTW-dagen bij MediaMarkt: shop met BTW-voordeel

Het beste moment om een smartphone, laptop of smart-tv te scoren? Markeer de BTW-dagen in je agenda, want tijdens deze actieweek betaal jij geen belasting op je aankopen van meer dan €100,-. Je kan kiezen uit een groot deel van ons assortiment, zowel online als in de winkel.

27. februari

Lees meer over
Wat is een TSA-slot en hoe stel je het in?
Seizoensitems

16. januari

Wat is een TSA-slot en hoe stel je het in?

Een TSA-slot is een essentieel reisaccessoire voor iedereen die naar of binnen de Verenigde Staten reist. Deze speciale sloten stellen de Transportation Security Administration in staat je bagage te inspecteren zonder schade te berokkenen. In dit artikel duiken we dieper in het hoe en waarom van TSA-sloten. Lees verder om meer te ontdekken.

16. januari

Lees meer over