MediaMarkt introduceert Apple in je leven

Apple staat garant voor de allernieuwste technologie, elegant design en perfect communicerende toestellen. Bij MediaMarkt zijn we dan ook trots om als gecertificeerde Apple partner een enorm ruim assortiment van producten voor te stellen. Ben je op zoek naar een iPad, MacBook, iPhone of ander Apple product? Maak dan je keuze bij ons!

Wist je dat...

We jou in onze Solutions Corner helpen met het overzetten van data, contacten... noem maar op? Zo kan je meteen aan de slag met je nieuwe toestel. We helpen je graag verder, met om het even welke vraag in verband met je toestel.

Je oude Apple toestel is geld waard!

Ga voor de laatste generatie toestellen. Want ... wij nemen je oudere Apple toestel over. Ontdek snel wat de waarde van je huidige toestel is bij aankoop van een nieuw iPad of MacBook. Volg de stappen hieronder beschreven, of ga snel naar je dichtsbijzijnde MediaMarkt winkel. *overname-aanbod blijft 30 dagen geldig. MediaMarkt behoudt zich het recht om het overnamebedrag aan te passen of om deze actie zonder verwittiging te beëindigen.