Heel ISY door het digitale leven

Bij ISY is de naam programma. De even fraaie als functionele producten van het bonte MediaMarkt-huismerk zijn ongecompliceerd in het gebruik en zullen u met hun uitzonderlijke design en verassend voordelige prijzen enthousiast maken. Van de gsm-acculader via bonte hoofdtelefoons, powerbanks, accessoires voor iPod, iPhone en iPad tot aan W-LAN-adapters en notebooktassen toe biedt ISY u alles was uw leven met elektronische apparatuur gemakkelijker maakt. Plug & Play is hierbij het devies. Zo geven de ISY-accessoires niet alleen optisch, maar ook in het gebruik veel plezier. Ontdek meteen hier de nieuwste generatie ISY-producten in de onlineshop van MediaMarkt.

Onze selectie ISY-producten:

ISY

ISY onderweg

Of u nu bij een businessmeeting indruk maakt of in de vrijetijd ontspant – met ISY bent u onderweg altijd perfect uitgerust. Met de juiste ISY powerbank hebt u te allen tijde een kleine energiestaaf voor uw lege smartphone of tablet in de zak. À propos “zak”: chique gsm-, notebook- en cameratassen beschermen uw waardevolle apparatuur betrouwbaar. Slimme houders en functionele accessoires voor actioncams en digitale camera’s doen de ontdekker in u ontwaken en helpen om de mooiste herinneringen vast te leggen.

ISY thuis

Voor thuis biedt ISY u slimme en optische aansprekende accessoires, die prachtig te integreren zijn in moderne woonomgevingen. Of het nu energiezuinige LED-lampen, perfect passende wandhouders voor tv-apparatuur in iedere maat, kamerantennes, muizen en toetsenborden, digitale klokken en weerstations of uitgebreide gamingaccessoires zijn – ISY biedt in alle sectoren intelligente oplossingen voor uw persoonlijke digitale lifestyle.

ISYlistening

Onderweg op reis, bij het sporten of ontspannen op de bank – in het uitgebreide ISY hoofdtelefoonassortiment vindt iedere audio-enthousiasteling de voor zijn behoefte passende headset. ISY hoofdtelefoons zullen u niet alleen door hun voortreffelijke klankeigenschappen overtuigen. Ook hun innovatieve uitrustingskenmerken en het unieke design zullen u verbluffen, op zijn laatst wanneer u een blik werpt op het prijsvriendelijke prijskaartje.

De ISY merkenshop

ISY toont aan dat functionaliteit en design elkaar niet over en weer hoeven uit te sluiten en beide samen ook tegen faire prijzen verkrijgbaar is. In onze MediaMarkt onlineshop kunt u gericht zoeken naar ISY-producten doordat u gewoon de merknaam in het zoekvenster invoert. Vervolgens worden alle beschikbare apparaten van het merk overzichtelijk weergegeven. Kijk bijvoorbeeld meteen even zelf naar de voordelige en kleurrijke ISY-aanbiedingen.