Sonos – The Home Sound System

Sonos is het draadloze muzieksysteem dat zoveel kamers jij maar wilt vult met fantastische klinkende muziek, films of tv-series. Stream via WiFi en speel af wat je maar wil. Kies je favoriete muziekdienst, selecteer 1 van de meer dan 100.000 internetradiozenders, luister naar de beste podcasts of audioboeken of speel muziek uit je eigen collectie. Waar je maar van houdt klinkt fantastisch op je Sonos systeem.

 • Klein maar krachtig. Compact en past daardoor overal en vult elke kamer met muziek. Verrassend vol geluid voor een speaker van dit formaat.

  Sonos PLAY:1
 • The Smart Speaker for Music Lovers. Geniet van verrassend intens geluid dat de hele kamer vult, uit een speaker met waarbij in de toekomst stembediening mogelijk is.

  Zie meer

  Sonos One
 • De grootste en de sterkte. Vult elke grote kamer met een loepzuiver, fantastisch geluid. Krachtig. Dynamisch. Intens. Met een diepe bas die je omver blaast.

  Zie meer

  Sonos PLAY:5
 • The smart, compact soundbar for your TV. Speelt muziek, tv, film en alles via AirPlay af. Sluit hem eenvoudig aan via HDMI ARC en bedien hem (en je tv) in de toekomst zelfs met je stem.

  Zie meer

  Sonos Beam
 • De home-cinema soundbar en streamingspeaker in één. Door de 9 geintegreerde versterkers geeft hij een wijds en volledig kamervullend geluid, zowel voor tv als voor muziek.

  Zie meer

  Sonos Playbar
 • Breedbeeldgeluid en muziekstreaming voor tv’s met standaard geplaatst op meubilair. Geniet van allesomvattend bioscoopgeluid voor je tv, en muziek streamen kan uiteraard ook.

  Zie meer

  Sonos Playbase
 • Krachtige, impactvolle bas voor je home-cinema en je muziek. Sub werkt op alle Sonos-speakers of -componenten.

  Zie meer

  Sonos Sub
 • De upgrade die zorgt dat je met je huidige stereo of receiver direct muziek kunt streamen. Voorzien van analoge, optische en coaxiale digitale audio-uitgangen.

  Zie meer

  Sonos Connect
 • De upgrade die zorgt dat je met al je favoriete speakers muziek kunt streamen. Met zijn ingbouwde klasse D digitale versterkers staat hij zijn mannetje.

  Zie meer

  Sonos Connect:AMP
 • Betrouwbaar. Streamt zonder onderbrekingen. Zelfs op plekken waar een goede WiFi-verbinding een uitdaging is. Creëert een apart netwerk voor je Sonos-speakers.

  Zie meer

  Sonos Boost

Sonos in your house

Sonos The Home Sound System. Zoals de naam doet vermoeden heeft Sonos alle mogelijkheden om in alle kamers van je huis van fantastische geluid te genieten. Of het nu de Beam, Playbar of Playbase in de woonkamer bij je televisie is of de Sonos One in de keuken.

. En wat dacht van een PLAY:5 op zolder of een PLAY:1 in de badkamer? Of luister je in de serre liever naar de muziek via je bestaande systeem of good old luidsprekers, kies dan voor een Connect of Connect:AMP. Sonos biedt je in iedere ruimte van je huis de ultieme luisterervaring.

Lijkt het met je stem bedienen van de Sonos speakers je ook fantastisch? Met Google Voice en Amazon Alexa gaat dit in de toekomst ook mogelijk zijn in Belgie. Zodra 1 van de stembedieningsservices in Belgie actief is zal dit binnen korte tijd beschikbaar komen op Sonos. Een aantal producten, zoals Sonos One en Beam, zijn direct klaar voor gebruik aangezien hier microfoons zijn ingebouwd. Ook de overige Sonos producten kan je uiteraard integreren in je systeem zodat je ze met je stem kan bedienen, je hebt hierin echter nog een additioneel device voor nodig.

logo sonos

Sonos The Home Sound System

Sonos is het draadloze muziek systeem voor thuis dat zoveel kamers als jij wilt vult met fantastische klinken muziek, films of tv-series. Stream eenvoudig en stabiel via WiFi en speel af wat jij leuk vindt. Voor iedere kamer is er een passende oplossing te vinden en je breidt op die manier je systeem eenvoudig uit.

Alle muziek ter wereld

Sonos speelt alles. Wereldwijd zijn er meer dan 80 muziekdiensten beschikbaar op Sonos, waarvan er meer dan 40 werken in Belgie. Tevens geniet van je van meer dan 100.000 internetradio stations en natuurlijk ook je eigen muziek via je NAS. Op die manier kan je altijd net dat ene nummer vinden dat je graag wilt horen. En uiteraard met de keuze om in alle ruimtes hetzelfde te luisteren of overall verschillende hits.

1 App

De Sonos App helpt je eenvoudig en snel zoeken in al je muziekdiensten tegelijk, laat je eenvoudig je muziek aanzetten in verschillende kamers met de volume knoppen (en overige features) onder de knop. Je hoeft zelfs niet in dezelfde ruimte te zijn om de volume overall in huis te bedienen. En als je vrienden de Sonos app hebben, kunnen ze zodra ze op jou WiFi zitten meebepalen welke muziek er speelt.