MM logo red

eufy bij MediaMarkt

eufy: lokale veiligheid zonder maandelijkse kosten

Wil jij op elk moment op de hoogte blijven van wat er in en rondom je huis gebeurt? De slimme alarmsystemen van eufy laten je toe om ook op afstand je veiligheidssysteem te beheren, zodat je snel kunt reageren als je iets verdachts opmerkt. eufy biedt ook slimme deurbellen waarmee je een bijkomende beveiliging rond je woning creëert. De beveiliging van eufy zorgt er zo voor dat je altijd en overal op beide oren kunt slapen.

Wereldwijde beveiliging met eufy

Wereldwijde beveiliging met eufy

eufy biedt een integraal ecosysteem voor thuisbeveiliging dat bestaat uit slimme beveiligingscamera’s, deurbellen en alarmsystemen. De producten van eufy zijn niet alleen slim, ze maken ook gebruik van artificiële intelligentie. Zo kunnen je beveiligingsapparaten bijvoorbeeld automatisch mensen identificeren die vaak bij je langskomen. eufy zet ook in op privacybescherming en gebruikt geavanceerde versleutelingstechnieken om jouw kostbare privégegevens te beveiligen. De slimme deurbellen en camerasystemen slaan bovendien alle databestanden lokaal op, zodat je geen maandelijkse abonnementskosten hoeft te betalen. Wat ook mooi meegenomen is, is dat de eufy-producten een grote batterijcapaciteit hebben. Je hoeft de batterij dus niet om de haverklap op te laden en blijft zo optimaal beveiligd.

Houd een oogje in het zeil met de eufy-camera’s

Houd een oogje in het zeil met de eufy-camera’s

In het eufy-assortiment zitten heel wat verschillende beveiligingscamera’s, zodat je er zeker een vindt die aan je behoeften voldoet. Zo kies je uit camera’s met een resolutie van 1080 pixels tot wel 4K en zijn er apparaten voor zowel binnen als buiten. Sommige beveiligingscamera’s van eufy zijn van kunstmatige intelligentie voorzien, zodat ze een onderscheid kunnen maken tussen bewegingen van huisdieren en mensen, of specifieke personen kunnen herkennen. Andere camera’s zijn dan weer uitgerust met nachtzicht, audio of een schijnwerper. Neem een kijkje in het aanbod om de meest geschikte eufy-camera voor jouw situatie te vinden.

Weet altijd wie voor je deur staat dankzij de eufy-deurbel

Weet altijd wie voor je deur staat dankzij de eufy-deurbel

De slimme deurbellen van eufy maken je leven gemakkelijker. Je hoeft immers niet meer naar de deur te hollen als er iemand aanbelt: via de eufy app spreek je live met je bezoeker om te laten weten dat je eraan komt. Ook als je niet thuis bent, kun je zo met bezoekers communiceren, bijvoorbeeld om koeriers te laten weten waar ze je pakje veilig mogen achterlaten. Een slimme deurbel van eufy verhoogt ook de veiligheid rondom je huis. Dankzij bewegingsmeldingen ben je meteen op de hoogte als iemand zich op jouw terrein begeeft. Bovendien zijn sommige modellen van eufy-deurbellen met BionicMind-technologie uitgerust. Hierdoor leert de intelligente deurbel voortdurend om bezoekers te detecteren en te herkennen. Staat er een bekende voor je deur, dan begroet je eufy-deurbel hem of haar met een verwelkomend licht.

Een gerust gemoed met een slim alarmsysteem voor je woning

Een gerust gemoed met een slim alarmsysteem voor je woning

eufy biedt naast slimme deurbellen en beveiligingscamera’s ook slimme alarmsystemen. Dat zijn draadloze alarmsystemen die je via wifi aan de eufy app op je smartphone of tablet koppelt. Daardoor krijg je onmiddellijk meldingen als je eufy-alarm activiteit waarneemt. Een alarmsysteem van eufy Security is voorzien van een gebruiksvriendelijk bedieningspaneel en diverse sensoren. Het systeem werkt aan de hand van Homebase, het eufy-basisstation waaraan je ook nog extra sensoren, een slimme deurbel of camera kunt koppelen. Zo personaliseer je jouw eufy-alarmsysteem net zoals jij dat wilt.

Zet ongewenst bezoek in de schijnwerpers met de Floodlight Camera

Zet ongewenst bezoek in de schijnwerpers met de Floodlight Camera

In het uitgebreide aanbod beveiligingscamera’s van eufy vind je ook de Floodlight Camera. Dat is een slimme beveiligingscamera die je tuin of oprit tegen inbraak beschermt dankzij een ingebouwde schijnwerper. De Floodlight Camera kan 360 graden draaien en filmt beelden in 2K-resolutie. Als het apparaat ongewenste indringers detecteert, springt er een fel licht aan dat als afschrikmiddel fungeert. Je krijgt op dat moment ook een melding via de eufy-app, zodat je onmiddellijk op de hoogte bent van verdachte situaties. Bovendien beschikt de Floodlight Camera ook over een ingebouwde microfoon en audio. Zo hoor je wat er in de buurt van de beveiligingscamera gebeurt en praat je tegen (ongewenste) bezoekers.

Multidimensionale bescherming met de dual-camera kit

Multidimensionale bescherming met de dual-camera kit

Vele eufy-camera’s maken gebruik van de dual-camera technologie. Eenvoudig gezegd heeft de beveiligingscamera dan 2 lenzen om foto’s en video’s te maken. Daardoor kan de camera een breder gezichtsveld vastleggen en 360 graden-dekking geven. De dual-camera kit van eufy neemt groothoekbeelden in 4K op en zoomt tot wel 8 keer in om meer diepte en perspectief te bieden. Je ziet zo op elke afstand ieder detail en vermijdt dode hoeken, waardoor je omgeving altijd optimaal beveiligd is.

Bedien al je veiligheidssystemen met de eufy app

Bedien al je veiligheidssystemen met de eufy Security-app

Alle slimme producten van eufy beheer je met gemak op eenzelfde plek. Door je beveiligingscamera’s, alarmsysteem en slimme deurbel met wifi aan de eufy app te koppelen, heb je alleen je smartphone of tablet nodig om je persoonlijke eufy-ecosysteem te beheren. Dat doe je dus ook op afstand, bijvoorbeeld op vakantie of tijdens een vergadering op het werk. De app stelt je in staat om live-videobeelden van je eufy-camera te bekijken en met mensen rondom en in je huis te communiceren. Je ontvangt ook meldingen op je gsm of tablet als je alarmsysteem, deurbel of camera bewegingen detecteert. Via de eufy app pas je ook moeiteloos de instellingen van je apparaten aan, zodat je je woning op de meest gepaste manier beschermt.

De eufy Homebase verenigt je alarmsystemen

De eufy Homebase verenigt je alarmsystemen

De Homebase, het basisstation van eufy, doet dienst als centrale hub voor alle slimme eufy-beveiligingsapparaten in je huis. De Homebase verbindt draadloos met alle verschillende eufy-toestellen, zoals je camera, videodeurbel en alarm. De eufy Homebase bewaart ook alle video’s en foto’s die je slimme apparaten nemen. Daardoor kun jij ze op elk moment herbekijken zonder dat je een maandelijks abonnement nodig hebt. De lokale opslag van bestanden garandeert bovendien je privacy. Om de Homebase te installeren, heb je alleen een wifiverbinding nodig. Je koppelt dan eenvoudig je eufy-producten aan het basisstation.

Til je privacy naar een hoger niveau

Til je privacy naar een hoger niveau

eufy neemt je beveiliging heel serieus, en dat omvat ook de bescherming van je persoonlijke gegevens. Alle slimme deurbellen, alarmsystemen en camera’s van eufy versleutelen opgenomen beelden met RSA 1024 en AES 128 voordat ze die naar het basisstation issturen. Elke opname krijgt bovendien een eigen unieke encryptiesleutel voor maximale bescherming. Je databestanden staan op een lokale harde schijf die ie je tot maar liefst 16 TB kunt uitbreiden.

Ontdek eufy Robotstofzuigers: Deeper cleaning, happier living

Een net huis is iets dat iedereen blij maakt. Bij eufy staat het zorgen voor je huis en familie voorop. Dankzij de robot stofzuigers kan je ten alle tijden genieten van een proper huis, zonder enige moeite. Zo heb jij meer tijd om te doen waar je echt zin in hebt.

Krachtige zuigkracht voor een diepere reiniging

Krachtige zuigkracht voor een diepere reiniging

De robotstofzuigers van eufy zijn ontworpen om jouw huis dieper te reinigen. Met een voorziene zuigkracht van tot wel 8000 Pa verwijdert de robot moeiteloos vuil. Van harde vloeren tot tapijten, in één beweging heeft de robot al het vuil en dierenharen opgezogen. eufy stofzuigers zorgen er bovendien ook voor dat opgezogen haren na een schoonmaakbeurt van de borstel verwijderd worden. Zo is je stofzuiger altijd klaar voor de volgende schoonmaakbeurt.

Hou je huis schoon vanop afstand dankzij AI

Hou je huis schoon vanop afstand dankzij AI

Je huis schoon houden was nooit makkelijker. Via de AI.Map™ 2.0 in de eufy app kan jouw stofzuiger een plattegrond van je huis maken en zelf zones instellen. Je bepaalt zelf welke zones vaker, minder of helemaal niet schoongemaakt hoeven te worden. Elke ruimte in je huis krijgt zo exact de behandeling die jij kiest aan de hand van jouw gekozen schema. Na een schoonmaakbeurt gaat je stofzuiger vanzelf naar het zelfleegstation. De robot ledigt zichzelf en vult zich indien aanwezig ook met schoon water. Je hoeft dus slechts af en toe het station leeg te maken.