MM logo red

Black Friday - Sta je al klaar?

6 tips om producten te kopen tijdens Black Friday 2024

1. Voeg producten toe aan je wishlist

Als je een artikel ziet dat je graag wilt kopen tijdens Black Friday 2024, voeg het dan toe aan je wishlist. Op deze manier heb je alle producten die je wilt hebben op een rij en kun je tijdens Black Friday deze artikelen snel aan je mandje toevoegen, zodat je zeker weet dat je er op tijd bij bent.

2. Download de MediaMarkt-app

Download de MediaMarkt-app op je smartphone of tablet om het winkelen tijdens Black Friday eenvoudiger te maken. Dan heb je alles binnen handbereik.

Klik hier voor de iOS-app en klik hier voor de Android-app.

3. Volg onze socialemediakanalen

Volg ons op Instagram en TikTok om alle nieuwtjes over Black Friday 2024 mee te krijgen. Wanneer gaan we starten, wat zijn de voordelen? Blijf op de hoogte!

4. Ontvang je producten waar je maar wilt

Je kunt je online bestelling natuurlijk gewoon laten thuisbezorgen, maar het is ook mogelijk om deze meteen in de winkel op te halen. Zo geniet je nog sneller van je nieuwe aankoop.

5. Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws en de beste voordelen tijdens Black Friday 2024? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en mis niets!

6. Wees er snel bij!

Wacht niet tot het allerlaatste moment om iets te kopen tijdens Black Friday 2024, want al onze Black Friday voordelen zullen snel de (digitale) winkel uitvliegen. Op = op!

Veelgestelde vragen over Black Friday 2024