MM logo red

De beste mini-pc's op een rij

Luca21 MEI 2024
unknown description

Wil je een mini-pc aanschaffen, maar weet je nog niet precies hoe en wat? Hier lees je meer over de eigenschappen en voordelen van mini-pc's en bekijk je de beste modellen verkrijgbaar bij MediaMarkt.

Wat is een mini-pc?

Wat is een mini-pc?

Een mini-pc is een computer die veel kleiner is dan de typische desktopcomputer. Mini-pc’s zijn compact en nemen dus veel minder ruimte in beslag. Ondanks hun kleine formaat zijn ze nog steeds krachtig genoeg om allerlei taken uit te voeren,van internetten tot gamen. Welke mini-pc je best kiest, is afhankelijk van verschillende factoren. Vooral het gebruiksdoel speelt een grote rol. Ontdek onze verschillende mini-pc’s en vergelijk de specificaties om het apparaat te vinden dat al aan jouw eisen voldoet.

Wat zijn de voordelen van een mini-pc?

Wat zijn de voordelen van een mini-pc?

Een mini-pc biedt diverse voordelen ten opzichte van traditionele desktopcomputers. Ten eerste is het compacte formaat van een mini-pc uiterst geschikt voor mensen met beperkte ruimte op hun bureau of in hun werkruimte. Hetapparaatneemt veel minder ruimte in beslag en je verplaatst het vlot. Je kan een mini-pc zelfs aan de achterkant van je monitorbevestigen. Ondanks hun kleine formaat zijn mini-pc’s verrassend krachtig en voeren ze moeiteloos diverse taken uit, van dagelijkse computertaken tot gaming en multimediatoepassingen. Bovendien zijn ze dankzij hun kleine formaat vaak energiezuiniger dan traditionele desktops.

Haal alles uit je mini-pc

Deze artikels kunnen ook interessant voor je zijn
 Hoe reset je je computer?
Computer & Multimedia

7. juni

Hoe reset je je computer?

Je computer resetten brengt het systeem terug naar de oorspronkelijke fabrieksinstellingen. Dit kan helpen bij het oplossen van softwareproblemen, het verwijderen van virussen of het voorbereiden van je pc voor een nieuwe eigenaar. Zorg dat je belangrijke data eerst back-upt. Op deze pagina leggen we je uit hoe je je computer snel kan resetten.

7. juni

Lees meer over
Zo kies je de juiste gaming-laptop of pc
Laptops

6. juni

Zo kies je de juiste gaming-laptop of pc

Ben jij een computer-gaming fanaat en wil je een nieuwe laptop of pc aankopen? Dan is het belangrijk dat je de juiste keuze maakt, maar zoals je al weet kan dat een grote opgave zijn. Er zijn namelijk heel wat aspecten waar je rekening mee dient te houden. In dit artikel doorlopen we de verschillende factoren en helpen we je bij het maken van een weloverwogen keuze.

6. juni

Lees meer over
Welke Intel processor past bij jou?
Computer & Multimedia

6. juni

Welke Intel processor past bij jou?

Een processor is het brein van je laptop en stuurt alles aan. Hoe krachtiger je processor, hoe sneller en efficiënter je laptop verschillende taken aankan. Denk daarom goed na over het gebruiksdoel van je laptop, want dat bepaalt welke processor bij jou past. Sommige processors zijn beter voor gamen, anderen voor werken of studeren. In dit artikel helpen we je op weg.

6. juni

Lees meer over