MM logo red

Je oude iPad inruilen bij MediaMarkt

unknown description

Wist je dat je jouw oude iPad kunt inruilen bij MediaMarkt? Daar krijg je natuurlijk iets voor terug, want je ontvangt de inruilwaarde van de iPad op een cadeaubon van MediaMarkt. Hoe je de inruilwaarde van je tablet berekent, vertellen we je op deze pagina. Ontdek dus snel hoeveel je iPad waard is en hoe je hem kunt omruilen voor een waardebon.

Waarom oude iPad inruilen?

Waarom oude iPad inruilen?

Is je iPad aan vervanging toe of wil je iemand anders verrassen met de nieuwste iPad ? Weet dan dat je oude iPad je een fijne korting kan opleveren. Als je het toestel inruilt, krijg je namelijk de waarde van de tablet op een cadeaukaart van MediaMarkt. Een nieuwe iPad uitkiezen wordt zo heel wat aantrekkelijker en het is een manier om een betaalbare iPad te kopen. Met de inruilwaarde van je oude toestel kun je niet alleen een nieuwe iPad aanschaffen, maar evengoed een smartphone, de nieuwste game of een leuk accessoire. Jij kiest hoe je de waardebon spendeert. Je iPad inruilen is bovendien goed voor het milieu: wij zorgen ervoor dat de tablet correct gerecycleerd wordt.

Ontdek de waarde van jouw iPad

Ontdek de waarde van jouw iPad

Om de inruilwaarde van de iPad te bepalen, wordt naar verschillende factoren gekeken. Zo speelt de staat waarin je iPad zich bevindt natuurlijk een grote rol. De tablet moet nog steeds aan kunnen en de belangrijkste functies moeten naar behoren werken. Daarnaast is ook de leeftijd van het toestel belangrijk. Over het algemeen geldt: hoe ouder het model iPad, hoe lager de inruilwaarde. Ben je tevreden met het inruilbedrag dat MediaMarkt aanbiedt, dan zetten we het op een cadeaukaart voor je klaar.

Ontdek de inruilservice van MediaMarkt

Ontdek de inruilservice van MediaMarkt

De inruilservice van MediaMarkt is er niet alleen voor iPads, maar ook voor tal van andere apparaten. Zo kun je ook je smartphone, Android-tablet, laptop, smartwatch, computers, camera’s, objectieven en gameconsoles inruilen. De inruilwaarde wordt steeds bepaald aan de hand van de staat en leeftijd van je oude toestel. Om van onze inruilservice gebruik te maken, moet je wel aan enkele voorwaarden voldoen. Zo ben je minstens 18 jaar en de rechtmatige eigenaar van het apparaat dat je wilt inruilen. Verder moeten alle paswoorden uit het toestel verwijderd zijn, zodat we kunnen controleren of het nog werkt.