MM logo red

Games

Dit is onze top 10 beste PlayStation 5-games
Games

Dit is onze top 10 beste PlayStation 5-games

De PlayStation 5 is al sinds zijn lancering een echte publieksfavoriet. Dat komt omdat de PS5 krachtiger is dan zijn voorganger en beelden in 4K en zelfs 8K-resolutie weergeeft. Je geniet dus van een uitstekende beeldkwaliteit, wat ook je game-ervaring verbetert. Als bonus kun je op PlayStation 5 ook een ellenlange lijst aan fijne games spelen. Zoek je inspiratie? Wij tippen de 10 beste games voor PS5.

Lees meer over
Assassin’s Creed Shadows
Games

Assassin’s Creed Shadows

Een jaar na de lancering van Assassin’s Creed Mirage, komt de volgende game uit de populaire Assassin’s Creed-reeks: Assassin’s Creed Shadows, die op 15 november 2024 verschijnt voor de PS5, Xbox Series X & S en pc. Duik in het Japan van de 16de eeuw en strijd als een shinobi of samoerai om Japan van de ondergang te redden.

Lees meer over
Paper Mario: The Thousand-Year Door
Games

Paper Mario: The Thousand-Year Door

Paper Mario: The Thousand-Year Door is een charmant rollenspel voor de Nintendo GameCube, dat spelers meeneemt op een avontuur met Mario in een papieren wereld. Mario moet deuren van een legendarische schat openen en Princess Peach redden, terwijl hij puzzels oplost en vijanden in turn-based gevechten verslaat. Dit spel staat bekend om zijn unieke grafische stijl, humor en innovatieve gameplay.

Lees meer over
Stellar Blade: pre-order, nieuws en gameplay
Games

Stellar Blade: pre-order, nieuws en gameplay

Stellar Blade, voorheen bekend als Project Eve, is een third-person action-adventure game. Het verhaal volgt Eve en haar squad in hun strijd om de aarde te heroveren na een verloren oorlog tegen buitenaardse indringers. Ontdek op deze pagina meer over dit spannende nieuwe spel.

Lees meer over
Black Myth: Wukong
Games

Black Myth: Wukong: pre-order, nieuws en gameplay

Black Myth: Wukong is een souls-achtige actie-RPG, geïnspireerd op het Chinese verhaal 'De reis naar het westen'. In het spel kruip je in de huid van de mythische figuur Sun Wukong, een aap met bijzondere krachten. Ontdek hier alles over deze nieuwe game.

Lees meer over
Star Wars: Eclipse - preview
Games

Star Wars: Eclipse

Star Wars: Eclipse bevindt zich nog in de beginfase van ontwikkeling en de release staat nog op stapel. In dit artikel gaan we echter al dieper in op wat we tot nu toe weten over deze adembenemende game, inclusief de setting en de geschatte releasedatum.

Lees meer over
Rise of the Ronin - preview
Games

Rise of the Ronin

Team NINJA, bekend van games zoals Nioh, Wo Long: Fallen Dynasty en NINJA GAIDEN, heeft een nieuwe samoerai-game ontwikkeld: Rise of the Ronin. Verken als een vrije samoerai het epische landschap van Japan. Ontdek hier meer over deze spannende nieuwe game.

Lees meer over