Kies een winkel
Toon alle winkels

Games

Star Wars Jedi: Survivor
Games

Star Wars Jedi: Survivor

Na het grote succes van Stars Wars Jedi: Fallen Order is er een vervolg op de singleplayer-game. Star Wars Jedi: Survivor kwam op 28 april 2023 uit. In dit avontuurlijke actiespel gaan de jonge Jedi Cal en zijn droid BD-1 opnieuw de strijd aan tegen The Empire. Wanneer was de release date, wat is de verhaallijn en voor welke gameconsoles komt dit spel uit? Ontdek het hier.

Lees meer over
Pokémon Scarlet en Violet: alles over deze Nintendo Switch-games
Games

Pokémon Scarlet en Violet: alles over deze Nintendo Switch-games

Lees meer over
EA Sports FC: Alles wat jij moet weten over de opvolger van de FIFA-game EA Sports
Games

EA Sports FC: Alles wat jij moet weten over de opvolger van de FIFA-game

Lees meer over

Ps4 games to Ps5 - preview
Games

Hoe speel je PS4-games op de PS5?

Je hebt onlangs een PlayStation 5 aangeschaft en wilt graag doorgaan met het spelen van je favoriete PlayStation 4-games? Geen zorgen, dankzij backward compatibility, oftewel achterwaartse compatibiliteit, is dit mogelijk. In dit artikel leggen we uit hoe je van je PS4-games op je PS5 kan genieten.

Lees meer over
Disney Dreamlight Valley - preview
Games

Disney Dreamlight Valley

In Disney Dreamlight Valley betreed je de betoverende wereld van Disney, waar je samen met je favoriete Disney-personages de strijd tegen The Forgetting aangaat. Ga vissen, mijnen en graven, verbouw gewassen en breng je Disney-vrienden terug naar de Valley. Disney Dreamlight Valley is verkrijgbaar voor de PlayStation 4 en 5, Xbox Series X en S, Nintendo Switch en pc.

Lees meer over
Call of Duty: Modern Warfare 3 - preview
Games

Call of Duty: Modern Warfare 3

Nieuwsgierig naar Call of Duty: Modern Warfare 3? Op deze pagina kom je meer te weten over de multiplayer en de campaign van deze populaire shootergame. Bestel het spel, grijp in-game je wapens en zet het verhaal voort waar Modern Warfare 2 stopte.

Lees meer over
NBA 2K24 - preview
Games

NBA 2K24

Op 8 september is NBA 2K24 voor de PS5, PS4, Xbox X/S series, Xbox One en Nintendo Switch gelanceerd. In dit stukje bespreken we het meest recente nieuws rond deze sportgame. Bestel online of spring binnen in een van onze winkels bij jou in de buurt.

Lees meer over
Starfield - preview
Games

Starfield: releasedatum, verhaallijn en gameplay

Sinds 2016 heeft Game Studio Bethesda – de makers van onder andere Skyrim en Fallout 4 – gewerkt aan een sciencefiction RPG: Starfield. In deze singleplayergame, die zich in de ruimte afspeelt, verken je het heelal met je eigen ruimteschip. In dit artikel gaan we dieper in op allerlei belangrijke aspecten van Starfield.

Lees meer over
Super Mario RPG - preview
Games

Super Mario RPG : al het laatste nieuws

Super Mario RPG is een remake van Super Mario RPG: Legend of the Seven Stars, released in 1996 voor de Super Nintendo. Nintendo heeft de handen in elkaar geslagen met Square Enix voor het ontwikkelen van deze heruitgave, die vanaf 17 november 2023 beschikbaar zal zijn. Maak je klaar om dit epische avontuur opnieuw te beleven met splinternieuwe functies en verbluffende verrassingen.

Lees meer over