MM logo red

Upgrade your gaming

unknown description

Hou je vast voor nieuwe avonturen met de nieuwe generatie Xbox consoles, de beste accessoires en de MediaMarkt services.

Xbox-consoles

Kies de nieuwe console die het beste past bij jouw speelstijl en speel duizenden games uit vier generaties Xbox-consoles.

series x

Xbox Series X

De snelste en krachtigste Xbox

series s

Xbox Series S

Prestaties van de volgende generatie in de kleinste Xbox

Games spelen nog beter

icon

Xbox Series X, de snelste en krachtigste Xbox

Geniet van 12 teraflops aan grafische rekenkracht, soepele 4K-gaming en framerates tot wel 120 fps op de Xbox Series X-console.*

series s

Xbox Series S, de kleinste Xbox ooit

Ervaar de snelheid en prestaties van de volgende generatie consoles voor een betaalbare prijs met de All-Digital Xbox Series S.

Compatibel met eerdere console-generaties

Compatibel met eerdere console-generaties

Speel duizenden games uit vier generaties Xbox-consoles, waaronder xbox One, Xbox 360, en Original Xbox-titels dankzij Backward Compatibility, en kies uit geoptimaliseerde titels zodra de console uitkomt. Dankzij de krachtige, snelle Xbox Series X is de gameplay van veel van deze titels mooier en soepeler dan ooit.

Ultimate

Xbox Game Pass Ultimate

Speel nieuwe titels van Xbox Game Studios zodra ze uitkomen, kies met EA Play uit populaire games van Electronic Arts en geniet van meer dan honderd topgames dankzij Xbox Game Pass Ultimate: (lidmaatschap apart verkrijgbaar in alle MediaMarkt winkels).

Geoptimaliseerd voor xbox series x|s

Games die speciaal zijn ontwikkeld om optimaal gebruik te maken van de kracht en prestaties van Xbox Series X|S bieden ongeëvenaard korte laadtijden, razendsnelle reactietijden en framerates tot wel 120 fps.

Ontdek je volgende favoriete game

Xbox Game Pass Ultimate bestaat uit Xbox Live Gold, meer dan 100 topgames voor console, PC en mobiele Android-apparaten, en binnenkort ook een EA Play-lidmaatschap. En dat alles voor één vast laag bedrag per maand. Het lidmaatschap is apart beschikbaar of inbegrepen als je kiest voor Xbox All Access.*

  • Externe inhoud - Youtube

    Omdat wij jou een aangename online ervaring willen bieden op onze website hebben we jouw toestemming nodig om de comfortabele cookies te activeren om de inhoud van partners te kunnen laten zien.

1 / 3

Halo infinite

Halo infinite

De legendarische Halo-reeks keert terug met het meest uitgebreide Master Chief-verhaal uit de geschiedenis van de franchise. Op de Xbox Series X- en Xbox Series S-consoles kun je gamen met een resolutie van 4K en met framerates van 60 fps in de campagne. Dankzij de extreem korte laadtijden geniet je van een soepele gameplay en ervaar je de voordelen van de nieuwe generatie consoles. Inbegrepen bij Xbox Game Pass Ultimate na release of bij Xbox All Access (Halo Infinite wordt in 2021 verwacht).

unknown description

*Belangrijke informatie

4K met framerate van 120 fps: Indien ondersteund door content en scherm. Beschikbaar op Xbox Series X zodra content uitkomt. 120 fps: Indien ondersteund door content en scherm; beschikbaar op Xbox Series X en S zodra content uitkomt. Xbox Game Pass Ultimate: Gamecatalogus wordt van tijd tot tijd aangepast (xbox.com/nl-nl/xbox-game-pass).

4K-streaming: Met geselecteerde apps (zie Xbox.com). Voor sommige apps gelden providerspecifieke abonnementsvereisten en/of andere vereisten. HDR: Beschikbaar voor ondersteunde games en tv's. Dolby: Compatibel scherm vereist voor Dolby Vision HDR op Xbox. Voor Dolby Atmos for Headphones is een extra aankoop vereist in de Microsoft Store.

Disclaimer † Bij deelnemende verkooppunten, zolang de voorraad strekt. Mogelijk zijn er belastingen van toepassing. Xbox Game Pass Ultimate: Lidmaatschap van 24 maanden. Gamecatalogus wordt van tijd tot tijd aangepast en varieert per regio en apparaat. Internettoegang vereist (kosten volgens overeenkomst provider). Overzetten lidmaatschap: Je bestaande lidmaatschappen van Xbox Live Gold, Xbox Game Pass en EA Play (console) worden automatisch omgezet naar Ultimate met een conversieratio. Zie xbox.com/nl-nl/xbox-game-pass, https://www.ea.com/ea-play/terms. Game-streaming: Compatibele controller vereist (apart verkrijgbaar). Halo Infinite: Verwacht in 2021. EA Play: Verwacht feestdagen 2020. Digital Direct: Je digitale content wordt naar je console gedownload tijdens de installatie. Er zijn geen codes nodig (xbox.com/digitaldirect). Garantie: De console heeft een beperkte hardwaregarantie van 1 jaar (90 dagen voor controllers/accessoires), ongeacht de duur van de financiering. (Ga voor meer informatie over Microsoft Limited Hardware Warranty naar: https://support.microsoft.com/warranty.)