MM logo red

Nintendo Switch OLED

Sofia31 JULI 2023
unknown description

Met een Nintendo Switch - OLED-Model speel jij jouw favoriete games op een 7 inch scherm met dunne randen en oled-technologie. Of je nu vanuit de hand of vanaf de brede verstelbare standaard speelt: door de levendige kleuren en het hoge contrast zit jij nog intenser in je game. Verder heeft dit oled-model een LAN-poort, nog beter geluid en meer systeemgeheugen.

Zo ziet het oled-model eruit

Zo ziet het oled-model eruit

Het Nintendo Switch - OLED-Model is net zo groot als de Nintendo Switch, maar heeft een groter scherm van 7 inch met intense kleuren en een hoog contrast. Dit model heeft een brede verstelbare standaard zodat je hem op tafel kunt zetten, een nieuwe houder met LAN-poort voor stabieler internet, 64 GB systeemgeheugen en ingebouwde luidsprekers met verbeterde audio. Net als met de Nintendo Switch kun je met je vrienden op de tv spelen; deel de meegeleverde Joy-Con-controllers om samen te gamen.

Het Nintendo Switch - OLED-Model is verkrijgbaar met witte Joy-Con-controllers en met neonrode en neonblauwe Joy-Con-controllers. Alle eerdere Nintendo Switch-games en Joy-Con-controllers kun je gewoon gebruiken op het oled-model. Wil je jouw digitale games en opgeslagen gegevens van jouw Nintendo Switch overzetten naar het nieuwe model? Dat kan. Op de Nintendo-website lees je hoe je dat doet.

Overal gamen dankzij drie speelstijlen

Overal gamen dankzij drie speelstijlen

Of je nu thuis, onderweg of bij je vrienden op bezoek bent: het Nintendo Switch - OLED-Model beweegt met je mee. Door de drie speelstijlen game jij wanneer je maar wilt en waar je ook bent. Gebruik de tv-stijl om op een tv te gamen. Plaats hiervoor het oled-model in de houder. Dankzij de ingebouwde LAN-poort kun je een onlineverbinding maken voor een nog stabielere game-ervaring. Zit je liever aan tafel, gebruik dan de tafelstijl. Klap de standaard van het spelsysteem uit en gebruik het scherm en de twee inbegrepen Joy-Con-controllers om verder te spelen. De brede, verstelbare standaard zorgt voor een stevige basis. De kijkhoek kun je zelf instellen zodat je altijd goed ziet wat er op het scherm gebeurt. Geen tafel of tv in de buurt? In de handheldstijl neem je je games overal mee naartoe en speel je online of lokaal met jouw vrienden. Deel een van de inbegrepen Joy-Con-controllers met een andere speler om samen multiplayer games te spelen.

Ken jij de Nintendo Switch familie al?

Ken jij de Nintendo Switch familie al?

Wist jij dat het Nintendo Switch - OLED-Model oudere broers en zussen heeft? De Nintendo Switch bijvoorbeeld heeft een 6,2 inch scherm, 32 GB geheugen en is net even wat lichter. Als deze eenmaal is aangesloten op je tv speel je net als bij het oled-model met 4 personen tegelijk op 1 console. De Nintendo Switch Lite is ideaal als je graag in handheld speelt. Het is een compact, lichtgewicht systeem dat je gemakkelijk overal mee naartoe neemt. De Nintendo-games steek je als spelcartridges in je Switch. Ga jij voor Super Mario, Rocket League of FIFA?