MM logo red

Gran Turismo movie

Externe inhoud - Youtube

Omdat wij jou een aangename online ervaring willen bieden op onze website hebben we jouw toestemming nodig om de comfortabele cookies te activeren om de inhoud van partners te kunnen laten zien.

Op 11 augustus 2023 kwam de film "Gran Turismo" in de Belgische bioscopen uit. Deze film, gebaseerd op een waargebeurd verhaal, vertelt het verhaal van Jann Mardenborough, een van 's werelds beste Gran Turismo-racers. Hij zal zich bij het Nissan-team voegen in een digitale competitie waar hij het zal opnemen tegen de beste Gran Turismo-spelers voor een plek in het Nissan Pro Racing Team.

Samenvatting van de film "Gran Turismo"

Samenvatting van de film "Gran Turismo"

De hoofdpersoon van deze film is Jann Mardenborough. Jann is een Britse tiener met een passie voor racen. Hij heeft zijn vaardigheden in het spel Gran Turismo geperfectioneerd en is voor een toernooi uitgenodigd waar de sterkste Gran Turismo-racers het tegen elkaar opnemen. Na veel training heeft de winnaar de kans om zijn racevaardigheden te bewijzen in een echte raceauto, gesponsord door Nissan.
Jack Salter, de coach van Gran Turismo-spelers, heeft een sterk karakter en is erop gericht de spelers voor de echte race klaar te stomen. Hij helpt Jann en de andere spelers zich voor te bereiden om het op te nemen tegen ervaren professionele racers. Maar dat verloopt niet zonder slag of stoot...

De cast van de film "Gran Turismo"

De cast van de film "Gran Turismo"

In de film "Gran Turismo", geregisseerd door Neill Blomkamp, zijn tal van bekende acteurs te zien. De hoofdrol in de film is voor Jann Mardenborough, vertolkt door Archie Madekwe, een Britse tiener die een van de beste Gran Turismo gamers is. Jack Salter, een rol van David Harbour, is zijn trainer en marketingexecutive Danny Moore, gespeeld door Orlando Bloom, heeft hem ontdekt. Samen streven zij naar de beste resultaten op het circuit. De ouders van Jann Mardenborough zijn vertolkt door Djimon Hounsou en Geri Halliwell.

Externe inhoud - Youtube

Omdat wij jou een aangename online ervaring willen bieden op onze website hebben we jouw toestemming nodig om de comfortabele cookies te activeren om de inhoud van partners te kunnen laten zien.

Gran Turismo 7

Gran Turismo 7 - game

Wil je ook racen zoals Jann Mardenborough? Probeer dan Gran Turismo 7 uit en beleef de game zoals hij dat doet. In deze game staat het 25-jarig bestaan centraal. Om dit jubileum te vieren, zijn er elementen zoals Scapes, Sport, een tweedehands automarkt en nog veel meer uit het verleden toegevoegd. Gran Turismo 7 draait grotendeels om het verzamelen van verschillende auto’s. Voor de echte autoliefhebber is de game bovendien leerzaam. In het Gran Turismo café krijg je uitleg over de verschillende automodellen. GT7 heeft, naast de 400 auto's die te verzamelen zijn, ook 2 klassieke circuits uit de vorige games van Gran Turismo toegevoegd: Trial Mountain en Deep Forest. Gran Turismo is enkel beschikbaar voor PlayStation 4 en PlayStation 5.

Deze artikels kunnen ook interessant voor je zijn