MM logo red

AEG EcoLine

Bram21 NOVEMBER 2023
unknown description

AEG hecht veel belang aan duurzaamheid. Dat zie je terug in de AEG EcoLine-producten. Elke wasmachine, stofzuiger of vaatwasser in deze duurzame lijn is geselecteerd vanwege haar milieuvriendelijkheid gedurende de hele levensduur. Dankzij slimme technologieën blijft de impact van AEG EcoLine-producten op het milieu minimaal, zonder dat de prestaties verminderen. Ontdek de AEG EcoLine-producten.

AEG EcoLine-wasmachines

AEG EcoLine-wasmachines

De AEG EcoLine-wasmachines zijn zorgvuldig geselecteerde modellen die energiezuiniger zijn dan die met het hoogste energielabel A. Deze wasmachines maken gebruik van slimme technologieën om bij elke wasbeurt minder energie en grondstoffen te verbruiken. Met de AEG EcoLine-wasmachines blijven je kleren niet alleen langer mooi, maar bespaar je ook tijd, water en energie. Dankzij PowerClean draai je in minder dan een uur vlekkeloze wasprogramma's op lage temperaturen, wat 30% energiebesparing oplevert. AutoDose zorgt ervoor dat je 60% minder wasmiddel gebruikt omdat je altijd de juiste hoeveelheid doseert. Je bespaart 96% water dankzij ProSteam, en je kleding ruikt heerlijk fris en hoeft minder vaak gestreken te worden. Tot slot filtert de SoftWater-technologie schadelijke mineralen uit het water, waardoor je wasgoed langer meegaat.

AEG EcoLine-droogkasten

AEG EcoLine-droogkasten

Alle droogkasten in de EcoLine van AEG dragen het indrukwekkende A+++ energielabel. AEG-droogkasten verbruiken maar liefst tot 68% minder energie dan de gemiddelde drogers. Je kan allerlei soorten kleding drogen met de EcoLine-droogkasten. AbsoluteCare zorgt er zelfs voor dat je wollen, zijden en donzen kledingstukken veilig kan drogen zonder dat ze hun kwaliteit verliezen. Je warme trui behoudt zijn vorm, en je jas blijft even pluizig en warm als voorheen. Daarnaast herstelt de waterbestendigheid van je outdoorkleding, waardoor deze net zo waterdicht blijft als voor het drogen in een AEG EcoLine-droogkast.

Externe inhoud - Youtube

Omdat wij jou een aangename online ervaring willen bieden op onze website hebben we jouw toestemming nodig om de comfortabele cookies te activeren om de inhoud van partners te kunnen laten zien.

AEG EcoLine-was-droogcombinaties

AEG EcoLine-was-droogcombinaties

Energie en kosten besparen met behoud van betrouwbare prestaties, dat is wat de was-droogcombinaties van AEG doen. Bij het wassen kies je uit de beste energieklasse-opties, variërend van A tot 10% beter dan A, of zelfs 20% beter dan A. Bij elke wasbeurt met een AEG was-droogcombinatie bespaar je energie, verbruik je minder grondstoffen en behoud je de kwaliteit van je kleding. De was-droogcombinatie verbruikt dankzij ProSteam maar liefst 96% minder water, terwijl het PowerClean-programma alle vlekken verwijdert op slechts 30 graden, met 30% minder energieverbruik. Bovendien droog je dankzij de warmtepomptechnologie op lagere temperaturen, waardoor je tot 55% minder energie verbruikt.

AEG EcoLine-vaatwassers

AEG EcoLine-vaatwassers

Ontdek de geavanceerde eigenschappen van een AEG EcoLine-vaatwasser, die niet alleen zorgen voor een schitterend schone vaat, maar tevens energie en water besparen. AEG-vaatwassers bieden QuickSelect met Ecometer, een wasprogramma dat tot wel 20% energie bespaart. SatelliteClean besproeit al het vaatwerk in de machine maar liefst 3 keer beter, zonder dat er extra water voor nodig is. En de slimme AirDry-functie droogt je vaat zelfs 3 keer beter dan vergelijkbare vaatwassers, zonder extra energieverbruik.

Externe inhoud - Youtube

Omdat wij jou een aangename online ervaring willen bieden op onze website hebben we jouw toestemming nodig om de comfortabele cookies te activeren om de inhoud van partners te kunnen laten zien.

AEG EcoLine-inbouwkoelkasten

AEG EcoLine-inbouwkoelkasten

De inbouwkoelkasten uit de EcoLine-serie van AEG zijn voor 70% gemaakt van gerecycled plastic. Bovendien zorgen slimme technologieën in deze koelkasten ervoor dat 95% van de vitamines in producten behouden blijven, zelfs als ze al 11 dagen in de koelkast liggen. Op deze manier helpt een AEG EcoLine-inbouwkoelkast voedselverspilling te voorkomen.

AEG EcoLine-ovens

AEG EcoLine-ovens

Ovens van AEG's EcoLine maken gebruik van stoomreiniging in plaats van pyrolytische reiniging, wat resulteert in een indrukwekkende energiebesparing van maar liefst 95%. De stoomfunctie van de oven voegt hier nog eens 20% extra energiebesparing aan toe. HotAir zorgt er dan weer voor dat de lucht gelijkmatig door de oven circuleert, waardoor deze sneller de gewenste temperatuur bereikt en dus minder energie verbruikt.

AEG EcoLine-dampkappen

AEG EcoLine-dampkappen

Alle dampkappen van AEG dragen het energielabel A, wat betekent dat ze zeer energiezuinig zijn. Naast hun energiezuinigheid bieden de Ecoline-dampkappen ook krachtige prestaties en hebben ze een hoogwaardig ontwerp.

AEG EcoLine-kookplaten

AEG EcoLine-kookplaten

De EcoLine-kookplaten van AEG maken uiterst efficiënt gebruik van warmte dankzij de Sense-functies. De SenseCook-inductieplaten geven een melding wanneer de temperatuur hoog genoeg is om te beginnen met koken. AEG-inductieplaten met SenseBoil passen daarentegen automatisch de temperatuur aan wanneer het water in een pan begint te koken, ongeacht de grootte van de pan of het gebruik van een deksel. Overkoken behoort hiermee tot het verleden.

AEG EcoLine-stofzuigers

AEG EcoLine-stofzuigers

Door te kiezen voor een AEG EcoLine-stofzuiger, draag je bij aan duurzaamheid. Deze stofzuigers zijn namelijk met minstens 50% gerecycleerd kunststof vervaardigd. De functie auto-modus zorgt ervoor dat een AEG-stofzuiger zijn zuigkracht automatisch aan het type ondergrond aanpast, zodat deze altijd exact de energie verbruikt die nodig is voor een uitstekend resultaat.

Deze artikels kunnen ook interessant voor je zijn
diepvriezer - preview
Keuken

Welke diepvriezer kopen? Wij geven je advies & tips

Lees meer over
welke-vaatwasser-kopen-header
Huishouden & Verzorging

Welke vaatwasser kopen? Wij geven je advies & tips

Lees meer over
Slim in de keuken en het huishouden: de trends voor 2022
Keuken

Slim in de keuken en het huishouden: de trends voor 2022

Lees meer over