MM logo red

Alles over de Dyson V15s Detect Submarine met dweilfunctie

Bram13 MAART 2024
unknown description

De Dyson V15s Detect Submarine is een krachtige snoerloze steelstofzuiger die niet alleen stofzuigt, maar ook dweilt. Zo maak je met eenzelfde toestel eenvoudig komaf met vuil, vlekken en haren van huisdieren op je vloeren. Met zijn diverse accessoires en opzetstukken is hij geschikt voor alle vloertypen. Ontdek op deze pagina alles over deze slimme draadloze steelstofzuiger.

De belangrijkste functies van de Dyson Submarine

Dyson V15s Submarine roterende dweilborstel

Dyson V15s Submarine roterende dweilborstel

Een van de grootste troeven van de Dyson V15s Detect Submarine is dat je hem niet alleen gebruikt om te stofzuigen, maar ook om te dweilen. De steelstofzuiger is namelijk uitgerust met een gemotoriseerde, roterende borstel die voorzien is van een ingebouwd waterreservoir. Hiermee verwijder je moeiteloos hardnekkige vlekken van harde vloeren. De dweilborstel van de Dyson V15s Detect Submarine is voorzien van een reinigingssysteem, waardoor hij van begin tot eind met proper water dweilt.

Fluffy Optic-vloerzuigmond

Fluffy Optic-vloerzuigmond

De Fluffy Optic-vloerzuigmond is prima geschikt voor het stofzuigen van harde ondergronden, zoals parket en tegelvloeren. Dankzij de ingebouwde ledverlichting detecteert deze zuigmond van de Detect Submarine ook vuil dat je moeilijk met het blote oog waarneemt. De lichtstraal laat in een oogopslag zien waar het al proper is en welke oppervlakken je nog moet schoonmaken.

Digital Motorbar-vloerzuigmond

Digital Motorbar-vloerzuigmond

De Dyson V15s Detect Submarine beschikt ook over een vloerzuigmond met kleine tandjes die haren ontklit. Dat komt goed van pas als je lang haar hebt, maar is minstens even handig om haren van je huisdier op te zuigen. De Digital Motorbar-zuigmond werkt op zowel harde vloeren als tapijten. De Detect Submarine van Dyson maakt zo moeiteloos je hele huis schoon.

De dweilfunctie van Dyson V15s Detect Submarine

Een kraakproper huis, zelfs met huisdieren

Een kraakproper huis, zelfs met huisdieren

Loopt er bij jou thuis een kat, hond of ander huisdier rond? Dan weet je dat een extra schoonmaakbeurt af en toe aan de orde is. De Dyson V15s Detect Submarine laat modderige pootafdrukken, gemorste brokken, haar en ander vuil in een handomdraai verdwijnen. Voor parket, laminaat en andere harde ondergronden, zoals stenen en keramische vloeren, gebruik je best de roterende dweilborstel van je snoerloze steelstofzuiger.

Probleemloos je keuken dweilen

Probleemloos je keuken dweilen

Tijdens het koken kan het weleens gebeuren dat er per ongeluk tomatensaus, yoghurt of een ander vloeibaar ingrediënt op je vloer terechtkomt. Of misschien morsen jij en je tafelgenoten geregeld eens tijdens het eten. De gemotoriseerde, roterende dweilborstel van de Dyson V15s Detect Submarine schiet je hierbij te hulp. Dit opzetstuk manoeuvreert heel soepel langs stoelen, tafels en banken, zodat je keukenvloer binnen de kortste keren opnieuw proper is.

Heel geschikt voor je badkamer

Heel geschikt voor je badkamer

Ook voor de badkamergebruik je de roterende dweilborstel met ingebouwd waterreservoir van de Dyson V15s Detect Submarine. In een soepele handbeweging maakt de dweilfunctie van deze steelstofzuiger een einde aan resten tandpasta, hardnekkige vlekken en vuil op de badkamervloer. Na het poetsen, kun je er dus met een gerust hart op blote voeten op lopen.

Dyson Submarine roterende dweilborstel-technologie

Compacte steelstofzuiger

Compacte steelstofzuiger

De Dyson V15s Detect Submarine is met 3,8 kilo een echt lichtgewicht. Als de watertank van de steelstofzuiger vol is, weegt het toestel 4,1 kilo. De Detect Submarine is dus op elk moment eenvoudig te hanteren. Bovendien is de stofzuiger heel wendbaar. Je raakt zo ook goed bij stof en vuil onder kasten, zetels, tafels en andere meubelstukken.

Dweilt altijd met proper water

Dweilt altijd met proper water

In het waterreservoir van de Dyson V15s Detect Submarine past 0,3 liter water. Je dweilt hier tot wel 110 vierkante meter mee. Bovendien ben je altijd verzekerd van zuiver water omdat de Detect Submarine bij elke draai van de roterende dweilborstel stof, haren en ander vuil verwijdert. Doordat de dweilborstel zelf ook beweegt, hoef je trouwens minder kracht op de draadloze steelstofzuiger uit te oefenen voor een optimale reiniging.

Laat geen vuil en strepen achter

Laat geen vuil en strepen achter

Wanneer je met een klassieke dweil aan de slag gaat, blijven er vaak toch nog vieze strepen of vlekken op je vloer achter. Dat is met de roterende dweilborstel van de Dyson V15s Detect Submarine verleden tijd. De borstel is immers ontworpen om al het water en vuil van je vloeren te absorberen. Het resultaat is een brandschone, streeploze vloer die er weer als nieuw uitziet.

Onthult ook microscopisch stof

Onthult ook microscopisch stof

De Fluffy Optic-vloerzuigmond van de Dyson Submarine beschikt over een led-lichtstraal die het fijnste stof en subtiele vlekken op de vloer zichtbaar maakt. Hierdoor zuigt de steelstofzuiger effectief zelfs de kleinste stofdeeltjes op, waardoor je minder snel iets over het hoofd ziet.

De steelstofzuiger past zich automatisch op tapijten aan

De steelstofzuiger past zich automatisch op tapijten aan

Wil je een zachte ondergrond schoonmaken? Voor tapijten gebruik je de Digital Motorbar-vloerzuigmond. De slimme Dyson DLS-technologie in dit opzetstuk controleert de weerstand van de borstel 360 keer per seconde om deze aan je grondoppervlak aan te passen. Daardoor verwijdert de Motorbar van de Detect Submarine als geen ander stof, haar en ander vuil van je tapijt, ook als het zich hardnekkig in het vloerkleed heeft genesteld.

Vangt haar zonder te klitten

Vangt haar zonder te klitten

Niets is vervelender dan vastgeklit haar in je stofzuigerborstel. De Dyson V15s Detect Submarine is hierop voorzien: de Digital Motorbar-zuigmond is met een rij kleine tanden uitgerust en fungeert zo als een soort schroef. Hierdoor raken haren niet in de borstel verstrikt en kun je op elk moment efficiënt stofzuigen. Het mondstuk stuurt haar en ander vuil rechtstreeks naar het stofreservoir van de draadloze steelstofzuiger.

Geniet van de intelligente Dyson-technologie

Telt microscopisch kleine stofdeeltjes

Telt microscopisch kleine stofdeeltjes

De Dyson V15s Detect Submarine beschikt over een piëzosensor. Deze meet 15.000 keer per seconde het aantal stofdeeltjes dat je opzuigt en toont het resultaat van je stofzuigbeurt op het lcd-scherm van het apparaat. Naarmate je schoonmaakt, zie je de hoeveelheid stof die nog op je vloer aanwezig is, verminderen. Zo weet je exact wanneer je ruimte helemaal proper is en je aan de volgende kamer kunt beginnen.

Past de zuigkracht op intelligente wijze aan

Past de zuigkracht op intelligente wijze aan

De Dyson Submarine heeft een maximale zuigkracht van 240 airwatts, waardoor je vuildeeltjes diep uit de vezels van het grondoppervlak verwijdert. Deze slimme snoerloze steelstofzuiger past bovendien automatisch zijn zuigkracht aan naargelang het stofniveau. De Dyson V15s Detect Submarine herkent vuil en detecteert hoeveel stof er voor de borstel ligt. Hoe meer vuil, hoe harder de steelstofzuiger werkt om het oppervlak volledig proper te maken.

Grondige reiniging op basis van cijfers

Grondige reiniging op basis van cijfers

Wil je er zeker van zijn dat je vloer of tapijt echt 100% gereinigd is? Kijk dan naar het scherm van de Dyson V15s Detect Submarine. Dat geeft via 4 gekleurde balkjes aan hoeveel stof je met de steelstofzuiger hebt verwijderd. Ook de ingebouwde ledverlichting van de Fluffy Optic-zuigmond helpt je om gerichter schoon te maken. Zo zie je op een haast wetenschappelijke manier hoe proper de ruimte na je stofzuigbeurt is.

Krachtige Dyson-prestaties

Draadloze steelstofzuiger

Draadloze steelstofzuiger

De Dyson V15s Detect Submarine is een snoerloze steelstofzuiger, waardoor je volledige bewegingsvrijheid hebt tijdens het stofzuigen en geen rekening hoeft te houden met de lengte van een snoer. De wendbare stofzuiger manoeuvreert ook met gemak onder meubels, langs tafelpoten, in hoeken en op andere moeilijk bereikbare plekken in huis.

Hoge zuigkracht

Hoge zuigkracht

De krachtige Dyson Hyperdymium-motor van de Detect Submarine draait tot wel 125.000 toeren per minuut en biedt een maximale zuigkracht van 240 airwatts. Je haalt met deze snoerloze steelstofzuiger dus een performant toestel in huis dat je ruimtes in de diepte reinigt.

Root Cyclone-technologie

Root Cyclone-technologie

De Dyson V15s Detect Submarine maakt gebruik van Root Cyclone-technologie om stof en vuil te scheiden van de lucht die hij opzuigt. De steelstofzuiger heeft in totaal 14 cyclonen die samen tot 100.000 gram stof opvangen en sorteren. Hierdoor blijft de luchtstroom altijd vrij om de volgende stof- en vuildeeltjes te verwijderen, zonder dat de Dyson-stofzuiger aan zuigkracht verliest.

1 uur lang volle zuigkracht

1 uur lang volle zuigkracht

Dankzij de krachtige batterij van de Dyson Submarine maak je tot wel 60 minuten schoon op volle kracht.Op die tijd stofzuig of dweil je doorgaans je hele woning. Heb je toch meer tijd nodig? De batterij is ook apart verkrijgbaar. Je kunt zeeenvoudig verwisselen, zodat je de snoerloze steelstofzuiger nog langer kunt gebruiken. Dat komt bijvoorbeeld goed van pas als je van plan bent eerst je hele huis te stofzuigen en daarna meteen overal te dweilen.

De meest geavanceerde machinefiltratie van Dyson

Filtratie in meerdere fasen

Filtratie in meerdere fasen

Wanneer je stofzuigt, wil je natuurlijk vermijden dat vuile luchtdeeltjes terug in de lucht terechtkomen. Dit is geen probleem met de Dyson v15 Submarine: de steelstofzuiger is met een volledig afgedicht filtratiesysteem uitgerust dat 99,99% van de microscopische deeltjes en allergenen opvangt en vervolgens propere lucht uitblaast.

Vangt microscopisch kleine deeltjes op

Vangt microscopisch kleine deeltjes op

Fijne stof- en vuildeeltjes zijn soms zo klein dat het niet vanzelfsprekend is om ze op je vloer waar te nemen. De Dyson V15s Detect Submarine doet dit voor jou. De snoerloze steelstofzuiger kan vuildeeltjes tot 0,3 micrometer opsporen en verwijderen. Dat betekent dat ook microscopisch kleine deeltjes, zoals allergenen, huidschilfers, huisstofmijt en schimmelsporen geen kans krijgen.

3 vermogensstanden

3 vermogensstanden

Je kunt bij de Dyson 15s Submarine uit 3 standen kiezen: automodus, ecomodus en boostmodus. Opteer je voor de slimme automodus? Dan past de stofzuiger zijn vermogen automatisch aan wanneer dat nodig is en bespaart hij de rest van de tijd op energie. Wil je zolang mogelijk met een volgeladen batterij doen, dan is de energiezuinige ecomodus de beste keuze. Tot slot is er ook nog de boostmodus. Gebruik deze vermogensstand als je een korte, intensieve reiniging wilt om hardnekkige vlekken en vuil op je vloeren weg te werken.

Handige accessoires voor de Dyson V15s Detect Submarine

Verwisselbare accu

Verwisselbare accu

De batterij van de Dyson V15s Detect Submarine gaat tot een uur mee. Is deze aan een oplaadbeurt toe, dan haal je haar eenvoudig met een druk op de knop uit de steelstofzuiger. Om de Dyson Submarine op te laden, gebruik je de meegeleverde oplaadkabel, met of zonder het muuroplaadstation. Als je niet wilt wachten tot de verwisselbare accu vol is, kun je een extra batterij aanschaffen voor een langere stofzuig- en dweiltijd.

Gebruiksvriendelijk lcd-scherm

Gebruiksvriendelijk lcd-scherm

De Dyson V15s Detect Submarine heeft een klein lcd-scherm waarop je afleest hoeveel stof en vuil je al hebt opgezogen. Hoe vaker je over hetzelfde oppervlak gaat, hoe kleiner de resterende hoeveelheid stof- en vuildeeltjes op het scherm. Je kunt natuurlijk ook naar de gekleurde balkjes op het scherm kijken, want ook deze geven weer hoeveel vuil je al hebt opgezogen. Op het heldere lcd-scherm van de steelstofzuiger zie je bovendien ook hoelang de batterij nog meegaat. Zo kun je tijdig op de ecomodus van het toestel overschakelen. Er verschijnen ook onderhoudswaarschuwingen op het scherm.

Het stofreservoir legen zonder het aan te raken

Het stofreservoir legen zonder het aan te raken

Het stofreservoir van de Dyson V15s Detect Submarine heeft een inhoud van 0,77 liter. Je haalt het reservoir moeiteloos van de snoerloze steelstofzuiger en maakt het met een handeling netjes in de vuilbak leeg. Dankzij het automatische, hygiënische uitwerpmechanisme kom je op geen enkel moment met het opgezogen stof en vuil in aanraking.

Eenvoudig onderhoud met wasbare onderdelen

Eenvoudig onderhoud met wasbare onderdelen

De opzetstukken en accessoires van de Detect Submarine verwissel je naargelang van het soort vloer, en of je wilt stofzuigen of dweilen. Als je van mondstuk wisselt, is het altijd goed om de stofzuigmond die je niet gebruikt, ondertussen eens grondig schoon te maken. Ook de filter van de Fluffy Optic-borstel kun je losmaken om hem af en toe te reinigen. Zo voorkom je dat stof zich in de filter ophoopt en blijf je van de beste prestaties genieten. Ook de rol van de dweilborstel maak je moeiteloos los voor eenvoudig onderhoud.

Gemakkelijk onderhoud

Gemakkelijk onderhoud

Ook de rol van de dweilborstel maak je makkelijk los voor eenvoudig en hygiënisch onderhoud.

Uitlekbak

Uitlekbak

De Dyson Submarine beschikt over een uitlekbak die eventuele waterresten opvangt en verbergt. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat overtollig water van je dweilbeurt op je propere vloer terechtkomt. Net als de andere onderdelen van je snoerloze Dyson-steelstofzuiger haal je de uitlekbak eenvoudig van de roteerbare dweilborstel om hem te legen.

Muuroplaadstation

Muuroplaadstation

Bij de Dyson V15s Detect Submarine zit een muuroplaadstation. Als je dit aan de wand monteert en er de draadloze steelstofzuiger met dweilfunctie aan bevestigt, sla je 2 vliegen in een klap: je bergt de Dyson Submarine netjes op en laadt ondertussen de batterij op voor je volgende schoonmaakbeurt.

Deze artikels kunnen ook interessant voor je zijn
Hoe gebruik je best je Dyson-stofzuiger?
Stofzuigers

16. mei

Hoe gebruik je best je Dyson-stofzuiger?

Stofzuigers zijn onmisbaar voor het schoonhouden van je leefruimte. Dyson, bekend om zijn elektrische huishoudapparaten, biedt verschillende reeksen stijlvolle, hoogwaardige stofzuigers. Benieuwd hoe je deze optimaal kan gebruiken en de prestaties kan maximaliseren? Op deze pagina ontdek je er alles over.

16. mei

Lees meer over
Op zoek naar een huisdiervriendelijke stofzuiger?
Stofzuigers

14. mei

Op zoek naar een huisdiervriendelijke stofzuiger?

Als je een stofzuiger zoekt die katten- en hondenharen moeiteloos verwijdert, ben je bij MediaMarkt aan het juiste adres. Opteer voor een model met sterke zuigkracht en speciale borstels die specifiek ontworpen zijn voor huishoudens met huisdieren. Op deze pagina wijzen we je de weg.

14. mei

Lees meer over
Hoeveel geluid maakt mijn stofzuiger?
Stofzuigers

15. mei

Hoeveel geluid maakt mijn stofzuiger?

Bij MediaMarkt kan je terecht voor stofzuigers die variëren in geluidsniveau van 60 tot 80 decibel (dB), afhankelijk van het merk en type. Voor meer gedetailleerde informatie over het geluidsniveau van stofzuigers, lees verder op deze pagina.

15. mei

Lees meer over