MM logo red

Shark FlexStyle: alles wat je moet weten

unknown description

Wat als je je haarverzorgingsproduct zo in elkaar kan zetten dat het perfect bij jouw haarstijl past? Dat kan met de Shark FlexStyle! Lees hier alles wat je over dit gave product wilt weten.

Wat is de Shark FlexStyle?

Wat is de Shark FlexStyle

De Shark FlexStyle is een multifunctionele haardroger én een multi-styling tool in één. Met dit krachtige en compacte apparaat stijl je je haar zoals je dat zelf wilt en waar jij je goed bij voelt. Dankzij de losse onderdelen kun je de Shark FlexStyle omtoveren tot het apparaat dat je haar op dat moment nodig heeft. Dit haarverzorgingsapparaat is bovendien geschikt voor alle haarstijlen.

Eigenschappen van de Shark FlexStyle

Eigenschappen van de Shark FlexStylex

De FlexStyle kan 180 graden worden gedraaid. Klap het apparaat omlaag om te drogen en omhoog om te stijlen. Met de FlexStyle kun je onbeperkte haarstijlen creëren voor elke gelegenheid en voor elk haartype. De Shark FlexStyle maakt gebruik van geavanceerde technologie en droogt daardoor razendsnel je kapsel. De warmte wordt geleidelijk verspreid. Bovendien wordt het apparaat niet heel warm, zodat er geen schade ontstaat.

Welke accessoires zitten er bij de Shark FlexStyle?

Welke accessoires zitten er bij de Shark FlexStyle?

De Shark FlexStyle wordt geleverd met vijf accessoires, zodat je altijd een opzetstuk hebt die past bij het kapsel dat je die dag wilt creëren. De auto-krul opzetstukken zorgen er dankzij het Coanda-effect voor dat je haar zich gemakkelijk om de krultangen wikkelt. Er zitten twee krultangen bij, die elk een andere kant opdraaien. Perfect voor steil en golvend haar. De oval brush werkt goed met alle haarstijlen en zorgt ervoor dat je haar schittert als nooit tevoren. Deze borstel droogt je haar tijdens het stijlen. Met de paddle brush ziet je kapsel er weer smooth en glad uit. Voor het drogen van kroeshaar en krullend haar gebruik je de diffuser, die je haar van punt tot wortel snel droogt en je krullen tot zijn recht doen komen. De styling concentrator maakt het stijlen tijdens het drogen makkelijker.

Shark FlexStyle: TikTok-sensatie

Shark FlexStyle: TikTok-sensatie

Op sociale media, met name TikTok, is de Shark FlexStyle een hit. Met #sharkflexstyle worden ervaringen met dit krachtige haarverzorgingsapparaat massaal gedeeld.

Bekijk alle Huishouden & Verzorging artikelen (97)
Hoe gebruik je best je Dyson-stofzuiger?
Stofzuigers

Hoe gebruik je best je Dyson-stofzuiger?

Stofzuigers zijn onmisbaar voor het schoonhouden van je leefruimte. Dyson, bekend om zijn elektrische huishoudapparaten, biedt verschillende reeksen stijlvolle, hoogwaardige stofzuigers. Benieuwd hoe je deze optimaal kan gebruiken en de prestaties kan maximaliseren? Op deze pagina ontdek je er alles over.

Lees meer over
Op zoek naar een huisdiervriendelijke stofzuiger?
Stofzuigers

Op zoek naar een huisdiervriendelijke stofzuiger?

Als je een stofzuiger zoekt die katten- en hondenharen moeiteloos verwijdert, ben je bij MediaMarkt aan het juiste adres. Opteer voor een model met sterke zuigkracht en speciale borstels die specifiek ontworpen zijn voor huishoudens met huisdieren. Op deze pagina wijzen we je de weg.

Lees meer over
Hoeveel geluid maakt mijn stofzuiger?
Stofzuigers

Hoeveel geluid maakt mijn stofzuiger?

Bij MediaMarkt kan je terecht voor stofzuigers die variëren in geluidsniveau van 60 tot 80 decibel (dB), afhankelijk van het merk en type. Voor meer gedetailleerde informatie over het geluidsniveau van stofzuigers, lees verder op deze pagina.

Lees meer over
Wat is de beste stofzuiger zonder zak?
Stofzuigers

Wat is de beste stofzuiger zonder zak?

MediaMarkt heeft een uitgebreid assortiment aan stofzuigers, waaronder veel zakloze modellen. Moe van het regelmatig vervangen van stofzuigerzakken? Overweeg dan een stofzuiger zonder stofzak. In dit artikel helpen we je het model te vinden dat het beste bij je past.

Lees meer over
Op zoek naar de beste steelstofzuiger? Wij helpen je een handje
Stofzuigers

Op zoek naar de beste steelstofzuiger? Wij helpen je een handje

Overweeg een steelstofzuiger voor een reinigingsbeurt die een professionele stofzuiger waardig is. Draadloze stofzuigers zijn licht van gewicht en nemen niet veel ruimte in. Wil je een nieuwe stofzuiger kopen maar kan je niet kiezen tussen de verschillende modellen? Lees verder en vind de steelstofzuiger die het beste bij je past.

Lees meer over
Wat is een stoomreiniger en hoe werkt deze?
Huishouden & Verzorging

Wat is een stoomreiniger en hoe werkt deze?

Een stoomreiniger verhit water tot stoom om oppervlakken grondig te reinigen en ontsmetten, zonder het gebruik van chemische schoonmaakmiddelen. In dit artikel gaan we hier uitgebreider op in.

Lees meer over