Mediamarkt Logo
Kies een winkel
Toon alle winkels
MM logo red

Shark FlexStyle: alles wat je moet weten

unknown description

Wat als je je haarverzorgingsproduct zo in elkaar kan zetten dat het perfect bij jouw haarstijl past? Dat kan met de Shark FlexStyle! Lees hier alles wat je over dit gave product wilt weten.

Wat is de Shark FlexStyle?

Wat is de Shark FlexStyle

De Shark FlexStyle is een multifunctionele haardroger én een multi-styling tool in één. Met dit krachtige en compacte apparaat stijl je je haar zoals je dat zelf wilt en waar jij je goed bij voelt. Dankzij de losse onderdelen kun je de Shark FlexStyle omtoveren tot het apparaat dat je haar op dat moment nodig heeft. Dit haarverzorgingsapparaat is bovendien geschikt voor alle haarstijlen.

Eigenschappen van de Shark FlexStyle

Eigenschappen van de Shark FlexStylex

De FlexStyle kan 180 graden worden gedraaid. Klap het apparaat omlaag om te drogen en omhoog om te stijlen. Met de FlexStyle kun je onbeperkte haarstijlen creëren voor elke gelegenheid en voor elk haartype. De Shark FlexStyle maakt gebruik van geavanceerde technologie en droogt daardoor razendsnel je kapsel. De warmte wordt geleidelijk verspreid. Bovendien wordt het apparaat niet heel warm, zodat er geen schade ontstaat.

Welke accessoires zitten er bij de Shark FlexStyle?

Welke accessoires zitten er bij de Shark FlexStyle?

De Shark FlexStyle wordt geleverd met vijf accessoires, zodat je altijd een opzetstuk hebt die past bij het kapsel dat je die dag wilt creëren. De auto-krul opzetstukken zorgen er dankzij het Coanda-effect voor dat je haar zich gemakkelijk om de krultangen wikkelt. Er zitten twee krultangen bij, die elk een andere kant opdraaien. Perfect voor steil en golvend haar. De oval brush werkt goed met alle haarstijlen en zorgt ervoor dat je haar schittert als nooit tevoren. Deze borstel droogt je haar tijdens het stijlen. Met de paddle brush ziet je kapsel er weer smooth en glad uit. Voor het drogen van kroeshaar en krullend haar gebruik je de diffuser, die je haar van punt tot wortel snel droogt en je krullen tot zijn recht doen komen. De styling concentrator maakt het stijlen tijdens het drogen makkelijker.

Shark FlexStyle: TikTok-sensatie

Shark FlexStyle: TikTok-sensatie

Op sociale media, met name TikTok, is de Shark FlexStyle een hit. Met #sharkflexstyle worden ervaringen met dit krachtige haarverzorgingsapparaat massaal gedeeld.

Bekijk alle Huishouden & Verzorging artikelen (86)
Dyson Airstrait-stijltang
Haarstyling

Dyson Airstrait-stijltang: de multitasker die je haar droog en steil maakt in een vloeiende beweging

De Dyson Airstrait is geen gewone stijltang. Dankzij de revolutionaire technologie kun je je haar in een soepele beweging drogen en steil maken. En dat alles zonder de hete platen van een traditionele stijltang. Door de krachtige luchtstroom is je haar in een mum van tijd gestyled, zonder schade. Ontdek de voordelen van de Dyson Airstrait-stijltang en geniet elke dag van glanzend en gezond haar.

Lees meer over
Waarom maakt je vaatwasser niet goed schoon?
Huishouden & Verzorging

Waarom maakt je vaatwasser niet goed schoon?

Niets is vervelender dan een vaatwasser die niet meer goed schoonmaakt. Je machine grondig reinigen zal het probleem waarschijnlijk al verhelpen, maar er zijn nog andere mogelijke oorzaken. Je ontdekt ze op deze pagina.

Lees meer over
Zo gebruik je een stijltang voor krullen op de juiste manier
Haarstyling

Zo gebruik je een stijltang voor krullen op de juiste manier

Ga je voor het eerst een stijltang gebruiken om zelf krullen in je haar te maken? Lees dan eerst de tips van MediaMarkt. Door je stijltang op de correcte manier te gebruiken, voorkom je immers dat je je haar beschadigt. Of dat je krullen na een uur alweer verdwenen zijn. We vertellen je ook waarop je kunt letten wanneer je een nieuwe stijltang voor krullen kiest.

Lees meer over
Luchtreinigers met ionisator
Huishouden & Verzorging

Luchtreinigers met ionisator: alles wat je wilt weten

Om op elk moment van de allerbeste luchtkwaliteit te genieten, haal je een luchtreiniger met ionisator in huis. Die haalt schadelijke stoffen uit de lucht nog voordat ze een impact op je gezondheid kunnen hebben. In dit artikel vertellen we hoe ionisatie bijdraagt aan zuivere lucht bij je thuis en delen we de voordelen van een luchtreiniger met ionisator.

Lees meer over
Dyson V15s Detect Submarine - preview
Huishouden & Verzorging

Alles over de Dyson V15s Detect Submarine met dweilfunctie

De Dyson V15s Detect Submarine is een krachtige snoerloze steelstofzuiger die niet alleen stofzuigt, maar ook dweilt. Zo maak je met eenzelfde toestel eenvoudig komaf met vuil, vlekken en haren van huisdieren op je vloeren. Met zijn diverse accessoires en opzetstukken is hij geschikt voor alle vloertypen. Ontdek op deze pagina alles over deze slimme draadloze steelstofzuiger.

Lees meer over
beste baardtrimmers
Huishouden & Verzorging

Dit zijn de beste baardtrimmers van 2024

Een goed verzorgde baard, of die nu weelderig, kort of stoppelachtig is, draagt aanzienlijk bij aan je uitstraling. Het juiste gerei, zoals een degelijke baardtrimmer, is cruciaal om je baard netjes te houden. Benieuwd welke baardtrimmer het best bij jou past en aan welke criteria hij moet voldoen? In dit artikel vind je alle nodige informatie.

Lees meer over