MM logo red

Dyson luchtreinigers

Laura28 FEBRUARI 2024
unknown description

Vervuiling kan binnenshuis voorkomen. Van stof, pollen, huidschilfers van huisdieren, tot onzichtbare gassen, geuren, bacteriën en virussen. Deze kunnen afkomstig zijn van onze dagelijkse activiteiten of van nietsvermoedende voorwerpen in ons huis. Ze kunnen zich ophopen in de lucht die we inademen, daarom is het belangrijk ze eruit te filteren. We kunnen een betere luchtkwaliteit bereiken door deze onzichtbare deeltjes uit ons dagelijks leven te filteren.

Experts in luchtkwaliteit

Controleert je luchtkwaliteit

Controleert je luchtkwaliteit

Elke Dyson luchtreiniger wordt geleverd met 3 sensoren om je luchtkwaliteit te controleren: deeltjes sensor om zelfs de kleinste afmetingen (0,1 micron) te detecteren, vochtigheidssensor en de temperatuursensor.

Vangt de verschillende vervuilers op

Vangt de verschillende vervuilers op

Hoe meer filtratie lagen, hoe effectiever de filtratie. Daarom combineren Dyson Purifiers een HEPA filter dat 99,95% van de ultrafijne deeltjes tot 0,1 deeltjes opvangt en een actief koolstoffilter dat gassen en geuren opvangt¹. De hele machine is volledig afgedicht volgens HEPA H13 norm, wat betekent dat wat in de machine komt, er ook in blijft.

Vangt en vernietigt formaldehyde

Vangt en vernietigt formaldehyde

Formaldehyde is een kleurloos verontreinigend gas dat vaak vrijkomt bij meubels en houten producten die harsen op basis van formaldehyde bevatten. De nieuwste Dyson Purifiers hebben een formaldehyde sensor en het selectieve katalytische oxidatie (SCO) filter dat formaldehyde detecteert, opvangt en zelfs vernietigt.

Reinigt de hele kamer

Reinigt de hele kamer

Gereinigde lucht in elke hoek van he ruimte. Alleen Dyson luchtreinigers hebben de Air Multiplier™ die de luchtstroom vermenigvuldigt om de hele kamer te reinigen. Dit projecteert ook een krachtige luchtstroom om je koel te houden met gereinigde lucht bij warmere temperaturen.

Getest in echte woonruimtes

Getest in echte woonruimtes

Dyson luchtreinigers worden getest in echte ruimtes met behulp van de POLAR test. Deze methode houdt rekening met de multifunctionaliteit en de effectiviteit van de machine in de praktijk.

Allergievriendelijk gecertificeerd

Allergievriendelijk gecertificeerd

Dyson-luchtreinigers zijn door het ECARF gecertificeerd als allergievriendelijk, wat betekent dat de machines in staat zijn om verontreinigende stoffen in de lucht te verminderen, en daarmee de blootstelling aan allergenen en symptomen die worden ervaren door allergie- en astmapatiënten te verminderen.

Deze artikels kunnen ook interessant voor je zijn
Radiatorventilator: wat is het en hoe werkt het?
Verwarming

Radiatorventilator: wat is het en hoe werkt het?

Lees meer over
Energie besparen met een slimme thermostaat, verlichting en stekkers
Smart home

Energie besparen doe je met een slimme thermostaat, slimme verlichting en slimme stekkers.

Lees meer over