MM logo red

Samsung Jet-steelstofzuigers

Bram16 OKTOBER 2023
unknown description

Vederlicht, superkrachtig en gemakkelijk in gebruik. Dat zijn de grootste pluspunten van de Samsung Jet snoerloze steelstofzuigers, waarmee je moeiteloos elke plek in huis bereikt. De Samsung Jet is niet zomaar een steelstofzuiger, maar een heel gamma met steelstofzuigers voor elk huishouden. Een ding is zeker: met zijn krachtige zuigkracht en batterij, maakt de Samsung Jet je woning binnen de kortste keren brandschoon. Ontdek alles over de verschillende modellen.

Dit zijn de voordelen van de Samsung Jet-stofzuigers

Dit zijn de voordelen van de Samsung Jet-stofzuigers

Als je een nieuwe stofzuiger zoekt, wil je natuurlijk een toestel met een goede zuigkracht. Met een maximale zuigkracht tot wel 210 airwatts* stellen de Samsung Jet-steelstofzuigers niet teleur. De Samsung Jet-steelstofzuigers vangen daarnaast maar liefst 99,999% van de fijne stofdeeltjes en allergenen in de ruimte op en pakken zonder probleem zelfs de kleinste vuiltjes en haren van huisdieren aan. Zo geniet je altijd van schone lucht in huis. Is het tijd om het stofreservoir te reinigen? Dat is al even eenvoudig als je schoonmaakbeurt zelf! Je verwijdert het reservoir snel en hygiënisch, zonder dat er stof kan ontsnappen.

*Het aantal airwatts geeft specifiek de efficiëntie van de stofzuiger aan, terwijl het aantal watt enkel het vermogen van de motor weergeeft.

Samsung Jet: meest betrouwbare merk steelstofzuigers

Samsung Jet: meest betrouwbare merk steelstofzuigers

Uit een grootschalig betrouwbaarheidsonderzoek, dat peilt naar welk merk steelstofzuigers de beste garantie biedt op een jarenlange goede werking zonder problemen, blijkt dat de Samsung Jet™ steelstofzuigers de hoogste score krijgen. De scores zijn gebaseerd op basis van een onderzoek dat gevoerd werd door Testaankoop in samenwerking met consumentenorganisaties uit Italië, Spanje, Portugal en Frankrijk. Het label is niet van toepassing op één bepaald model maar geldt voor alle Samsung Jet™ steelstofzuigers.

Bespoke Jet Plus Misty White

Bespoke Jet Misty White

Ben je op zoek naar een snoerloze steelstofzuiger die een licht gewicht en een groot vermogen combineert? Kijk dan eens naar de Bespoke Jet Plus Misty White steelstofzuiger. Dit toestel weegt slechts 2,56 kilogram, maar heeft een performante HexaJet Motor met een zuigkracht van maximaal 210 airwatts. Daarmee maak je in een handomdraai korte metten met stof en vuil. Met de Bespoke Jet Plus Misty White haal je ook een gebruiksvriendelijke stofzuiger met een tijdloze look in huis. Het LCD-display bedien je eenvoudig met je duim tijdens het stofzuigen en ook het stofreservoir legen gaat heel vlot. Het All-in-one Clean Station maakt namelijk vanzelf het reservoir leeg en laadt ondertussen de batterij op. Bij deze steelstofzuiger krijg je ook nog een telescopische buis, 3 borstels en 3 opzetstukken.

Samsung Jet 95 Pro

Samsung Jet 95 Pro

De Samsung Jet™ 95 Pro is een heel lichte, wendbare steelstofzuiger waarmee je moeiteloos alle hoeken van het huis schoonmaakt. Dat mag je letterlijk nemen, want dankzij de verstelbare telescopische buis pas je de lengte van de steelstofzuiger zelf aan om overal vlot bij te raken. Dit lichtgewicht is uitgerust met een HexaJet Motor met een zuigkracht tot wel 210 airwatts. Ook de batterij van deze stofzuiger is al even krachtig: ze gaat tot wel 60 minuten mee. Met het vrijstaand Z-vormig oplaadstation laad je de batterij bovendien eender waar in huis op. Ook het ontwerp van de Samsung Jet 95 Pro mag er zijn: het is een slanke, donkerblauwe steelstofzuiger met een helder LCD-scherm waarop je het zuigkrachtniveau en de batterijduur in een oogopslag afleest.

Externe inhoud - Youtube

Omdat wij jou een aangename online ervaring willen bieden op onze website hebben we jouw toestemming nodig om de comfortabele cookies te activeren om de inhoud van partners te kunnen laten zien.

Samsung Jet 85 Series

Jet 85 Series

In de Samsung Jet 85 Series krijg je de keuze uit 2 verschillende modellen. De Jet 85 Multi en Jet 85 Premium zijn beide flexibele snoerloze steelstofzuigers met een krachtige HexaJet Motor (210 airwatts), een maximale autonomie van 60 minuten, een stofreservoir van 0,8 liter en een overzichtelijk LCD-scherm. Bij de Multi krijg je daarbij 2 verschillende borstels: de Slim LED Brush en de Pet Tool+. Schaf je de Premium aan, dan komt daar nog de Spray Spinning Sweeper bij, een borstel met dubbele natte dweilen. Met deze aangepaste borstels maak je elk oppervlak in elk seizoen kraaknet. De Jet 85 opladen doe je met het handige 2-in-1 oplaadstation dat zich met één beweging aan elke ruimte aanpast. Ga jij voor de donkergroene Jet 85 Multi of de donkerblauwe Jet 85 Premium?

Samsung Jet™ 75E Pet

Samsung Jet™ 75E Pet

Als jij je woning met een of meerdere huisdieren deelt, dan is de Samsung Jet 75E Pet misschien wel je ideale stofzuiger. De combinatie van de krachtige Digital Inverter Motor (200 airwatts) en de Turbo Action Brush verwijdert zelfs de fijnste stofdeeltjes en haren van huisdieren. Ook de extra Pet Tool zuigt moeiteloos haar van je huisdier op, van allerlei soorten vloeren en tapijten. De Samsung Jet 75E Pet beschikt over een stofreservoir van 0,8 liter, een LED-scherm dat je makkelijk bedient en een batterijcapaciteit van 60 minuten. Zo heeft deze draadloze steelstofzuiger alles in huis voor een moeiteloze schoonmaakbeurt. Laad het apparaat op via het 2-in-1 oplaadstation dat je aan de muur hangt of als standalone oplader gebruikt.

Externe inhoud - Youtube

Omdat wij jou een aangename online ervaring willen bieden op onze website hebben we jouw toestemming nodig om de comfortabele cookies te activeren om de inhoud van partners te kunnen laten zien.

Samsung Jet 60 Turbo

Samsung Jet 60 Turbo

Een hoge zuigkracht van maximaal 150 airwatts, een uitneembare accu waarmee je 40 minuten kunt stofzuigen en een hygiënisch stofreservoir van 0,8 liter dat je eenvoudig verwijdert en reinigt. Dat is wat je krijgt met de Samsung Jet 60 Turbo, een ultralichte steelstofzuiger (2,3 kilogram) met een blits muntgroen ontwerp. De Digital Inverter Motor geeft stof en vuil geen kans en de Jet Fit Brush heeft een extra wendbare kop die van richting verandert om elk hoekje van de ruimte proper te maken. Met het 2-in-1 oplaadstation kun je tegelijk de stofzuiger wegzetten en opladen. Hang de oplader aan een wand om plaats te besparen of verplaats hem telkens wanneer je stofzuigt: jij beslist!

Bekijk soortgelijke artikelen
Hoe gebruik je best je Dyson-stofzuiger?
Stofzuigers

16. mei

Hoe gebruik je best je Dyson-stofzuiger?

Stofzuigers zijn onmisbaar voor het schoonhouden van je leefruimte. Dyson, bekend om zijn elektrische huishoudapparaten, biedt verschillende reeksen stijlvolle, hoogwaardige stofzuigers. Benieuwd hoe je deze optimaal kan gebruiken en de prestaties kan maximaliseren? Op deze pagina ontdek je er alles over.

16. mei

Lees meer over
Op zoek naar een huisdiervriendelijke stofzuiger?
Stofzuigers

14. mei

Op zoek naar een huisdiervriendelijke stofzuiger?

Als je een stofzuiger zoekt die katten- en hondenharen moeiteloos verwijdert, ben je bij MediaMarkt aan het juiste adres. Opteer voor een model met sterke zuigkracht en speciale borstels die specifiek ontworpen zijn voor huishoudens met huisdieren. Op deze pagina wijzen we je de weg.

14. mei

Lees meer over
Hoeveel geluid maakt mijn stofzuiger?
Stofzuigers

15. mei

Hoeveel geluid maakt mijn stofzuiger?

Bij MediaMarkt kan je terecht voor stofzuigers die variëren in geluidsniveau van 60 tot 80 decibel (dB), afhankelijk van het merk en type. Voor meer gedetailleerde informatie over het geluidsniveau van stofzuigers, lees verder op deze pagina.

15. mei

Lees meer over